Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah kızlar....hepimizin duası kabul olur mevlam hiç birimizin kucağını boş bırakmaz..........kısssssss caneylom ne hava atıp duruyon tabi senin dilin öter kaynanatörden sulaleden uzaksın konuş konuşabildiğin kadar .....eşim hep uzaklaşmak istedi ben izin vermedim ama iş yerinin bir adanaya servisi başlasın ilk ben göçecem arkama bakmadan annemleride özlersem ya onlar gelir ya ben arada kaçarım haberleri bile olmaz....bende hayal edim beri

Git vallahi bacım hiç değilse uzak olunca tatlıda olursun.Kafanda rahatlar.Allah sabır versin vallahi sana bacım

kız bacı uzak yakın ne farkeder adı üstünde kaynanatör otomatiğe bağlamış her yerden kaynanalık yapabilme gibi bi özellikleri var ama artık karta kaçtımya tınmıyom aman bıdı bıdı etsin dursun en kolay yolu bu yoksam valla ev telefonları havada uçuşuyo her telefon çalmasında anam en iyisi benden uzak çine direk olsun...

Kız yazmadan edemedim heee
ayaz vurmuş cücük gibi dut yemişy bülbül gibi demiş yaa komiğime gitti laflar ondan güldüm vallahi kötü bir niyetim yoktiki benim

bizdede tam tersi kız benim kocişte bende gevezeyiz ama kociş bastırıyor ona kimse uymaz .........gitiğimiz yere çok çok davet ediliriz yada bize gelmek isteyen çok olur ........benim koca laf cambazı herkesi bastırır arada komiklik yapar millet bayılır herkes bak sen kesin yaşlanmazsın diyolar ama içimizdede bir köz taşıyoruz bilmiyolar ....ama benim dünden beri tadım yok dış etkenlerden bide adetimden dolayı bir ay geçti daha zahmet edip gelmedi bir haftadan beri yüzüm sivilce doldu hemde kocamanlar....şu haftayı bir atlatsaydım eski formuma geri kavuşacağım kesin

banbancım ne zor geliyo dimi ayrılmak bugün benimki yok akşama kadar buralardayım hatta belkim sabaha kadar

hemende alınırmış banbancım benim ben kötü amaçlı sormadım alıntıda yapmışsın ya merak ettim ben bazen anlamsızda yazarım kısssssssss

Merhaba Kızlar
Nasılsınız?Ben çok yorgun ve bitkin hissediyorum, birde bayağı bi öksürüğüm var.Bahardan mı acaba?Sizde ne var ne yok?

Siz tam tencere kapak misali olmuşsunuz bence canım..Ne güzel yaa
Herkesin kendine göre derdi büyük bizlerinki diğer insanlara göre belki daha büyük herkese yüce Rabbimden sabır diliyorum

Ben kaynana yonunden sanslıyım hem yabancılar hem cook uzaktalar hemde çok karışmıyorlar. Aslında birazda bu nedenle yabancı birini tercih ettim. Kaynana sorunu yaşamıyayım diye. Allah sana sabır versin Harzemcim. Aile huzursuzluklarının %90 nı ailelerin çiftlerin evlerinin ve kararlarının içine burnunu sokmaları. Açıkçası bence bu bizim turk toplumuna has bir davranış. Benim annem bile benim hayatıma burnunu sokmaya çalıştı oysaki annem kaynanam değil. Çok takma onları. Akıllı olup milletle uğraşacağına deli ol millet uğraşsın senle ben öyle yapiyorum bişey oldumu şakır şakır ağzıma geleni söylüyorum herkeste tırsıyo aman deli bu ne dediğini bilmiyo uğraşmayalım diyolar..

bacı inşallah gelir kırmızılarda rahata erersin eski formuna dönersin bilirim ben seni eski sayfalardansositososito benimkilerde yakın artık her adetimde biraz daha artıyo heyecan bundan sonraki adetimde ilaçlara başlıycam inşallah....

banbancım ne zor geliyo dimi ayrılmak bugün benimki yok akşama kadar buralardayım hatta belkim sabaha kadar
Vallahi bu akşam çıkmak zor geliyor burdan sizden kopamıyorum kii benn

hemende alınırmış banbancım benim ben kötü amaçlı sormadım alıntıda yapmışsın ya merak ettim ben bazen anlamsızda yazarım kısssssssss
Yok harzemcim alınırmıyım hiç alınmadımkiii hiçbirinize alınamam ki ben hepimiz kadar arkadaşlarıyız değilmi ama

Vallahi en güzelini sen yapmışsın kökten çözüm yabancı damat.

aman burayı kapatınca yalnız kalcam nasılsa bende bugün hiç kapatmadımama bi yandanda karnım acıkıyo ama kocişte yokya yemek pişireside gelmiyoki insanın...

bende senin gibiyim aslında ama bazen eşim için susmak zorunda kalıyorum nede olsa ailesi bana çok dikbaşlısın diyolar benim suçum yok üzüm üzüme baka baka kararırmış.....benimde diğer iki eltim ingiliz yabancı uzaklarda oh ne güzel seninde dediğin gibi kayınlarım bir tek burda aileler burnunu sokuyor orda karışmıyolar umurları bile olmuyor diyolar bizimkiler sanki küçük çocuk gibi herşeye karışıyolar iyikine yurt dışındayız deyip kızıyolar ....amaaannnnnn çokta tınımdalar sankide ama ne yapim ya ben ölene yada onlar ölene kadar devam bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…