Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşların kaderdaslarım hayırlı cumalar allah hepinizden razı olsun bu mübarek günün hürmetine hepinizin gönlünün muradını versin olurmu83 allahım kucagınada almayı nasip etsin inşallah durudünya denizde bu mübarek günde sonucu güzel cıkar inşallah jklm nasılsın canım eryasu bacım umarım patoloji raporu iyi cıkar belgin ssen nasılsın bacık cicek nersi melek ismini hatırlayamadım dostlarım hepinizden allahım razı olsun

melisela çokk sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileyim habeerleriniede yazarsın buraya umutolsun canım allah şifalar versin annene

canım Allah razı olsun..inş hepimiz hamile oluruzda bu illetten kurtuluruz..kızlar bu topik benim ilk gözağrım ve asla burayı bırakıp gitmek istemiyorum..hepinizi çok seviyorum..

Canim tedavin hayirli olsun insllah olumlu sonuc alirsin

canim benim bütün güzel sözlerin icin sana cok tesekkür edrim cok duygulandim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim sagol..insallah hepimizin yüzü güler senin benim burdaki bütün arkadaslarimin..ve sen aklima gelince hep kardesinde aklimda seni burdan taniyorum onu hic tanimiyorum allahim ikinizinde gönlünün muradi versin ayni anda hamile kalmak nasip etsin rabbim size..insalla hepimiz icin bundan sonrasi güzel olur

Canim tedavin hayirli olsun insllah olumlu sonuc alirsin

canim benim bütün güzel sözlerin icin sana cok tesekkür edrim cok duygulandim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim sagol..insallah hepimizin yüzü güler senin benim burdaki bütün arkadaslarimin..ve sen aklima gelince hep kardesinde aklimda seni burdan taniyorum onu hic tanimiyorum allahim ikinizinde gönlünün muradi versin ayni anda hamile kalmak nasip etsin rabbim size..insalla hepimiz icin bundan sonrasi güzel olur

çiçek çok teşekkür edim ve iyi dilekerini sunan bana destek olan diğer arkadaşlar hepinize çok teşekkürler Allah hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun inşallah.

canım yeni okudum ertelenmiş tedavi ne zaman peki hayırlısı olsun
hayırlı cumalar arkadaşlar... Rabbim bu mürarek gün yüzü suyu hürmetine hepimizinde kucaklarını doldursun...

amin canımmm

olur mu 83 tedaviniz hayırlısıyla başlasın ve mutlu sonla bitsin inşallah :) Allah emekleriniz boşa çıkarmasın, bebişinizle dönünü inşallah tedavinizden...

öyle yoğunum ki iş yerinde, yılbaşından nefret ediyorum bu yoğunlaşan işler yüzünden, yetişemez oldum artık. Neyse ki, yeni yılla beraber biraz yüküm hafifleyecek, allah yüzümüzü güldürsün 2011'de, hepimizi bebişlerine kavuştursun :)

NURSEN CIM canım gormedın yazdgnın eskılerı okuyrdm teesekkur ederım sukur rabbbıme....canım egegr ılk gun cok gelıyrsa adetın 4 gunu etkıler yanıı tedavıyı ama az gelıyrsa 3.gun de baslanaabıldgnın bılıyrm .benımkı de 1 gun farkla geldı cunku doktor azsa etkılemes 3 .yada 4 .gun demıstı... hersey de de vardr bır hayr...kotu dusunme doktora bır danıs yada sıtedekı doktora sor.soru cvblıyrlryr ya canım..CICEK CIM SORMA BIZ DE 1 DERT DEGILKI ben anneme cok uzulurym ya kardesımınde yok beraberınde bırtakım problemler de var ıste boyle canım .rabbım ne eyşlerse guzel eyler asla offf cekmıyrm OLUR MU 83 hjerseyın hayırlısı canım MELISELA ınsaaalh senın ıyı haberının alıcaz ınanıyorum ben buna

sonumudum nasılsın?canım siz kaan hocaya gitiğinizde ne dedi size ,muayne etti mi?Birde sizin sorun hormonlar yüksekti sanırım genetik test nasıldı sizin çok sordum ama

canim allahim hakkinizda hayirlisini versin üzülme bu günlerde gececek insallah

sagol kadercim iylik sen nasilsin? leylakcim sen nasislin?

iyiyim canim bende alisverisden geldim yarin tatilmis ben unuttuydum kapaliymis her yer..benim sinav tarihi belli oldu ocak 18 girecem bakalim insallah 1 kerede alir kurtulurum...sen neler yapiyorsun canim dun bebek gormesi nasil gecdi

iyiyim canim bende alisverisden geldim yarin tatilmis ben unuttuydum kapaliymis her yer..benim sinav tarihi belli oldu ocak 18 girecem bakalim insallah 1 kerede alir kurtulurum...sen neler yapiyorsun canim dun bebek gormesi nasil gecdi

evet canim kapaliymis bende ciktim ama fazla bisey alamadim agir oluyor kendim esimle cikacaz erken gelecekmis bugun...
hadi bakalim hayirli olsun ins alirsin..bende 25 ocakta girecem tekrar birine diyeri belli degil..
iyi gecti canim okuldan arkadasti ikinci cocugu herkes ikinciyi doguruyor benim bir tane yok daha, heb arkadaslarin ikiser cocuklari var..dogumdan cocuktan konusuyorlar ben oyle dinliyorum
allahim herkesin evladina uzun ömurler versin...bizede tez vakitte saglik li sihatli evlat nasip etsin

kader sende kati meyve sikacagi varmi
biz yeni aldik kavuc suyu sikacam bakalim nasil olacak insallah iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…