buarada size birsey daha söylemek istiyorum bizim drlar yani esimi ameliyat eden dr semih bey ve hale hanim bize kesinlikle ne tekrar micro tese nede baska birsey sizin hic olmaz dediler.almanyadaki drlar hata yapmislar sizde 2006da cikan sperm degildir dediler...bende semra kahramandan randevu aldim ona gittim ve o bize bazen tesede ve microtesedede cikmayabiliyor ama her 3 aya bir siz sperm analizi yaptirin cikma ihtimali olabilir belli olmaz dedi..ciktigi zaman bizi arayin size nasil devam edicemizi söyleyemlim dedi...yani ayni hastanede drlar baska dr hocalari baska konusuyor o benim cok sinirlerimi bozdu..ama semra hanimin dedikleri azda olsa icimi rahatlatti
ben anlamiyorum canim zaten turkiyedeki insanlar bu tup bebege nasil para yetistiriyorlar..biz yurtdisindayiz ginede zorumuza gidiyor..sigorta nekadarini karisiliyor merak ediyorum???arkadaşlar malesef özel hastaneler böyle paranız varsa bütün imkanlar emrinize amade yoksa kapı orda bu kadar net allah olmayana yardım etsin herkesin kaliteli bir tedavi almaya hakkı var ya neden sadece para verdiğimiz hastanelerde canım cicim normal hastanelerde beş karış suratlar sanki biz istedik hasta olup önünüze çıkmayı bilmiyorum ya allah yokluklarını göstermesin ama kapılarınada düşürmesin..
ayyyyyy neguzelll bulursan mutlaka bana yolla canim ne mutlu o kadina...insallah bizde birgun bir hikaye yazabilirz hatta cocuklarimiza bile okuttururuzz...canım diğer topiklerde var bi arkadaş kendi hikayesini yazmış isim hatırlayamadım ama bulursam mutlaka söylerim belki sende rastlamışsındır doktorların sperm bankasından başka çareniz yok dediği bayan evlatlık almaya karar veriyo çok kanının kaynadığı bi çocuğu. tam işlem aşamasındayken yanlış hatırlamıyosam doğal yolla hamile kaldı ve şu an iki oğlunu birlikte büyütüyo allah büyük sende haklısın elbette hergün bi mucize umuduyla beklenmez ama böyle mucizeli hamile kalanların hepsinde duyduğum şey artık kabullenmiştik böyle yaşamayı diyolar ne zaman kendimizi yıpratmaktan vazgeçersek bebekle yatıp bebekle kalkmaktan vazgeçersek(zor biraz ama) bence o zaman olcak inşallah....
ayyyyyy neguzelll bulursan mutlaka bana yolla canim ne mutlu o kadina...insallah bizde birgun bir hikaye yazabilirz hatta cocuklarimiza bile okuttururuzz...
canım senin için tekrar bakcam bütün sayfalara ama birazcık uzun sürebilir ama bulcam inşallah umut olur...
canım bende aynen senin gibiyim akşamdan beri canım sıkılıyor allah yardımcıları olsun benim artık onlardan ümidim kesildi çok zor bi durum inşallah bir an evvel bulunurlar allah ailelerine yardım etsin...:Saruboceq:canım helikopter kazasındaki kişilere üzüldüm ben sıcak evimde otururken belki onlar soğuktan donarak............. fikirleri partileri ne olduğu hiç mühim değil yazık genç yaşta insanlar artık pek mümkün değil ama allah kurtarsın inşallah allahtan bugün bide iyi haber aldım kuzenim doğum yaptı 16 yaşında anne oldu allah bizlerede nasip etsin inşallah işte böyle canım sen nasılsın düzeldinmi biraz kendine geldinmi allahtan ümit kesmiycez dimi arkadaşım allah büyüktür.........
kizlar sohbetiniz cok guzel ama benim cikmam lazim annemler kahvaltiya caagiriiyor ama sonra girip yazdiklarinizi okucam sizleri öpüyorum iyi sohbetler
caneylom negüzel bi yazı dimi arkadaşım inşanin aylayası geliyor allahım hiçbirimizi evlatsız bırakmasın
Kızlarr merhabaa.s.
Nasılsınız bugün?Vavelya ile az önce mesajlaştık gelmişler sağasalım yarın umut tüp bebek merkezine görüşmeye gidecekler bu arada hepinize selamı varr
Arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım .bir buçuk yıllık evliyiz ve ocak ayında eşimde azospermi tanısına varıldı. Kadın doğum doktorum İzmirde Ege Ünivsitesinde Barış Altay adında bir ürolog önerdi . Eşim 7 yaşında inmemiş testis ameliyetı olmuş. Nisanda gidp ürologla görüşücez eğer olumlu sonuç alırsak yaza mikrotese yapılacak. Sizce ihtimal var mı... Sperm bulunurmu? Çok endişe ediyorum.
iyiyim canım,sende bizden çok selam söyle hep dua ediyorum bunu ona ilet olurmu .sen nasılsın canım işten ayrıldınmı?:uhm:
ooooooooooooooo kızlar misafirim geldi şimdi gittiler hemen bakim benim bacılar napıyor dedim ama sayfalar baya ilerlemiş şöyle bir göz attım sivinç canım hoşgeldin aramıza a.s.
tabiki her misafir sonrası olgu gibi gibi gene efkarlıyım hani çocuk yapmyormusunuz bende otamatige bağlamış aynı cevapları veriyorum demirel hani demiştiya su vardıda bizmi içtik diye şimdi bende diyorum ki sperm vardıda bizmi yapmadık:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?