Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar nasılsınız bu arad harzemciğim sağol canım ilginden dolayı sen merak etme bu sayfayı boş burakmıcam çünkü bende daha soruu çokkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

aramıza hoşgeldin yinede hemen ümidini yitirme çünkü dr ağzıyla söylemiş gelişmiş bir hastaneye gidin diye hiç tese yada micro tese yaptırmadınızmı belki o ameliyatlarla bulunabilir.

günaydın kızlar hu hu nerelerdesiniz yahu,BANBAN canım yok düzeldi bir sorun yok artık.bize vavelyadan haberler getirmeyi unutma ...senin ev hayatı nasıl geçiyor oooh gezmekten topiğe ugramıyorsun senii gidi boş ver arkadaşım tadını çıkart...

ayy canim benim uzulme gine verirsiniz testi esin iyilesince gecmis olsun buarada...

hahaha sen nekadar neselisin canim allah tadini bozmasin

canim sonuclar iyi cikti diyorsun bu super haber yani gelismis ve iyi bir hastane size ummut olur..kromozon rahatsizligi bizdede var ama sizin degisik galiba kopukcuk demisin...bence hic zaman kaybetme canim ilk isin iyi bir hastaneye gitmek olsun

kizlar ben yokken birkac sayfa ilerlemis cok sevindim..buranin yolunu kaybettiniz zannetmistim ama buldunuz...harzemcim arkadasimiza senin sorularin olmasa napariz diyorsun ama masallah sende bir sayfayi doldurmusun)böyle devam et canim yoksa okucak birseyimiz kalmiyor

harzemcim canım malesef ilaçlar konusunda sağolsun benim kociş hiç bi zaman sessiz olmadı ağrı kesici içse oturur kanepenin köşesine yarım saat kendini dinler bişey olcakmı diye ilaç içmekten çok korkar yani genede içiyo ama patlıyo işte arada bende patlıyom napım gına geliyo artık ne zararı olcakki demekten hayırlısıyla bi gesinde mayısın 15i artık daha hiç bi şey içirmiycem rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verirde hepimiz kurtuluruz bu dertten rabbim bugünlerimizi aratmasın başka dertler vermesin bugünümüze şükürler olsun....

arkadaşlar kalabalıgız hepiniz nasılsınız durumlar nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir ama sizler konuşun ben bi arkadaşın babası vefat etmiş onun yanına gidiyorum gelince burda olursanız konuşuruz.....

caneylom inşallah mayısta güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar
Ben salı günü lucrine başladım.Dün ilk kez kendime iğne yaptım.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah rabbim benim ve sizlerin tedavilerinin hayırlısıyla rast gitmesini sağlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

arkadaşlar, diğer topicte soru sormuştum ama cevap veren olmadı
size de sorayım, lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
eşim için aşağıdaki ilçalardan birine başlayacağız. hangisini önerirsiniz?
1 - Sepe Natural Tribulus Terrestris
2 - L-Arginine

canım hayırlı olsun tedavin allah emeklerin boşa çıkarmasın rabbim evini bebişlerle doldursun inşallah...

ceo cum biz 10 gündür tribulus kullanıyoruz bi sonuç almadığımızdan henüz önerim olamıycak ama biz derya arkadaşın hikayesini duyduktan sonra tribulusa karar verdik diğeri hakkında bilgim yok ama kullanan arkadaşlar bilgilendirir seni geçmiş olsun...

canım tribulus terrestris adlı ilacı biliyorum üstelik kullanan arkadaşlarımızda oldu fakat diğerini hiç duymadım ,üstelik bende bugün tribulus terrestris in otunu aldım kaynatıp içirecegim eşime allah hepimize yardım etsin...:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım peki daha önce bir denemeniz oldumu, eşin tese oldumu?:uhm:

zaman arkadaşım siz daha önce m tese olmuşmuydunuz oradamı çıkmadı bizde m tese olcazda korkuyorum ilkinde çıkmazsa ikincide çıkma şansı varmıymış bide sizin sebep hormonelmiydi

eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı oluyor bizde busebebten dolayı azo var banbanda aynısı var biz aralık ayında denedik mtesede sperin 2. evresinde sperm bulundu olgunlaşmış bulunamadı şimdi bitkisel kullanıyoruz emre bakıtcı oglu umut tüpbebek merkezinde yaptırcaz 2. tüpü ilkini bilmedik çok kötü biryerde ve acemi bir dr yaptırdık hayırlısı artık bekliyoruz

caım bizikisinide kullanıyoruz ikiside sperm üretimi tetikliyor artırıyor bide biz bu hafta inşallah msureye başlıcaz hindistanda satılan ve sadece orda yetişen bir bitki eski adı y-virilin

kızlar çok yorgunum bahar temizligine devam ediyorum daha çok rahat 2gün sürer çalışırken eve hiç bakamamıştım havalarda düzelince başlıyım dedim h

slm arkadaşlar çok moralim bozuldu iş çıkışı bir arkadaşımı gördüm benden sonra evlendi bide baktımki karnı burnunda sordum 8 aylıkmış bana sordu sen niye düşünmüyon diye tabi dicem cevap hazır daha erken arkadaşım gittikten sonra eve gelene kadar ağladım of ya ne zaman bizde muradamıza erip yavrularımızı kucaklıcaz inanırmısınız kendimiçevremden hep soyutlaım iş yerinde kimseyle konuşmak istemiyorum allahım hepimizin dualarını duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…