- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
iyiyim canım sen nasılsın?Gitmeye karar verdim canım pazartesi günü bakalım hayırlısı,jklm,olurmu83 ün söyledikleri rahatlattı beni 1 ay daha bekleyemicem ya...bakalım hormonlar falan ne durumda en son prolaktin yüksekti 32 idi ondan sonra da ilaç falan hiç kullanmadım,bi gideyim bakayım.
jklmmmmm benimmm canım ağzından akan bal maşallah :)) rabbim inş tez zamanda hepimize nasip eder..
canım bizim durumdan az buçuk haberin vardır bizde sayı çıktı ancak %100 hareketsizdi..kaan hoca belki bu duruma göre dedi..bakıcaz eğer hepsi ölü ise ameliyat yaparız dedi..belki olumsuz değildir ama ne bileyim hassas olduğumuzdan herşeyi yanlış anlar olduk valla :)) Allah akıl versin bize..yazıda aşağıda ..
kızlar iyi akşmalar nasılsınız bakalım olurmu canım uzun ile kısa arasında ne fark var biliypomusun neye göre bu şekilde karar veriyolar denizden haber yokmu bu iyiye işratmi yopksa allah korusun kötüyemi
Önemli değil canım ne kusuru benim de aynı olmuştu canım önce ben gittim eşim sonra bakındı benden kaç ay sonra bakındı şimdi tam hatırlamıyorm eşim bakınınca öğrendik biz de işte azosperm olduğunu,2 kere test yaptırdı eşim ikisinde de sonuç sıfır,bakalım eşim de 1 aya kalmadan yeniden test yaptırcak 4 ay oluyo yaptırmayalı ve bitkiseller bakalım ne etki yapmış,iyiye gidiş var mı bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı canım.saoalsın bende iyim biraz geç cevap yazdım kusura bakma..bencede git bakalım..gelecek ay bende gitmeyi düşünüyorum, temmuzda eşimin durumunu öğrendiğimizden beri yani doktora gitmedim..önceden normaldi değerler ama şimdi nasıl oldu bilmiyorum..benimde adetlerim geç olmaya başladı açıkcası..benimde prolaktin yüksekti ilaç vermişti doktor baya düşmüştü ama işte ben önce tedavi oldum doktor yüzünden, eşime bakılmamıştı 5 ay boyunca..sonra içime sinmiyordu ama nedense, sonra doktor değiştik ve eşinize bakalım dedi..veeeeeee azooooooo..şok olduk ama çok şükür 1 hafta sonra 2.testte sayı gördük..böle işte..uzun yazdım kusura bakma şeker..
canım Allah sendende razı olsun..bugün öle yazınca acaba çokmu umutsuz vakayız diye geçirdim içimden :))) rabbim sakınır inşAllah..gerçekten ben burdan çok şey öğrendim, ama en önemlisi sabır ve tevekkül..bu derdi vereni bildikten sonra inan çok ağır gelmiyor ve kabulleniyorsun..hepimiz inançlı insanlarız çok şükür ama dua çok önemli ve çok istemek..gerçekten ben ilk zamandan beri hep dua ettim, yalvardım ve çok şükür rabbim beni fazla bekletmedi, hamile kalamasamda bana umut ışığımı verdi..Rabbim herkesin evine yuasına ışık saçar inş..her namazımda inanın herkese dua ediyorum..Allah'ım olmayını oldurandır, yaratıcıların en hayırlısıdır..sende asla ümidini kaybetme ve bol dua et lütfen..karamsar olma, bak geçen ay bizim %100 hareketsizdi ama çok şükür dedik ve duamızı ettik hem kalben hem fiilen ve rabbim bize bu ay % 2 şer ve %6 hareket verdi..demek istediğim olacak..sende hergün kenzül arş oku..bak çok değişecek hayatın buna inan..Allah verecek istediğini..ben bu duayı hergün okuyorum ve okumaya başladığım günden beri hayatım değişti her yönden..sanada dua edicem inan..:)) gerçekten melisela umut dünyası işte burda herkes moralini yükseltecek bişeyler arıyo farkındayım biz ilk denemede çok umutluyduk hatta ben hamile havalarına bile girmiştim olmayınca çok yıkıldık zor toparlandık şimdi umutlanmamaya çalışıyoruz olursa başım gözüm üstüne ama olmazsa yapacak bişey yok diye avutuyoruz kendimizi benim karamsarlığım o yüzden çünkü kendimi en kötüsüne hazırlıyorum iyiki sizler varsınız gerçekten konuşmak çok rahatlatıcı Allah hepinizden razı olsun
Önemli değil canım ne kusuru benim de aynı olmuştu canım önce ben gittim eşim sonra bakındı benden kaç ay sonra bakındı şimdi tam hatırlamıyorm eşim bakınınca öğrendik biz de işte azosperm olduğunu,2 kere test yaptırdı eşim ikisinde de sonuç sıfır,bakalım eşim de 1 aya kalmadan yeniden test yaptırcak 4 ay oluyo yaptırmayalı ve bitkiseller bakalım ne etki yapmış,iyiye gidiş var mı bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı canım.
ıyı aksamlar herkese.MELISELA canım kenzul ars sı sadece bebek ıcın mı hergun okyrsn?ıllaaa abdestlı namazdan sonra mı okunur?bende cok problemler yasyrm hersey ust uste gelıyr...tesekkkur edrım
masaallah MELISELA CIM RABBIM KABUL ETSN BANA DA Duanda 1 kes de olsa yer vrrımısn
cıcek naber hosgeldın?neler yapyrsn?
canım ıyıyım ben de nette takılıyrm.allah kolaylık versın canım.bız gtseydık ogretmen evınde kalırdık.ama bız ankaraya gıdemedık.gun aldık randevu aldık kaaan hocayla grstk .ama adetım gecıkınce 1 hafta stresten sanırım.kaan hoca ızne ayrıldıı.baskasına bırakmak ıstedı bızı.hepımız spermı gorebılırız dedı gelmenıze de gereek yok dedı bız de baska bır yerde olduk gıtmedık ankaraya
melisela kenzül arş ın okunması ile ilgili bi vakit var mı yada kaç kez okunacak?
canım vakti yok, istediğin zaman okuyabilirsin..ben hergün okuyorum.arada birde okusanız inş faydasını görürsünüz..kızlar gerçekten çok güzel bir dua ve etkiside oluyor, ben gördüm faydasını her konuda..temmuzdan beri okuyorum ben, eşimin bu durumu vasutasıyla başladım çok şükür diğer işlerimde yoluna girdi..Rabbim inş bütün dertlerimizi giderir..
kızlar hepinize hayırlı akşamlar.kafam çok karışık.kaynım dün kaan hocanın yanına gitti bizim için.konuşmuşlr bizim durum için ilaç tedavisi yok demiş.sadece mikrotese.ama bildğim kadarıyla ilaç tedavisi veren doktorlardan bitanesiydi kaan hoca.benim kaynım da doktordur.kaan hoca yı önermiyo bize.çünkü kadrosu yetersizmiş.araştırmaya devam edecekmiş.ama büyük ihtimal amerikan hastanesini düşünüyo.kızlar ne yapalım ya bana bi akıl verin lütfen.daha vakit var ama kafam allak bullak.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?