Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eşim hala iğine kullanıyo mayıs gibi teseye gitcez bende sabah akşam merkez araştırıyorum

fatoşcum canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim bağışlamış kardeşini. ölümü düşününce insana gerçekten herşey boş geliyor. senin kanın canın o ya. kendi kardeşime biri bişey dese ben asla dayanamamki kalmışki o sözcüğü kullanmak bile istemiyorum ölmeyi istemesi. hemde Allahın verdiği cana bi başkası için kıymak. ailenin yerini kimse tutamaz. acaba sevdiği kişi kardeşin için bunu yaparmıydı. Allah sana da güç kuvvet versinki ailene destek olabilesin. ınşallah tez zamanda kendini toplar kardeşin. zaman herşeyin ilacı bu günlerde geçer gider. üzülmemeye çalış.

merhaba zamancım.nasıl bir insanmış o kadın öyle ya.türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi davranmış.sıkma canını.inşallah bir gün bebeğinle çıkarsın karşısına.

zamancım sabretmeye çalış arkadaşım. bir gün bunlarda geçecek inşallah. kimseler bilmez ne sıkıntılar cekiyoruz ama inanıyorumki birgün bizde sabrımızın karşılığını göreceğiz. kimsenin seni üzmesine, hevesinin kırılmasına izin verme canım.

geçmiş olsun fatoş.Allah korumuş.iyiki farkettin.hiç kızmayın ona.yanında destek olun.yaptıgından dolayı suclamayın sakın.hiç lafını bile etmeyin depresyonda diyorsun allah korusun hep yanında durun.olumlu yönde konusun.

merhaba gelincik..siteye yeni üyeyim herkesi tam tanımıyorum.sizinde mi sorun azo.nedeni nedir.tedavi oluyormusunuz

fatoşcum canım arkadaşım allah bi daha böyle günler yaşatmasın sana insanın ailesinden birini kaybetmesi çok acı bişey rabbim düşmanımda olsa kimseye yaşatmasın ço çok acı geçmiş olsun allah yardımcınız olsun...

merhaba gelincik..siteye yeni üyeyim herkesi tam tanımıyorum.sizinde mi sorun azo.nedeni nedir.tedavi oluyormusunuz

merhaba canım. hoşgeldin sende aramıza. bizim sorunda azo. hem genetik hemde inmemiş testis. geçen yaz eşim microtese oldu hücre bulundu. ama 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmesine rağmen tutmadı kısmet. haziranda başlayacağım 2. tedaviye.sizin durum nedir?

banbancım sen nasılsın. ev hayatı nasıl gidyor. pek karşılaşamıyoruz. vavelyanın hayırlı haberlerini bekliyoruz senden. onu unutmadığımızı söyle oldumu?

selam kızlar gene kimse yok ama ben şöyle ir topluca halinizi hatırınızı soruyorum inşallah hepiniz iyisinizdir fatşcuum kardeş nasıl oldu en kısa sürede düzelir inşallah beni sorarsanız ördeklerimle çok mutluyuz yerimseniben eşim dün m-sureyi aldı bir kutuda 60 adet kapsül var sabah akşam süt ile birlikte kullanıcak en az 8 ay bakalım bu hindistan bitkisi nasıl gelicek inşallah şifa olurda sperm çıkar

zamancığım iyiyim çok sağol canım m sureyi nereden ne kadara aldınız teşk

m-sureyi şişliden kısırlıgason adlı internet sitesinin genelmerkezinden kendisi gidip aldı Allahtan elerinde varmış yoksa hindistandan gelmesini beklicektik 220 tl aldı eşim ama fiyat sabit degil yuro üzerinden geliyor ve yurodaki degişiklikler fiyata yansıyor

inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız eşinin şifa için o ilaç tutan elleri inşallah bebeklerinizin ellerini tutsun canım. hepimiz aynıyız canım denize düşen misali her bulduğumuz dala sarılıyoz bizde tribulus içiyoz canım sen faydasını görürsen bize bende faydasını görürsem size söyleyim tamammı arkadaşım böyle ümitlerimizi paylaşalım şimdilik sonra sevinçlerimizi paylaşalım olurmu arkadaşım :CüvCüv:

bacım biz tiribülüsde kullanıyoruz şimdi ikinci şisedeyiz bakalım inşallah olucak biz tiribülüs kullandıktan sonrada daha yeni spermiyogram yaptırdık gene bişey çıkmadı ama eşim çok hasta oldu halada tam iyileşemdi belki diyoruz oarada kullandıgı ilaçlar yüzünden çıkmamıştır gerçi Rabbimin gösterecegi zaman degilmiş napalım tevekkül edip oturuyoruz inşallah olacak hayırlısıyla hepimiz hamiş olup haberlerimizi vericez

inşallah bacım rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatler sağlıklı bebişler versin üzme kendini bacım hatırladım eşin hastaydı dimi test verdiği sırada antibiyotik kötü etkiliyomuş bacım ama geçiciymiş etkisi inşallah o sebep olmuşturda bundan sonraki testinizde çıkar canım hayırlısıyla hoşçakal...

canım çok teşk ediyorum iyi gecelr

slm canım.bizim durum,kist ve tıkanıklık.salı günü yine dr a gidecek esim.bi sıvı verıp tıkanıklığın nerde oldugunu belirleyecekler.3 4 tane dr a gitti hepsi farklı şey söylüyor.ameliyat diyor kimisi ama riskli diyor.kimi bişey olmaz tıkanıklığı gideririz ditor.bizde şaştık kaldık anlayacağın.salı günkü sonuca göre bir karar verecez artık.ya ameliyat ya mikrotese.konyada eurofertil açıldı ya orayı ya da tıp fakültesinde prof bi dr var onda deneyeceğiz sanşımızı.prof sende sperm var diyor dıştan muayeneye göre herşey normal diyor.genetik testte şu y kromozomla alakalı olanda bişey yok normal.bide kistik fibrozise bakıyorlar sonucu daha almadık inşallah ondada bişey çıkmaz.hayırlısı artık hakkımızda.inşallah Rabbim bir gün bizleride anne yapar.dualarım hepinizle.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…