Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın herkese!ERYASU CANIM kaan hocanın bır bıldgı vardr senınde dedgın gıbı ay normal yoldan cıkıs olursa eger bu mucıze gıbı bısey olur ınsaalllah..hangı ılacları verdı ?ne kullanacaksınızı bana da yazar mısın canım?ara ara konusalım msn ye gel.ınsaalah guzel haberlerle gelırsınız arkadasım.UMUTOLSUN canım ben hep buradayım msdeyım ama benım olmadgm bır aksama denk gelmısın.goruselım canım en yakın bız bırbırımızı anlarız canım.annene de dua edıcem ınsaalah tez zamanda ıyılesr.tek derdımızı azo degılkı ust uste gelıyr hepsı ben de cok ıyı degılım aslında sorunlar var.ammam rabbıme sıgınıyrm dua edyrm.annene de rabbım sıfa versın ınsalaah.DURUDENIZDERYA dualarım senınle aksam bıle sızı dusundum,cok heyecanlı streslı bır durum anlıyorum sızı.umarım rabbım bol bol cıkartrda yuzunuzu guler,guzel haberlerle gelırsınız canım... OLURMU 83 canım benım ınsaalalh vurundgn her ıgne sana bebek gtrsn de onlarar bakmaktan yorul bık...tedavın olumlu olsun eskı arkadasım.MELEK 23 erkekler yıne de annelerıne toz kondurmuyrlr dımı canım ya bosver... sen anlatsanda sen yanlıs anlamısındr fılan dıye gecstryrlr.yanı senın esın ne yorum yabyr bılemem ama yınede kayınvalıdeler sevılmyr ıste...canım ne kadar olumsuzluk yasasak da yıne de kopulmuyr buradan ben de oyle hıc gtmedım topıkten.GELINCIK canım ınankı senın kadar heyecanla o guzel sonucu beklıyrm rabbım ınsaaalalh senın bu kez yuzunu guldrsn kader arkadasım.ÇİÇEK CIM canım kaan bey herseyın dogrusunu gryr sanırım.bızde hazırlanmasın demıstı,gercı bız dınlemedık o zman .ınsaalalh senınkı guzel olur arkadasım senı yuzyuze tanımadım ama senın cok ıyı bır yuregın oldgnu sezyrm yazdıkların bana senı cok ıyı bır ınsan oldgnu sezdrdı ınsalalah yuzunde guler arkadasım hepımızın rabbım dertlerının sıkıntılarının bu mubarek gunde alsın ınsallaah...canlarım cok opyrm sızlerı:89:

canım çok teşekkür ediyorum, inş hepimiz burdan hamile olarak ayrılırız..ya benim kafama takılan bir arkadaş demişki kaan hoca umutsuz vakaları hazırlıyor..şimdi bize şubatta tüp bebek yapalım dedi, canlı çıkmazsa eşini ameliyata alırız bu arada senide hazırlarız demişti..kafama takıldıda..

bu arada herkese günaydın ve hayırlı cumalar..dua ile inşAllah..

melisela çokk sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileyim habeerleriniede yazarsın buraya umutolsun canım allah şifalar versin annene

arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur

canim allahtan acil sifalar dilerim. insallah annen tez zamanda sagligina kavusur canim arkadasim kendine iyi bak..
buarada herkese gunaydin hayirli cumalar dilerim. umutolsun,jklm,mehtapsym,gelincik,eraysu,esri melek nursen blueavci ...ve ismini sayamadiklarim nasilsiniz kizlar
aa durudenizderya insallah su saatlerde girdiginiz ameliyat basarili gecer yuzunuzu guldurur canim bol spermler bulunur hayirli haberlerini bekliyoruz

Canım oldu yine bayağı bu topiğe katılalı,inşallah hepimizin mutlu haberlerini burada paylaşması nasip olur.
arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur

Annene geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.

Canım birşey sorucam geçenlerde bahsetmiştim doktora gittim diye adetlerim düzensizleşmeye başladığı için ama adetli olmadığım için doktor tahlil yapmamıştı şimdi de bu sabah adet oldum ama biliyosun adetin 2. günü gel diyo doktrlar ama benim araya haftasonu girdiği için adetimin 4.günü olcak,acaba birşey farkeder mi ki bilgin var mı canım bu konuda ne yapmalıyım?

Kızlar yardımmmm,ben açık olmasam da bana yazar mısınız canlar ne yapayım dr.a gideyim mi gitmeyim mi?

nasılsınız kızlar dün misafirlerimizi ağırladık ve bitti o yüzden fırsat bulupta giremedim geçmişide okuyamadım nasılsınız hayırlı cumalar olsunnn

nursen benim de adetin ikinci günü doktor çağırmıştı cuma akşamı adet oldum araya hafta sonu girdi pazartesi gel bişey olmaz dediler pazartesi gittim test yaptılar e2 değeri oldukça düşük çıktı haliyle tedavimi ertelemişlerdi sen bilirsin bi git istersen.

slm canlar UMUTOLSUN akşam farketmemişim kusuruma bakma annecine geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin... MELİSELA evet sanırım olurmu 83 nikli arkadaşımız öyle yazmış tabi arkadaşımızın düşüncesine saygı duyuyorum fakat ben öyle düşünmüyorum, hazırlan yada hazırlanma diyosada vardır kaan hocanın bi bildiği, biz aynı anda tedaviye başlayan 6 kişiydik orda tanıştık arkadaş olduk 6mızda eşlerimizden önce hazırlandık 3müzün tedavisi sperm çıkmayınca yarım kaldı 2sinin bugün hamile haberlerini alllllldııııııııım, 1inde tutunma olmamış, onlardada sperm çıkıp çıkmıca belli değildi eşlerimiz aynı anda ameliyat oldu yani demek istediğim sen en başta ALLAHA sonrada kaan hocaya güven vardır opnun bi bildiği, OLURMU 83 kııııııııııızzzz o kadar karamsar olma inşallah vurunduğun her iğnen şifan olsun tedavinin sonu bebişle sonlansın innnnşşşşşşş, JKLM tabiki canım ben gelişmelerden seni haberdar ederim, ben şimdilik kaçar ara ara gelirim yine aklım sizlerde....

eryasu canım seni çok merak etmiştim nasılsın ?patoloji raporu işallah güzel çıkar yeni bir umut yeşerir...

hayırlı cumalar arkadaşlar... Rabbim bu mürarek gün yüzü suyu hürmetine hepimizinde kucaklarını doldursun...

canım biz 6 yıllık evliyiz 4 yıldır uğraşıyoruz azoyla.Allahım yardım etsin gün geçtikçe daha da ağır geliyo...

eryasu inşallah patoloji raporunuz da sizin yüzünü güldürecek süprizler çıkar canım. Rabbimin mucizesi çok sizede naip eder inşallah canım arkadaşım...

canım bizde aynı ilaçları kullanıyoruz endol ve tental sizinde mi FSH hormonu yüksek genelde bu ilaçları veriyo değerleri yüksek olanlara.Canım eşinle karar verin daha doğru olur

ah eryasum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim artık son iki yıldır nerdeyse hergün kaan hocanın yanındayız ordaki bütün personel tanıdı bizi başarısız deneyimler geçince insan çok umutsuz oluyo bize önce siz bilirsiniz ister hazırlanın ister hazırlanmayın dedi sonra benim e2 değerim düşük çıkınca uzun protokole çevirdiler beni eşim yeni iş değiştirdi izin alması biraz problem oluyo bari o önce tese olsun dedik bu seferde kaan hoca olmaz size sperm dondurma beraber hazırlanacaksınız dedi anlayamadım hiçbişey iğnelerden korktuğum içinde umutsuz olabilirim bu arada eryasu senin doktorum kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…