Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne dangıl dungul insanlar var ya..sinirlerimi bozuyorlar benim de..hayatımda kimseye ne zaman cocuk yapıcaksın dıye sormadım, ne aptal bır sorudur bu yaa..hiç üzülme sevgi ..etrafımız boyle dangalak ınsanlarla dolu,arkadaşlarımız da olsalar bunlar ,düşüncesiz arkadaş olucağına olmaz olsunlar,ben dırek kacıyorum onlardan,hiç düşünmüyorlar belki bir problem vardır diye,aslında boylelerıne dırek soylıceksın ağzına lafı tıkıcaksın ki kendini kötü hissetsin bir daha soramasın..yaramı deştin bak .çok sinirlendim

canım üzülme seni çok iyi anlıyorum bende işten o yüzden çıktım görüştügüm tüm insanlar bana hani bebek diyorlardı artık okdar etkileniyordum ki dayanamadım emin ol bizlerde senden farklı degiliz ben dahil bir çogumuz kendimizi soyutlatık eve kapandık ha iyimi yaptık belki hayır ama bizim için başka seçenek yok şahsen ben evimde daha mutluyum

Slm edanaz eğer eşinin test sonuçları iyi çıkmışsa başka tüp bebek merkezleri ile de görüşün.Nereden umut geleceği belli olmaz belki bu hastane tam detaylı bilgi verememiş olabilir size.

Benim ev hayatı şimdilik güzel Allah bozmasın.Vallahi doğru diyosun havalarda güzel gidiyor istanbulda gezmekten daha evde oturamadım.

sevgidolu arkadaşım,benim 3,5 aylık bir oğlum var şiödi. geçen sene yaptırmıştık tedaviyi
Sabırlı bekleyiş sizin azospermi sorunu tam olarak neyden kaynaklanıyordu bir nedeniz varmıydı yoksa sebepsizmiydi?

Nutrientcim hayırlı olsun tedavin inşallah daha güzel haberlerini de duyarız
Canım benim seni okadar çok iyi anlıyorum ki bak bana bende işten çıkalı 2 gün oldu hep bu tarz şeyler yüzünden.Şimdilik görüşmek istediğim insanlar ile görüşüyorum beni üzecek insanlar ile görüşmeyi bir süreliğne erteledim.Kimseciklerin bizi üzmeye ve incitmeye hakkı yok bu dünyada bunlar bilinmezse zaten öteki dünyada hesap soran birileri olacak sen hiç takma kafana

Kızlaarrr nerdesiniz yahuuu ?,
Yarın vavelya ile tekrardan görüşeceğiz bu sefer Eyüp sultana gidiyoruz hepiniz için dua edicem canım arkadaşlarım Allaha emanet olun.Yarın gelişmeleri yazarım

canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum sizlerden başka derleşebileceğim kimse yok sizleri seviyorum

oooooo kızlar baya kalabalıgız nazmiye selda sevgidolu nasılsınız kızlar buarada sevgidolu 35 aylık bebişin varmış hayırlı olsun Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah o mutlulugu bacım sizin azo sebebi neydi ve bitkisel yada herhangi bir ilaç kullandınızmı

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok özür karıştırmışım sabırlı bekleyiş sorum sana canım yanlışlkla sevgidolu yazmışm

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok özür karıştırmışım sabırlı bekleyiş sorum sana canım yanlışlkla sevgidolu yazmışm

zamancım, biz hiçbirşey kullanmadan direk mikrotesa yaptırdık, sonuç neyse hemen öğrenelim,kendimizi daha çok yıpratmayalım istedik. sonuçta eğer bir sperm üretimi varsa mikrıtesa ile çıkacaktı. çok şükür yüce rabbim dualarımızı kabul etti. ilk mikrotesada sperm bulundu. aynı gün yumurta toplama işlemi yapıldı. şimdi oğlumuz 3,5 aylık oldu. Allah buradaki herkese bu duyguyu yaşatır inşallah. çok zor bir süreç ama Allah öyle bir sabır veriyor ki. hergün o günleri tekrar yaşıyorum. mikrotesanın sonucunun bana iletilmesindeki duygularımı hiç anlatamam.

merhaba sevgidolu
ben eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimde,aynı hastanede o gün iş yerindeki en yakın arkadaşım doğum yapmıştı. onu da ziyaret etmiştim. bizim çocuk istediğimizi ve o gün doktorla görüşmemiz olduğunu biliyordu. nasıl herley yolundamıymış diye sorduğunda ben herşey normalmiş dedim ama içimde fırtınalar kopuyordu. eşim dışarıda morali bozuk bir şekilde beni bekliyordu. çünkü doktor çocuk sahibi olmanız çok zor,hemen bir tüp bebek merkezine başvurun,eşinizde sperm bulunursa belki ama çok zor demişti. bugünlerde geçecek, zorbir süreç ama korkma. istediğin zaman elimden geldiği kadar sana yardımcı olurum.

sabırlı bekleyiş arkadaşım çok sağol aslında güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen içime akıttığım göz yaşlarım dışarı çıkıyo canım seni çocuun nasıl oldu tesemi oldunuz anlatabilirmisin

evet mikro tese oldu eşim,aynı gün benimde yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 3 gün sonra embiriyo transferi yapıldı.

merhaba arkadaşlar
bu aralar pek giremiyorum.şimdi ugramışken okuyan bütün arkadaşlarımdan yarın saat 8.30-9.00 için dua istiyorum.inşaallah yumurtalarım toplanacak yarın.e2 im sürekli düştügü için kötü günler geçiriyorum.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.ne olur sizde bana dua edin canlarım.yumoşlarım kaliteli ve çok çıksın inşaallah..bide inşaallah embriyolarımız oluşur saglıcakla ve hayırlısıyla........
hepinizden şimdiden allah razı olsun hayırlı geceler kızlar

canım allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bide sizin sorun neydi anlatabilirmisin tedavin nerede olmuştu

acım Rabbim yardımcınız olsun inşallah olumlu olur eşinden spermi nasıl buldular mtesemi oldu önceden

nzmhyn hayırlşı olsun güzel haberlerinizi beklıyoruz..Kendine çook iiyi bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…