nissan sağol canım iyim sen nasılsın
herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım
kizlar ben simdik cikiyorum aksama görüsürüz islerimi hallediyim..bebek görmeye gidecem bugun
herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım
slm kızlar nasılsınız,ıyı haberler var mı?bu arada ben 6 buçuk aylık oldum,hersey yolunda diyemeyecegim çünkü hamilelik sekeri çıktı bende 1 haftadır diyet yapıyorum diyetle sekerimi kontrol altına alırsak insulin kullanmama gerek kalmayacak,bunun dışında şükürler olsun bebişim iyi,2,5-3 ay daha dayanırsam bebegime kavuşacağım inşallah
slm kızlar nasılsınız,ıyı haberler var mı?bu arada ben 6 buçuk aylık oldum,hersey yolunda diyemeyecegim çünkü hamilelik sekeri çıktı bende 1 haftadır diyet yapıyorum diyetle sekerimi kontrol altına alırsak insulin kullanmama gerek kalmayacak,bunun dışında şükürler olsun bebişim iyi,2,5-3 ay daha dayanırsam bebegime kavuşacağım inşallah
allahım isteyen herkese nasip etsin,inşallah burdaki tüm arkadaşlarımın kucakları biran önce dolar,cinsiyeti kız cnm,saglikla kucagina alirsin insallah .ay ne guzel 6.5 aylik ha cinsiyeti? masallah demek istiyorum sana
umarim diyetlede bu sorunun ustesinden gelirsin canim
HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUN HERKESE BÖĞÜRTLEN KÖKÜNÜ SORAN ARKADAŞLARIMIZ OLMUŞ BENİM YAPTIĞIM TARİFİ VEREYİM...400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için ŞİFA OLUR İNŞ BANA BİRAZ KABIZLIK YAPTI AMA FAYDASINBA DAHA ÇOK GÖRDÜM 1 AYDIR İÇİYORUM DAHA ÖNCE HİÇ DENEMEDİM.... EŞİME YAPTIM ASLINDA KANTAHLİLİ VAR BAKALIM NE ÇIKICAK.. BENDE MERAK EDİYORUM KAAN HOCA UMUTLANMYIN DEDİ AMA :18::18::18:
canım çok doğru söylemişsin Rabbim bildiği bir şey vardır elbet .Belki anne olabiycaz vardır Yaradanın bir bildiği ..Kızlar daha önce korunmazke kayın validem işte sendedir sorun diyordu sürekli bana ama ben hiçbirşey söylemedim .Ondan sonra ortaya çıkınca hiçbirşey söyleyemedi ...
leylak canım inşallah hepimize rabbim anneliği nasip eder rabbim evlatsız bırakmasın çok zor çokkkkkkkk bi bebek görüp içinden allahım banada nasip et derken gözlerinin dolması bi yandan eşim üzülür belki diye göz yaşlarını gizlemek içine akıtmak onun yanında bi çocuk sevsen acaba suçluluk duyarda üzülürmü benim yüzümden diye düşünmek okadar zor ki okadar zorrrrrrrr bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir birde üstüne bunlarla uğraşmak biz sadece ailelerden destek bekliyoruz herşey allahtan sorun bizdede olabilirdi bu allahtan gelen bişey neden kayınvalideler bunu kabullenmekte zorlanıyolar acaba onlar bizim eşlerimiz en zor olanını aslında biz çekiyoruz birilerini suçlamak yerine sadece bu işin çaresine bakmak için sadece yanımızda olsalar herşey aslında daha güzel olur canım sen takma bizim hayatımızda takılcak daha önemli şeylerimiz var canım sen nekadarlık evlisin nezamandır bu sorunu yaşıyosunuz
evet canım aynı şeyleri düşünüyoruz ya kayın valide diye ayırmak istemiyorum sonuçta anneler ama ben öyle kaynanalar gördüm ki gelinine kızından daha düşkün sanki kendi çocuğuymuş gibi daha çok seven ama benimde şansımamı ne çok düşüncesiz bi kaynanam var aslında tek benim değil eşiminde şansı çünkü ona karşıda aynı farklı değil yani ben 2, tüp bebek tedavisinde sonra sonuç aldığım gün beni arayıp telefonda hani sende bi sorun yoktu neden tutmadı dedi bana bunu asla unutmam ben okadar şeye katlanırken o... insanın bu duygusuzluğu beni çıldırttı eşimede söyledim zaten ama allah belkide bazı insanların gerçek yüzünü göstermek için yaşatıyor bunları bize ama gün gelir devran döner elbette bizimde çocuklarımız olucak ozaman nasıl anne kayın valide olunurmuş görücekler işallah allahım bize yaşatıcak bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?