slm arkadaşlar çok moralim bozuldu iş çıkışı bir arkadaşımı gördüm benden sonra evlendi bide baktımki karnı burnunda sordum 8 aylıkmış bana sordu sen niye düşünmüyon diye tabi dicem cevap hazır daha erken arkadaşım gittikten sonra eve gelene kadar ağladım of ya ne zaman bizde muradamıza erip yavrularımızı kucaklıcaz inanırmısınız kendimiçevremden hep soyutlaım iş yerinde kimseyle konuşmak istemiyorum allahım hepimizin dualarını duysun
Slm edanaz eğer eşinin test sonuçları iyi çıkmışsa başka tüp bebek merkezleri ile de görüşün.Nereden umut geleceği belli olmaz belki bu hastane tam detaylı bilgi verememiş olabilir size.slm arkadaslar ben yeni katıldım benimde esimazospermi 10 yıllık evliyiz sonuclar iyi cıktı ama genetik olumsuz kromozomlarda kopukcuklar varmış oda sperm üretimi yapmıyormuş eskişehirde hikmet hassa tup bebek tedavisini uygulamadı bizde boyle bir imkan yok tavsiyem daha gelişmiş hastane ama genede zor evlatlşık alın dedi
Benim ev hayatı şimdilik güzel Allah bozmasın.Vallahi doğru diyosun havalarda güzel gidiyor istanbulda gezmekten daha evde oturamadım.günaydın kızlar hu hu nerelerdesiniz yahu,BANBAN canım yok düzeldi bir sorun yok artık.bize vavelyadan haberler getirmeyi unutma ...senin ev hayatı nasıl geçiyor oooh gezmekten topiğe ugramıyorsun senii gidi boş ver arkadaşım tadını çıkart...
Sabırlı bekleyiş sizin azospermi sorunu tam olarak neyden kaynaklanıyordu bir nedeniz varmıydı yoksa sebepsizmiydi?sevgidolu arkadaşım,benim 3,5 aylık bir oğlum var şiödi. geçen sene yaptırmıştık tedaviyi
Nutrientcim hayırlı olsun tedavin inşallah daha güzel haberlerini de duyarızMerhaba arkadaşlar
Ben salı günü lucrine başladım.Dün ilk kez kendime iğne yaptım.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah rabbim benim ve sizlerin tedavilerinin hayırlısıyla rast gitmesini sağlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
Canım benim seni okadar çok iyi anlıyorum ki bak bana bende işten çıkalı 2 gün oldu hep bu tarz şeyler yüzünden.Şimdilik görüşmek istediğim insanlar ile görüşüyorum beni üzecek insanlar ile görüşmeyi bir süreliğne erteledim.Kimseciklerin bizi üzmeye ve incitmeye hakkı yok bu dünyada bunlar bilinmezse zaten öteki dünyada hesap soran birileri olacak sen hiç takma kafanaslm arkadaşlar çok moralim bozuldu iş çıkışı bir arkadaşımı gördüm benden sonra evlendi bide baktımki karnı burnunda sordum 8 aylıkmış bana sordu sen niye düşünmüyon diye tabi dicem cevap hazır daha erken arkadaşım gittikten sonra eve gelene kadar ağladım of ya ne zaman bizde muradamıza erip yavrularımızı kucaklıcaz inanırmısınız kendimiçevremden hep soyutlaım iş yerinde kimseyle konuşmak istemiyorum allahım hepimizin dualarını duysun
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok özür karıştırmışım sabırlı bekleyiş sorum sana canım yanlışlkla sevgidolu yazmışm
slm arkadaşlar çok moralim bozuldu iş çıkışı bir arkadaşımı gördüm benden sonra evlendi bide baktımki karnı burnunda sordum 8 aylıkmış bana sordu sen niye düşünmüyon diye tabi dicem cevap hazır daha erken arkadaşım gittikten sonra eve gelene kadar ağladım of ya ne zaman bizde muradamıza erip yavrularımızı kucaklıcaz inanırmısınız kendimiçevremden hep soyutlaım iş yerinde kimseyle konuşmak istemiyorum allahım hepimizin dualarını duysun
sabırlı bekleyiş arkadaşım çok sağol aslında güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen içime akıttığım göz yaşlarım dışarı çıkıyo canım seni çocuun nasıl oldu tesemi oldunuz anlatabilirmisin
canım sizin azosperm sebebi neydi bide hangi hastanede oldunuz
merhaba arkadaşlar
bu aralar pek giremiyorum.şimdi ugramışken okuyan bütün arkadaşlarımdan yarın saat 8.30-9.00 için dua istiyorum.inşaallah yumurtalarım toplanacak yarın.e2 im sürekli düştügü için kötü günler geçiriyorum.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.ne olur sizde bana dua edin canlarım.yumoşlarım kaliteli ve çok çıksın inşaallah..bide inşaallah embriyolarımız oluşur saglıcakla ve hayırlısıyla........
hepinizden şimdiden allah razı olsun hayırlı geceler kızlar
merhaba arkadaşlar
bu aralar pek giremiyorum.şimdi ugramışken okuyan bütün arkadaşlarımdan yarın saat 8.30-9.00 için dua istiyorum.inşaallah yumurtalarım toplanacak yarın.e2 im sürekli düştügü için kötü günler geçiriyorum.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.ne olur sizde bana dua edin canlarım.yumoşlarım kaliteli ve çok çıksın inşaallah..bide inşaallah embriyolarımız oluşur saglıcakla ve hayırlısıyla........
hepinizden şimdiden allah razı olsun hayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?