hepinize küstüm arkadaşlar dün bişey sormuştum hiçbiriniz bana yardımcı olmamışsınız
sevgi dolu arkadasım bizde aynı tedaviyi goruyoruz daha once anlatmıstım 6 ay iğne tedavisinden sonra bizde mikrotese olacağız zaten 6 ay iğne tedavisiyle sperm çıkısı sağlamak çok zor ama testislerde sperm olusma sansı da fazla iğne tedavisiyle en az bir sene hatta 3. sene bile dayanabilirse sperm çıkısı sağlanabiliyormus ben size sadece bir an once mikro tese olmanızı oneririm çunku iğneyı bıraktıktan sonra tekrar aynı seviyeye dusebilir mikro teseylede sperm bulunursa dondurum ve hemen sen hazırlığına basla ve transferınızı yapın.
ben daha once sormustum sana tekrar sorayım sizde bu hipo hastalığnın sebebi nedir bizim tek taraflı ınmemis testis ve tek tarafta testis var birazda kuçuk sizin boyutları nasıl?
dok. kontrol etti mi ve ne diyor?
bizim ki çok az umit veriyor artık allaha kalmıs.
acil sifalar canım...
sevgi dolu arkadasım bizde aynı tedaviyi goruyoruz daha once anlatmıstım 6 ay iğne tedavisinden sonra bizde mikrotese olacağız zaten 6 ay iğne tedavisiyle sperm çıkısı sağlamak çok zor ama testislerde sperm olusma sansı da fazla iğne tedavisiyle en az bir sene hatta 3. sene bile dayanabilirse sperm çıkısı sağlanabiliyormus ben size sadece bir an once mikro tese olmanızı oneririm çunku iğneyı bıraktıktan sonra tekrar aynı seviyeye dusebilir mikro teseylede sperm bulunursa dondurum ve hemen sen hazırlığına basla ve transferınızı yapın.
ben daha once sormustum sana tekrar sorayım sizde bu hipo hastalığnın sebebi nedir bizim tek taraflı ınmemis testis ve tek tarafta testis var birazda kuçuk sizin boyutları nasıl?
dok. kontrol etti mi ve ne diyor?
bizim ki çok az umit veriyor artık allaha kalmıs.
acil sifalar canım...
öyle bir ot mu varmış, işe yarıyormuymuş, ben daha önce hiç duymamıştım canım. bana da öğrenince bilgi verirmisin.
hayırlı cumalar arkadaşlar. rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hütmetine inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın.hepimizin gönlüne göre versin.
Canım Allah sabır versin ama ümitsiz olma inşallah daha güzel sonuçlar alacaksın.Biz mikro tese yaptırmadık ama Emre Bakırcıoğlu bu konuda uzman onu biliyorum.İstersen birde onunla görüş.slm kızlar çarşamab tekrar kontrole gittik ve sonuç kocaman sıfır doktor microtese önerdi aranızda yaptıran arkadaşlar varmı varsa neredebyaptırdılar lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Canım ben de demir dikenin otunu duymadım ama hapı varmış sadece onu biliyorum.Hani deryanın eşide kullanmıştı ya işte o hap.Nasıl yapılır bilniyorum istersen internetten bir araştır belki bişeyler bulursun.yaaaa arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana biz demir dikeni otunun ögütülmüş halini aldık aktardan fakat nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
amin banbancığım allah dualarımızı kabul etsin
sagol canım yaa evet var demir dikeni testestoron artırıyor fakat nasıl kullansam onu bilmiyorum yaa biliyorum aslındada emin degilim vallahi sagol ama benim diger arkadaşlarım olsa hemen bişeyler yazarlardı senden başka yazan yok nerde banban ,vavelya ,zaman ,umudumnerede,umutolsun nerdesiniz kızlar yaasenağlama
canim bir bilgim olsa bende sana cvp yazardim ama malesef....burda herkez bildigi seyi paylasmak istiyor...bilsek cvp yazarizsagol canım yaa evet var demir dikeni testestoron artırıyor fakat nasıl kullansam onu bilmiyorum yaa biliyorum aslındada emin degilim vallahi sagol ama benim diger arkadaşlarım olsa hemen bişeyler yazarlardı senden başka yazan yok nerde banban ,vavelya ,zaman ,umudumnerede,umutolsun nerdesiniz kızlar yaasenağlama
canim bizi zaten baskasi anlayamaz nezaman kötü olsan buraya yaz kimse olmasada daha sonra mutlaka birileri birseyler yazip seni rahatlatiyor...bende dunden beri arkadasimizn bize umutlanmamiz icn kopyalayip bu sayfaya koydugu konudan etkilendim..allahim bu cuma gunu duamizi kabul etsinmerhaba arkadaşlar bende sizinle aynı durumdayım yani eşim azospermi önceleri bu sayfayı sık sık ziyaret ederdim ama bayadır girmiyordum bende 14 yıllık evliyim mikroenjeksion denememiz oldu bir sefer 2006 da başarısızlıkla sonuçlandı fatoş arkadaşımızın yaşadığı şeylerin aynını hatta daha fazlasını yaşadım bende zaten arkadaşımızın yazısını okuyunca aynı güne tekrar gittim ve çok duygulandım allah kimseye yaşatmasın böle şeyler. ama gerçekten bunu anca sizin gibi yaşayanlar bilir bende o yüzden biraz dertleşmek istedim.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir inş sevgiler...
evet canim bilgimniz olsa mutaka cvp verirdikCanım benim bence diğer arkadaşlarında bu konuda bir fikri olmadığı için yazmamış olabilirler.Sne dediğim gibi internetten araştır yada aldığın yere bir sor bakalım onlarda bilebilirer yerimseniben
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrr.....ataşbelgin senin arkadaşların sadece yazdıklarınmış meğer tamam öyle olsun canım
yaa hayır hepiniz arkadaşımsınız ama kimse yazmayınca çok üzüldümsenağlamalütfen sıkıntılıyım zaten bide kimsenin benle ilgilenmediğini görünce kırıldım yoksa hepinizi çooook seviyorum senağlamasenağlama
sagol canım yaa evet var demir dikeni testestoron artırıyor fakat nasıl kullansam onu bilmiyorum yaa biliyorum aslındada emin degilim vallahi sagol ama benim diger arkadaşlarım olsa hemen bişeyler yazarlardı senden başka yazan yok nerde banban ,vavelya ,zaman ,umudumnerede,umutolsun nerdesiniz kızlar yaasenağlama
amanda aman sevsiinler cok sekersinyaa hayır hepiniz arkadaşımsınız ama kimse yazmayınca çok üzüldümsenağlamalütfen sıkıntılıyım zaten bide kimsenin benle ilgilenmediğini görünce kırıldım yoksa hepinizi çooook seviyorum senağlamasenağlama
yanilmiyorsam basladi vavelyaa...iyi haberlerle dönücek insallahhhcanım benim ben de bilmiyorum hatta biz de gidemedik ya bu ay istanbula nasılsa ertelendi biz de mi başlasak acaba diyorum otu yerine hapını kullanmak daha kolay olur ama değil mi? hapını araştıralım bence Bu arada ben birkaç gün olmayabilirim ev taşıyoruz bakalım internet ne zaman bağlanır Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hepinizi öpüyrum arkadaşlar
Haaaa bu arada vavelya tedaviye başladı mı haberiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?