Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cagol canim ama huzunluyum annemi özledim..annem bari yanimda olsaydi belki daha kolay olurdu bu yasadiklarim
sagol nissancim insallah dogru karar vermisizdir
sen nasilsin?[/QUOTE]

nissan sağol canım iyim sen nasılsın

iyiyim kizlar biliyorsunuz ben beklemedeyim simdilik, o yuzden siz takip ediyorum ozellikle
umarim guzel haberlerinizi alirim ve bende bir gun burdan sizlere guzel haberler verme nailine ulasirim.. ay yirmilik disimi cektiricem ama korkuyorum disciden degil ama cerrahi operasyondan:18::18::18: off ya

slm kızlar! LEYLAK CIM allah razı olsun sukur ıyı dıyelim ıyı olalım .DURU DENIZDERYA dualarım senınle canım ...

nasılsınız kızlar DURUDERYADENİZ canım arkadaşım dualarım sizin için Allah umduğunuz kapılardan boş çevirmesin.:94:

herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım

canım yolunuz açık olsun..İnş hayırlı ve güzel haberlerle dönersin..Allah'ım yar ve yardımcınız olsun tatlım..4 gözle bekleyeceğiz seni.

slm kızlar nasılsınız,ıyı haberler var mı?bu arada ben 6 buçuk aylık oldum,hersey yolunda diyemeyecegim çünkü hamilelik sekeri çıktı bende 1 haftadır diyet yapıyorum diyetle sekerimi kontrol altına alırsak insulin kullanmama gerek kalmayacak,bunun dışında şükürler olsun bebişim iyi,2,5-3 ay daha dayanırsam bebegime kavuşacağım inşallah

canım Allah işallah kucağına almayı da nasip etsin.

saglikla kucagina alirsin insallah .ay ne guzel 6.5 aylik ha cinsiyeti? masallah demek istiyorum sana
umarim diyetlede bu sorunun ustesinden gelirsin canim

HAYIRLI AKŞAMLAR OLSUN HERKESE BÖĞÜRTLEN KÖKÜNÜ SORAN ARKADAŞLARIMIZ OLMUŞ BENİM YAPTIĞIM TARİFİ VEREYİM...400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için ŞİFA OLUR İNŞ BANA BİRAZ KABIZLIK YAPTI AMA FAYDASINBA DAHA ÇOK GÖRDÜM 1 AYDIR İÇİYORUM DAHA ÖNCE HİÇ DENEMEDİM.... EŞİME YAPTIM ASLINDA KANTAHLİLİ VAR BAKALIM NE ÇIKICAK.. BENDE MERAK EDİYORUM KAAN HOCA UMUTLANMYIN DEDİ AMA :18::18::18:

durudenizderya allah yardımcınız olsun canım inşl bol bol sperm çıkara hamile kalırsın dualarıız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

handenizuz maşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış inşl darısı başımıa olsun umarım şekerinide dengede tutabilirsiniz insüline gerek kalmaz hayırlı doğumlar olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına

evet canım ben sordum dün eşime köyde bi teyze vermiş eşimin durumunu bildiği için sağol canım bende bu akşam yapıcam

leylak canım inşallah hepimize rabbim anneliği nasip eder rabbim evlatsız bırakmasın çok zor çokkkkkkkk bi bebek görüp içinden allahım banada nasip et derken gözlerinin dolması bi yandan eşim üzülür belki diye göz yaşlarını gizlemek içine akıtmak onun yanında bi çocuk sevsen acaba suçluluk duyarda üzülürmü benim yüzümden diye düşünmek okadar zor ki okadar zorrrrrrrr bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir birde üstüne bunlarla uğraşmak biz sadece ailelerden destek bekliyoruz herşey allahtan sorun bizdede olabilirdi bu allahtan gelen bişey neden kayınvalideler bunu kabullenmekte zorlanıyolar acaba onlar bizim eşlerimiz en zor olanını aslında biz çekiyoruz birilerini suçlamak yerine sadece bu işin çaresine bakmak için sadece yanımızda olsalar herşey aslında daha güzel olur canım sen takma bizim hayatımızda takılcak daha önemli şeylerimiz var canım sen nekadarlık evlisin nezamandır bu sorunu yaşıyosunuz

evet canım aynı şeyleri düşünüyoruz ya kayın valide diye ayırmak istemiyorum sonuçta anneler ama ben öyle kaynanalar gördüm ki gelinine kızından daha düşkün sanki kendi çocuğuymuş gibi daha çok seven ama benimde şansımamı ne çok düşüncesiz bi kaynanam var aslında tek benim değil eşiminde şansı çünkü ona karşıda aynı farklı değil yani ben 2, tüp bebek tedavisinde sonra sonuç aldığım gün beni arayıp telefonda hani sende bi sorun yoktu neden tutmadı dedi bana bunu asla unutmam ben okadar şeye katlanırken o... insanın bu duygusuzluğu beni çıldırttı eşimede söyledim zaten ama allah belkide bazı insanların gerçek yüzünü göstermek için yaşatıyor bunları bize ama gün gelir devran döner elbette bizimde çocuklarımız olucak ozaman nasıl anne kayın valide olunurmuş görücekler işallah allahım bize yaşatıcak bu duyguyu

selam arkadaşlar, 2 gündür giremedim foruma. kaçırdıklarımın hepsini de okuyamadım Hoşgeldin diyenlere hoşbulduk öncelikle..

kayınvalidesinden bahseen arkadaşlar olmuş, takılmayın arkadaşlar Rabbim yanımızda diyelim, onların cahilliği deyin, Biliyorum çok zor ama bizim sürecimizde daha farklı. Biz durumu yeni öğrendik ve eşim bana inanılmaz tavırlı..Bu daha da üzücü, cumartesi Emre Bey2e gideceğiz, olur da olumsuz bi sonuç olursa nasıl topluycam eşimi bilmiyorum Bu arada kAAN Hoca da mail atmış, endol ve trenetrol galiba başlayın 1 ay sonra hormaon testi yaptırıp gelin demiş, bu tarz tedaviye başlayan var mı bir de emre bey mi kaan bey mi karar veremiyorum, ne önerirsiniz, gerçi emre beye c.tesi gidicez ama, ne dersiniz???

canımm ne çabuk yaa :)) o kadar vakit geçtimi..inş kucağınada alacaksın..geçmiş olsun bu arada inş gerek kalmaz insuline..

melek canım çok üzüldüm gerçekten bu insanları anlamak gerçekten çok zor neden suçlu hep kadında neyi ispatlamaya çalışıyolar biz bu sorunu sırtlamışken üstelik eşlerimizede bir yandan destek olmak için çabalarken kendimizide unutmuşken denmicek lafları yiyiyoruz ben 2 yıllık evliyim 1 yıldır bu sorunla boğuşuyorum 6 ay önce ilk doktora gittiğimizde gen tahlili istemişlerdi bizden bizde yaptırdık ben o gen tahlilini yaptırdım diye duyduğum laflar o gen tahlilini niye yaptırıyomuşum bizde sorun yoktur diye ben sizde vardır diye yaptırmıyorum ki dedim eeee niye yaptırıyosun ozaman sorun bizde değil diye analı kızlı söylemeleri ilk aşamada beni çok üzmüştü ben allahıma sığınıyorum onlar istedikleri kadar umursamaz olsunlar hiç bişey benim eşimden daha önemli değil onu okadar çok seviyorum ki kendimden daha fazla ömrümce çocuğum olmasa bile o yanımda olsun onun yüzündeki bi gülüşe dünyaları veririm yeterki o hep benimle olsun birde rabbime sığınıyorum o okadar güzel şeyler yaratıyoki insanlara okadar güzel melekler armağan ediyoki inşallah bizimde meleklerimiz olur kimsenin dediğini takma boşver herkes ne derse desin biliyorum buna katlanmak çok zor ama umudunu hiç kaybetme insan umutsuz yaşarmı bütün dualarım bizim gibi olan arkadaşlarıma ALLAHIM BİZEDE Bİ MELEK VER SAĞLIKLI SIHATLİ ANA BABA SÖZÜ DİNLEYEN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİME NASİP ET HEPİMİZİ BU RAHATSIZLIKTAN KURTAR AMİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…