iyi akşamlar kızlar, eşim kurtlar vadisine bakarken 5 dk bi göz atayım dedim, geçmişi biraz okudum tek tek alıntı yapamıyorum pek beceremiyorum, yanımda olup dertlerimi paylaştınız için çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun kader arkadaşlarım, ben biraz daha iyiyim toparlanmaya başladık artık, ALLAHA şükür kanamamda durdu... eşim biraz daha kendini toplasın haftaya tekrar ankaraya gidicez patoloji sonucumuzu bilmiyoruz henüz, kaan hocayla tlfda konuştukta kendinizi toplayın ankaraya gelin tekrar yüzyüze patoloji sonucunu konuşalım dedi, fazla ümitlenmeden tedaviye devam edelim kesmeyelim dedi, ilaç tedavisi uygulayalım 3 ayda bi ankaraya gelin sperm testi yapalım belki çıkış olur dedi sevinelimmi ümitlenelimmi bilemedik zaten karmakarışığız...
ÇİÇEKÇİM kaan hoca hazırlanma dediyse hazırlanma boşver öylede kötü düşünme keşke bende hazırlanmasaydım boş yere hormonları aldık işte, ya kanamam durmasaydı kötü şeyler olsaydı, öylede ümitsiz olma bana kalsa ben hazırlanmazdım kaan hoca illa hazırlancan deyince hah dedim, adam bizden umutlu demekki bişiler gördü sperm çıkacak benide hazırlıyo dedim bak çıkmadı, inşallah sizde çıkar ki ümit ediyorum çıkıcak ALLAHIN izniyle....
MELİSELA senin adınada çok sevindim darısı hamile haberlerine olsun inşallah....
canim herkese bir agizdan ayni seyi soylemis gibi olduk anlasilan sende sperm cikacak icimize oyle dogmushadi hayirlisi kendine iyi bak
arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur
Canım oldu yine bayağı bu topiğe katılalı,inşallah hepimizin mutlu haberlerini burada paylaşması nasip olur.nursen melek esri siz yenisiniz galiba yada
ben yeni görüyorum bayadır cok girmediğim için hoş geldiniz umarım tez zamanda ayrılırsınız cicek sevgidolu olrmu 83 hepinize mrb nasılsınız gelincikten bi haber varmı belgin nerelerde jklm canım seninle hiç görüşemiyoruz harzem zaman umudunu kaybetme nerelerdesiniz bacılarım
arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur
canım biz 6 yıllık evliyiz 4 yıldır uğraşıyoruz azoyla.Allahım yardım etsin gün geçtikçe daha da ağır geliyo...leylak canım inşallah hepimize rabbim anneliği nasip eder rabbim evlatsız bırakmasın çok zor çokkkkkkkk bi bebek görüp içinden allahım banada nasip et derken gözlerinin dolması bi yandan eşim üzülür belki diye göz yaşlarını gizlemek içine akıtmak onun yanında bi çocuk sevsen acaba suçluluk duyarda üzülürmü benim yüzümden diye düşünmek okadar zor ki okadar zorrrrrrrr bizim durumumuzu ancak yaşayan bilir birde üstüne bunlarla uğraşmak biz sadece ailelerden destek bekliyoruz herşey allahtan sorun bizdede olabilirdi bu allahtan gelen bişey neden kayınvalideler bunu kabullenmekte zorlanıyolar acaba onlar bizim eşlerimiz en zor olanını aslında biz çekiyoruz birilerini suçlamak yerine sadece bu işin çaresine bakmak için sadece yanımızda olsalar herşey aslında daha güzel olur canım sen takma bizim hayatımızda takılcak daha önemli şeylerimiz var canım sen nekadarlık evlisin nezamandır bu sorunu yaşıyosunuz
selam arkadaşlar, 2 gündür giremedim foruma. kaçırdıklarımın hepsini de okuyamadımHoşgeldin diyenlere hoşbulduk öncelikle..
kayınvalidesinden bahseen arkadaşlar olmuş, takılmayın arkadaşlar Rabbim yanımızda diyelim, onların cahilliği deyin, Biliyorum çok zor ama bizim sürecimizde daha farklı. Biz durumu yeni öğrendik ve eşim bana inanılmaz tavırlı..Bu daha da üzücü, cumartesi Emre Bey2e gideceğiz, olur da olumsuz bi sonuç olursa nasıl topluycam eşimi bilmiyorumBu arada kAAN Hoca da mail atmış, endol ve trenetrol galiba başlayın 1 ay sonra hormaon testi yaptırıp gelin demiş, bu tarz tedaviye başlayan var mı bir de emre bey mi kaan bey mi karar veremiyorum, ne önerirsiniz, gerçi emre beye c.tesi gidicez ama, ne dersiniz???
selam arkadaşlar, 2 gündür giremedim foruma. kaçırdıklarımın hepsini de okuyamadımHoşgeldin diyenlere hoşbulduk öncelikle..
kayınvalidesinden bahseen arkadaşlar olmuş, takılmayın arkadaşlar Rabbim yanımızda diyelim, onların cahilliği deyin, Biliyorum çok zor ama bizim sürecimizde daha farklı. Biz durumu yeni öğrendik ve eşim bana inanılmaz tavırlı..Bu daha da üzücü, cumartesi Emre Bey2e gideceğiz, olur da olumsuz bi sonuç olursa nasıl topluycam eşimi bilmiyorumBu arada kAAN Hoca da mail atmış, endol ve trenetrol galiba başlayın 1 ay sonra hormaon testi yaptırıp gelin demiş, bu tarz tedaviye başlayan var mı bir de emre bey mi kaan bey mi karar veremiyorum, ne önerirsiniz, gerçi emre beye c.tesi gidicez ama, ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?