Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım işallah tez zamanda seninde bebeğin olurda onlar da sana gelir.....

canim cok sagol insalllah allahim bana ve sizlerede verir en kisa zamanda
herkes cocugundan dogumundan konustu ben öyle baktim offff
allahim ne olur bizlerede nasip et anne olmayi

amin canim amin

iyi akşamlar kılzar nasılsınız biz hala beklemedeyiz şubat gibi emre beye gitcez kısmetse bakalım o ne zman derse ona göre tedaviye başlarız duru deniz derya arkadaşım inşalllah yarın eşinde bol bol sperm çıkarda send ehamile kalır buradan kurtulursunn gelincikim sen,inde sonuca az kalmış inşalllah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ay sonra seninle olur yeni gelen arkadaşlarımızda hoş gelmişler inşalllah güzel sonuçlarla buradan ayrılırlar

Canım ben görmedim ne sorduğunu kusura bakma geçmişi okudum ama bulamadım canım ya,ne sormuştun güzelim yeniden yazar mısın:93:

esri durumu ne kadar da güzel özetlemişsin hoşgeldin bu arada demmi adak eryasu ve gamze neredeler.haber alan var mı keşke içlerine kapanıp üzülmeseler gelip içlerini dökseler.

sağol canım evet acı ama gerçek ben evleneli 3 yıl oldu ben evlenmeden önce eşimin sorununu biliyordum eşim söylemişti bana böyle bi sorunu olduğunu. ben hiç birzaman hata yaptığımı düşünmüyorum eşimede diyorum ama kayınvalidem ve görümcelerim eşimin bu durumunu resmen kullanıyorlar bana bişey olsa sen bunu kabul ettin bilerek geldin dediler ve en sonunda dayanamayıp eşime söyledim en azından oda bilsin ailesinin nasıl insanlar olduğunu ama şimdi artık piştim galiba hiç takmıyorum artık

güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum amin canım allah isteyen herkeze nasip etsin.

aminnn amin

Kızlar iyi akşamlar kim var kim yok bakalım hepimiz bu kayananlrdan ne zaman kurtulucagız cok merak ediyorum

nursen melek esri siz yenisiniz galiba yada
ben yeni görüyorum bayadır cok girmediğim için hoş geldiniz umarım tez zamanda ayrılırsınız cicek sevgidolu olrmu 83 hepinize mrb nasılsınız gelincikten bi haber varmı belgin nerelerde jklm canım seninle hiç görüşemiyoruz harzem zaman umudunu kaybetme nerelerdesiniz bacılarım

eryasu arkadasım yeni öğrendim cok gecmiş olsun allahım hakkında hayırlısını versin inşallah jklm bacı msn ye gelde konuşalım bayadır kaynatmadık

arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur

arkadaslar annem rahatsızlandı belden amaliyat olması gerekiyordu oldu şimdi yeniden olması gerekiyo tefriciye ve yasin okumak isteyen olursa cok mutlu olurum dua edin ne olur

canim annene gecmis olsun allah sifa versin

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar, eşim kurtlar vadisine bakarken 5 dk bi göz atayım dedim, geçmişi biraz okudum tek tek alıntı yapamıyorum pek beceremiyorum, yanımda olup dertlerimi paylaştınız için çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun kader arkadaşlarım, ben biraz daha iyiyim toparlanmaya başladık artık, ALLAHA şükür kanamamda durdu... eşim biraz daha kendini toplasın haftaya tekrar ankaraya gidicez patoloji sonucumuzu bilmiyoruz henüz, kaan hocayla tlfda konuştukta kendinizi toplayın ankaraya gelin tekrar yüzyüze patoloji sonucunu konuşalım dedi, fazla ümitlenmeden tedaviye devam edelim kesmeyelim dedi, ilaç tedavisi uygulayalım 3 ayda bi ankaraya gelin sperm testi yapalım belki çıkış olur dedi sevinelimmi ümitlenelimmi bilemedik zaten karmakarışığız...
ÇİÇEKÇİM kaan hoca hazırlanma dediyse hazırlanma boşver öylede kötü düşünme keşke bende hazırlanmasaydım boş yere hormonları aldık işte, ya kanamam durmasaydı kötü şeyler olsaydı, öylede ümitsiz olma bana kalsa ben hazırlanmazdım kaan hoca illa hazırlancan deyince hah dedim, adam bizden umutlu demekki bişiler gördü sperm çıkacak benide hazırlıyo dedim bak çıkmadı, inşallah sizde çıkar ki ümit ediyorum çıkıcak ALLAHIN izniyle....
MELİSELA senin adınada çok sevindim darısı hamile haberlerine olsun inşallah....

canim benim iyi olmana sevindim yola devam canim ne olursun pes etme allahim bizede tattiracak o duyguyu insallah..bak cok sevindim tedaviye davam demis inslllah bundan sonrasi güzel olur canim benim
rabbim yardimciniz olsun insallah patoloji raporu guzel gelir...

canim iste insanin aklina hersey geliyor...size hazirlan bana hazirlanma demesi kafama takildi ama simdik rahatim vardir bir bildigi onunda..hazirlan demis olsaydi ben onada kafami takardim biliyorum insan herseyi düsünüyor iste..insalla cikar canim sagol

canım ben aslında yeni değilim bu sayfa ilk kurulduğunda vardım burda ozaman ilk tedavime başlamıştım sonra zaman girdi araya bi süre kendimi geri geçtim yaşadığımı unutmak için aslında ozaman daha katlanılmazdı devamlı bunun üstüne gitmek istemedim ama ozamana oranda aslında şimdi daha çok duyuyorum herkezden ama artık alıştım galiba birde insan devamlı sorunlarını konuştuğunda hiç bitmiycekmiş gibi geliyor yada ben öyle düşündüm öyle yanii 3 sene burdaydım ozaman nevroski açmıştı bu sayfayı sonra o hamile kaldı benim tedavim olumsuz sonuçlandı ve anlattığım gibi koptum burdan ama şimdi geri döndüm :))

hoşgeldin umutolsun geçmiş olsun annene de eryasu canım sende hoşgeldin kaan hoca sanırım umutsuz gördüklerini hazırlıyo bana da hazırlanacaksınız size size sperm dondurma olmaz dedi bende bugün başladım iğnelere bakalım hayırlısı

evet canım ben yeni sayılırım durumumuzu ilk öğrendiğimde girmiştim bayadır ara vermiştim ama sorunlar tek başına halledilemiyo birileriyle konuşmak ii geliyo o yüzden tekrar açtım sağol canım hoşbulduk

günaydın kızlar ne zamndır giremiyordum..inşallah herşey yolunda gidiyordur hepiniz için..
UMUTOLSUN geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.annelerin tadı başkadır kıymetini o yaşarken bilmeliyiz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…