canım çok sağol şuan emre hoca hangi hastahanede ücret nekadar alıyor
selam kızlar nasılsınız ben üzgünüm 3 aydır bitkiseller kürler uyguladık bugün eşim spermiyogram yaptırdı çıkmadı yani sonuç dgişmedi spermiyogrami yapan arkadaşımdı oda emre bakırcıoglunu arıyor diyor bişey çıkmadı o yüzden yıkama yapamıyoruz diye yani yıkamalı spermiyogram dahi olmadı kızlar bişey sorcam ykamalı spermiyogram yaptıran arkadaşlar sizlerde nasl yapıldı bize olmayan spermin yıkaması olmaz dediler kızlar sizde sperm varmı ki yıkamalı yapıyorlar bizde hiç yok nebilim başı yada sadece kuyruk olarak gelişmemiş bile yok bomboş merak ettim kızlar sizlere nasıl yıkalı yaptılar
selam kızlar nasılsınız ben üzgünüm 3 aydır bitkiseller kürler uyguladık bugün eşim spermiyogram yaptırdı çıkmadı yani sonuç dgişmedi spermiyogrami yapan arkadaşımdı oda emre bakırcıoglunu arıyor diyor bişey çıkmadı o yüzden yıkama yapamıyoruz diye yani yıkamalı spermiyogram dahi olmadı kızlar bişey sorcam ykamalı spermiyogram yaptıran arkadaşlar sizlerde nasl yapıldı bize olmayan spermin yıkaması olmaz dediler kızlar sizde sperm varmı ki yıkamalı yapıyorlar bizde hiç yok nebilim başı yada sadece kuyruk olarak gelişmemiş bile yok bomboş merak ettim kızlar sizlere nasıl yıkalı yaptılar
canım çok sağol şuan emre hoca hangi hastahanede ücret nekadar alıyor[/QUOTE
biz umut tüp bebekte yaptırdık. ilk kontrolde bizden hiç para almadılar,eşim test sonuçlarını gösterde,kontrol oldu. ondan hormon testi istedi emre bey, sonuçlar normal çıktı,direk mikrotesa yapalım o zaman dedi. geçen sene binikiyüz lira tesa ameliyatına verdik. emre beyden çok memnun kaldı eşim.
canım emre bey alman hastanesi bahçeci kliniği ve umut tüp bebek merkezinde üçündede görevc yapıyor bu konuda çok hastası var ve en çok mikrotese yapan doktorlardan birisi deneyimli yani ücreti 150 tl verdik bahçeciye gidiyoruz biz memnunuz zaten sadece bi öngörüşmemiz oldu tam tedaviye iki ay sonra başlıycaz vaktin varsa o zaman daha çok bilgi veririm ama mutlaka tedavi olup sonuçlanan kişiler vardır burda görünce cevap yazarlar geçmiş olsun..
günaydın kızlar ceo sana bişe sorcam canım siz cebecide t bebek yaptırcaksınız dimi orası nasıl merkez olarark kaan aydos orada çalışıyomuş teşekkürler
canim yanlis bilgi vermek istemiyorum ama anladigim kadariyla...sperm yok ama kök hucre var..buda iyi birsey yani tese felan olsa belki cikabilir...benim anladigim bu canimbiz sperm analizi yaptırdığımızda test sonucunda şöyle yazıyordu :
"doğrudan yapılan incelemede sperm hücresi görülemedi. konsantrasyon yöntemi ile yapılan incelemede 5 adet sperm hücresi görüldü"
sanırım bu şu demek : normal incelemede sperm bulunamamış, yıkamalı yapınca 5 adet bulunmuş.
ama emin değilim. yine de bilen varsa söylesin.
kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi
kızlr gene kimse yok dünkü test sonucu çok üzdü yani nebilim ama diyorum kendime eşim çok hastalındı 1 hafta ateşler içinde yandı baya ilaç kullandı halada iyileşmiş degil belki ondan degişiklik olmamıştır Alah büyük halimizi biliyor inşallah olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?