ne ilacı kullanacan kız tedaviyemi başlıyonuz siz
caneylom bende salı günü lucrine başlıycam
canım senin için tekrar bakcam bütün sayfalara ama birazcık uzun sürebilir ama bulcam inşallah umut olur...
canlarım o yazıyı bende okudum ve ondan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum ve hiç bir zaman ümidimi yitirmiyorum fatoş cugum buda sana işik olsun canım allah ne derse o olur hiçbir zaman ümidini yitirme hepimiz için geçerli arkadaşlar allah hepimize yardım etsin
canimmmmmmmmm nasil etkilendim nasil agladim anlatamam...esimde uyuyor hazir yanlizken hüngür hüngür agladim..yazilanlari okudukca o kötü gune geri gittim hic unutmucam o gun..kizlar bu cok farkli bir aci karanlik odada tek basina disarda hic durmayan yagmur sanki sizin icin yagiyor...ve inanin en kötüsü eslerimiz icin onlara nasil aciklicaz nasil söyleriz dusuncesi...ben o gunu iki kere yasadim ama ikincisi birincisinin 10 kati daha agirdi..cunki bir tedaviye baslamisin ve en sonuna kadar gelmisin:..-((ustelik hastanede tanistimiz bizimle birlikte tedaviye baslayan bir kadin..ben agrilarim yuzunden muane olmaya gittim gunlerde hamile oldugunu ögrendi..ve nasil bir yikimdi benim icin..hemsirenin telefonda baskasina aaa siizden sperm ciktimi cok sevindim demesi bile beni cok uzdu keske o insanlarin yerinde olsaydim diye dusundum...ama bu yaziyi okudum ve cok etkilendim ve umutlandim keskeeeee bizdede böyle birsey olsada bizde baskalarina umut olabilsek...bana bu yaziyi buldugun icin allah senden razi olsun...bana bu kisinin isminide verebilirmisin canim???canım buldum işte oku sende benim gibi biraz kendine gelirsin inşallah.....
nekadar guzel bir sey söylemisin sanki bizim elimizde olan birseyooooooooooooooo kızlar misafirim geldi şimdi gittiler hemen bakim benim bacılar napıyor dedim ama sayfalar baya ilerlemiş şöyle bir göz attım sivinç canım hoşgeldin aramıza a.s.
tabiki her misafir sonrası olgu gibi gibi gene efkarlıyım hani çocuk yapmyormusunuz bende otamatige bağlamış aynı cevapları veriyorum demirel hani demiştiya su vardıda bizmi içtik diye şimdi bende diyorum ki sperm vardıda bizmi yapmadık:jeyyar:
cok sinir oluyorum böylelerine hicmi korkmuyorlar allahdan yaa nasil böyle nispet yapabilirler vicdansizlarrrrr ahhh ahhhhbeni en çok kaygılandıran kaynanatör değil hafta sonu büyük ihtimal eltimlerde orada olacak onlar orda oy kullanıyor kesin giderler ben onları görmek istemiyorum konuşmuyoruz yenide bebekleri oldu daha karnındayken nispet yapıyodu şimdi daha çok kasılacak zaten kimseyede sevdirmiyomuş bebek mikrop kapar hasta olur diyomuş beni görünce daha beterini yapar cadoloz bunalım takılmaya başladım bile ........ay ya ben oy kullanmıyorm gitmesem olmazmı oooooffffffff offffffffffffff
canim benim bugun bana arkadasim gelicekti kocasiyla misafir bende bunu unutmusum -yarin gelicek zannediyorum...internette denk gelince bana ne yemek yaptin dedi bende yarin yapicam deyince kiz sasirdi hani bugundu diye...kiz gelicekti bende evde olmucaktimule fatooooooooo nerdesin loooooooo..sabah kahvaltısına diye gittin akşam yemeğinide aradanmı çıkarttın neeeeeeee gittin gelmedin
kızlar merhaba dün transferim yapıldı...ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...ALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....
canım fatoşcum o arkadaş adını belirtmemiş ama bu üstteki msjın yazarı civciv1981bu arkadaşın bahsettiği deneme geçtiğimiz temmuz ayında yapıldı ve malesef tutmadı ama asıl önemli olan ne biyliyomusun canım bu arkadaşta negatif test sonucundan sonraki bir yada ikinci ayda inanmıycaksın ama doğal yolla hamile kaldı yani şuan hamile umarım bunlar sana hayatın ne kadar büyük süprizlerle dolu olduğunu bir kere daha hatırlatmıştır ........hatta son mesajında doğum yapmak üzere olduğunu yazmış kızı olcakmış.....
canım umudunu kaybetme.Allah çok büyük.Moralini yüksek tut. Herşeyin başı moral.Ne olacağı hiç belli olmaz. Dualarım tüm bebiş isteyenlerle.
teşekkürler canım iyiyiz.sende iyisin inş. arkadaşımıza sende bizden çok çok selam söyle. peki sen işten ayrılınca görüşebilecekmiyiz. evde netin varmı??
valla haklısın aynen otomatiğe bağladık. sanki elimizde.sperm vardıda bizmi yapmadık tuttum bu lafıdelikafadulden takma boşver canım.
arkadaşım sizde de genetik bi problem varmıydı. azonun sebebi neydi?
civciivi taniyorum erkek infertilesi sayfasina giriyordu allah evladini ona bagislasin..bazen dusunuyorum aceba nasiil dua ettilerde allahim kabul etti bende ögle yapsam diyorummm aama...bugun babama sunu sordum ( allahim hayirli olmadigi icin vermiyor diye dusunuyoruz ama cok dua ediyoruz allahim istese kötüyü hayir eyler ve bize gine verir ) demekki sorun bizde diyorumm aceba biz nerde hata yapiyoruz???MESAJI YAZAN ARKADAŞIMIZ CİVCİV 1981 DİR ben alıntı yaptım bizlere örnek olsun diye
kızlar merhaba dün transferim yapıldı...ama transfer sırasından bu yana hala ağlamaktayımm çünkü doktorumun ve embiryologumun hiç ümidi yokk sadece iş olsun diye transfer yapıldı inannınn şu anki ruh durumumu anlıyabilecek kimsemm yokk ..içimden dinlenmek bile gelmiyorr ...uyanır uYanmaz dr um beni odasına aldı ve konuştukk daha transfer bi kaç saat olmasına ragmen eşimi başka doktorlara yönlendirdi...hatta kıbrıstaki sperm bankalarını bile önerdii.. yani anlayınki durumum ne kadar ümitsizz kendimi şu an okadar kötü hissediyorum ki anlatamammm o 12 günlük heyacanı bile yaşayamayacagım maleseff... ben bu kötü günlerin acısını yaşıyorum şu an...ALLAH HİÇBİRİNİZE YAŞATMASINNN SAG SAĞLİM BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA VERSİN İNŞ....
canım fatoşcum o arkadaş adını belirtmemiş ama bu üstteki msjın yazarı civciv1981bu arkadaşın bahsettiği deneme geçtiğimiz temmuz ayında yapıldı ve malesef tutmadı ama asıl önemli olan ne biyliyomusun canım bu arkadaşta negatif test sonucundan sonraki bir yada ikinci ayda inanmıycaksın ama doğal yolla hamile kaldı yani şuan hamile umarım bunlar sana hayatın ne kadar büyük süprizlerle dolu olduğunu bir kere daha hatırlatmıştır ........hatta son mesajında doğum yapmak üzere olduğunu yazmış kızı olcakmış.....
sana katiliyorum herseyi kadin cekmek zorunda guclu gorunmek zorunda...erkekler gorundukleri gibi degiller azicik sallantida yikili veriyorlar...birde sen uzerine gitsen belkide toparlanamicak...bende senin gibi bukadar guclu olabilicemi dusunmuyordum ama gercekten cok sey kaldirabiliyormusum...en azindan disa ögle gorunuyor icim kan aglasadabiz tedaviye çok çabuk karar verdik, hemen mikrotesa olsun dedik. birtek hormon tahlilleri yapıldı onlarda normal çıkmıştı. testis küçüklüğü vardı doktor belki ondan olabilir dedi. açıkçası çok araştırılmasını istemedik, sonuçta mikrotesa olacaktı. bir an önce neticeyi almak istedik. çünkü belirsizlik uzadıkça daha fazla yıpranabiliriz diye düşündük. iyi ya da kötü herşey belli olsun istedik. çok şükür Yüce Rabbim bizim dualarımızı kabul etti. ben hergün sizler için de dua ediyorum,siteye her girdiğimde inşallah güzel haberler duyarım diyorum çünkü o kadar zor bir dönemki. biz ailelerimize son anda söylemiştik, eşimin babası durumu kabullenemedi bile. bu konuda iş yerindekiler bana çok destek oldu. öğle yemeklerimde hemen kontrole gidiyordum. iğnelerimi oluyordum. bu dönemde bence en çok bayan yıpranıyor ama en kuvvetli olması gereken kişi de yine bayan oluyor. bazen kendime hayret ediyorum ne kadar kuvvetliymişim o günlerde diye. eşimden sperm bulunana kadar gözümden tek bir damla bile akmamıştı, hep soğukkanlıydım. nasıl o kadar herşeyi içime atabilmişim şimdi inanamıyorum kendime. çok uzattım galiba. belkide o günlerde derdimi kimseye tam anlamıyla anlatamadığım içindir.
slm kızlar çarşamab tekrar kontrole gittik ve sonuç kocaman sıfır doktor microtese önerdi aranızda yaptıran arkadaşlar varmı varsa neredebyaptırdılar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?