Arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.
Kızlarr merhabaa.s.
Nasılsınız bugün?Vavelya ile az önce mesajlaştık gelmişler sağasalım yarın umut tüp bebek merkezine görüşmeye gidecekler bu arada hepinize selamı varr
ooooooooooooooo kızlar misafirim geldi şimdi gittiler hemen bakim benim bacılar napıyor dedim ama sayfalar baya ilerlemiş şöyle bir göz attım sivinç canım hoşgeldin aramıza a.s.
tabiki her misafir sonrası olgu gibi gibi gene efkarlıyım hani çocuk yapmyormusunuz bende otamatige bağlamış aynı cevapları veriyorum demirel hani demiştiya su vardıda bizmi içtik diye şimdi bende diyorum ki sperm vardıda bizmi yapmadık:jeyyar:
Merhaba sivinc, bizdede azo vardı ama mikrotesadan sonra sperm bulundu ve şu anda 3 aylık oğlum var, sakin olmalısınız, Allah o kadar büyük ki. ben ilk duyduğumdan eşimin mikrortesa ameliyatı olduğu güne kadar inancımı,umudumu hiç kaybetmedim. o gün yaşadıklarımı, hissettiklerimi anlatabilmek imkansız. şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum, bana sperm bulundu, sizin hemen yumurta toplama işlemini yapmamız gerekiyor dediklerinde konuşamadım bile. sanki hamile kalmış gibi mutluydum. süreç zor bir süreç ama dualarla insan sabrını koruyor. umarım güzel haberlerini alırız.
ben dünden beri geçenlerdede yazmıştım arkadaşım doğum yaptı onun yanında kalıyorum zaten aynı apatmanda oturuyoruz eşlerimizde aynı iş yerinde çalışıyor yanlız olunca ana yanımda kal dedi bende onunlayım biraz eve geçtim burayı bide çok sevdiğim bir zatın haberlerini merak ettim onlara bakayım dedim biradan eri gideceğim dünden beri morelim bozuk canım sıkkın iyi yada kötü bi haber gelsede rahatlasam artık..böyle daha zor...arkadaşıın kırkı çıkmdığı için yanlız kalmıyor geceleri lohusa kadını al basar diye bende fırsattan istifade bebişle uğraşıyorum...hep kucağım aldığımda allahım bizlerede bu duyguyu yaşat hayırlı vlatlar nasip eyle diyorum rabbim dualarımı boş çevirmez umarım gece zınk zınk edip duruyor uyutmuyor ama insanın zoruna gitmiyor uykusuz kalıyoz ama çok güzel bir nedenden dolayı demi
beni en çok kaygılandıran kaynanatör değil hafta sonu büyük ihtimal eltimlerde orada olacak onlar orda oy kullanıyor kesin giderler ben onları görmek istemiyorum konuşmuyoruz yenide bebekleri oldu daha karnındayken nispet yapıyodu şimdi daha çok kasılacak zaten kimseyede sevdirmiyomuş bebek mikrop kapar hasta olur diyomuş beni görünce daha beterini yapar cadoloz bunalım takılmaya başladım bile ........ay ya ben oy kullanmıyorm gitmesem olmazmı oooooffffffff offffffffffffff
teşekkürler canım iyiyiz.sende iyisin inş. arkadaşımıza sende bizden çok çok selam söyle. peki sen işten ayrılınca görüşebilecekmiyiz. evde netin varmı??
Hepinizin selamını ileteceğim vavelya'ya.Benim evde internet var ama ben akşamları gelemiyorum burdaki muhabbette evde bir muhabbet kuşu varki hiç sormayın.yerimseniben
Kocişin akşam olunca çenesi durmaz anlatırda anlatır aklına ne gelirse konuşur hayal kurar hayallerini anlatır ben onu dinliyorum akşamları ona eşlik etmezsem küser.:asigim:
yok kız kaza haberi tv den tam detaylı takib edemiyorum ama burda haberler o kadar çabuk yayılıyorki o yüzden bilgisayarın başına geçtim ......birazdanda giderim allahım taş olsa çatlar insan yahu bu zamana kadar haber yok
yok kız kaza haberi tv den tam detaylı takib edemiyorum ama burda haberler o kadar çabuk yayılıyorki o yüzden bilgisayarın başına geçtim ......birazdanda giderim allahım taş olsa çatlar insan yahu bu zamana kadar haber yok
teşekkürler canım iyiyiz.sende iyisin inş. arkadaşımıza sende bizden çok çok selam söyle. peki sen işten ayrılınca görüşebilecekmiyiz. evde netin varmı??
Hepinizin selamını ileteceğim vavelya'ya.Benim evde internet var ama ben akşamları gelemiyorum burdaki muhabbette evde bir muhabbet kuşu varki hiç sormayın.yerimseniben
Kocişin akşam olunca çenesi durmaz anlatırda anlatır aklına ne gelirse konuşur hayal kurar hayallerini anlatır ben onu dinliyorum akşamları ona eşlik etmezsem küser.:asigim:
aman arkadaşım öyle kocayı sen öp tepene koy bizimkide ayaz vurmuş cücük gibi dut yemişy bülbül gibi artık aklına ne gelirse hiç ağzından çekerek laf alıyom ah benimkide böyle bıcır bıcır etse bir gün olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?