Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nzhymn inşallah her şeyin hakkında hayırlısı olur canım .....umarım buraya hamiş haberinide yazarsın bizleride sevindirirsin ....kendine çok çok iyi bak dinlen güzelim

merhaba kızlar bugün biraz temizlik yaptım yoruldum o yüzden giremedim zaten kimseciklerde yok nerdesiniz arkadaşlar?

kizlar..cok kötü seyler oldu dun gece hayatimda 2.felaket gunumdu icimdekileri dokup rahatlamak istiyorum dun kardesim intehar etti:..-(..kardesim ellerimin arasindan kayip gidiyordu gözlerimin onunde..
dun hersy cok normalde konustuk sakalastik ve bana rahatsizim gidip yaticam dedi...daha sonra ben eve giderken odasina girdim baktim uuyuyor ama bembeyaz ruh giibi..dedim baci bu saatte ne uyuyorsan kalk,ama normalde bana bagiran rahat birak uyucam diyen kizdan hic tepki yoktu yanina gittim salladim kalksana kiz dedim buz gibiydi ve yaninda bir kutu hap vardi..hic hareket yok gözler yukari kaymis kimseyi duymuyor..annemle babami cagirdim ikiside tanisiyon ve seeker hastasi:-(..
annemin tansiyonu hemen cikti....hastane arabasini cagirdim onlar gelene kadar annemler kusturdu ama gelen doktorlar gec kalinmis hap coktan eriyip icine islemis dediler..hayatimin nekadar anlmasiz oldugunu anladim ölücektim korkudan...dr diyorum kurtulucakmi bana cvp olarak yogun bakima alicaz kurtulamaya bilir iyi degil dedi:-((...herkez agliyor herkez streste...ben hala inanamiyorum hapi yutmaz o intehar edemez diyorum ve yengem tel acti fatos kardesin nerde dedi..dedim nebiliyorsun anlat oysa bizimki msj atmis herkeze sirayla hakkinizi helal edin diye...bir insan bukadarmi aciz olabilir..hastaneye gittik butun gece yogun bakimdan cikmasini bekledim basinda..hic gözumu kirpmadim cok korktum...sonra abim geldi 350 km yoldan atlayip gelmis calisiyormus ama birakip gelmis gece 3 de..ve size bu inteharin sebebini söylemek istiyorum bu bir ( erkek )kardesim bir erkek icin cehennemi boylamaya ve bizi yakmayi göze almis..seviyorum diyordu ama annemler vermiyordu bende sakin kacma mucadele et demistim..annem bana nekadar ederse etsin vermicem demisti bende bunu ona söyledim..cok uzuldu cok suclu hissediyorum kendimi...o koskaca dag gibi adam hayatimda sadece iki kere agladini gördügüm adam gözyaslarini sel gibi akitiyordu..kizim icim yaniyor neden neden diye sordu durdu...annem ayri babam ayri uzuluyor ve cok korkuyorummm...simdi kardesimi cikardik ama depresyonda..annemler artik o istedigine vermeye karar verdi ama bunun ne önemi var???yani o ölseydi???ölümlerden döndü..ben tesadufen odasina girip fark etmeseydim..odaya girmeden eve gitseydim ???sabaha kadar ölürdü..sizce bir erkek icin bu hayattan vazgecmeye degermi??
ve gine herseyle ben ilgileniyorum annnemle babamin yaninda benden baska kimse yok onlarin acisini ben görüyorum...ve gine ben guclu görünmem gerekiyor..insanin sevdiklerinin uzuldugunu görmesi hatta ölümünü seyretmek megersem ne aciymis:-(((

tam kendimi toparliyorum baska seyler oluyor..simdi kendimi kahrediyorum ben napardim birsey olsaydi???ciddi ciddi ölmeye karar vermis..haplari aldiktan sonra herkeze veda etmis..onu merduvenlerden cesedleri tasidiklari torbayla indirdiler..kanim dondu ve hastane arabasindan indikten sonra bana dr bir ara sanki öldü demis gibime geldi...nasil yikildim nasil beynimden kaynar sular indi anlatamam..allahima okaadar sukrediyorumki onu bize bagisladi...
en cok annemle babama uzuluyorum cunki butun evlatlari sorunlu...birisi kocasiyla anlasamiyor..birinin cocugu olmuyor...birisi sorumsuz..birisi intehara kalkisiyor...
bugun abimle konusurken bana icimizde en mutlu ve sansli sensin..cok uzulme cocumuz varda neoldu hicbirsey ve kimse mukemmel degil dedi...

fatoşcum olanlara çok üzüldüm. ama hayat o kadar zor ki. herkes için bu böyle. önemli olan onu yaşamaya değer kılmak. hiçbir şey için hayattan vazgeçmeye değmez. inşallah o da anlamıştır hayatın değerini. burda malesef yine sana düşüyor görev. ailene destek olmak, güçlü olmak. bunları hem annenlerle hem kardeşinle paylaş ve kardeşinin bu süreci atlatmasına yardım et. ama ona asla depresyondaymış gibi davranma. hayata tutunmasını sağla. senin için de zordur eminim ama ne yapacaksın sonuçta ailen. atamazsın, kopamazsın. sımsıkı birbirinize sarılın ve bu kötü günleri birbirinizin desteğiyle atlatın inşallah.

canım benim anlattıklarına çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama hiç bir erkek için ölmeye değmez aileler vermiyosa vardır bir düşündükleri o ölüp kurtulmayı düşünmüş ya geride bıraktıkları onları düşünmez insanın en önemlişeyi ailesidir erkek fasa fiso sevgili koca hep bulunur ama aile asla allah şaşırtmasın kimseyi canım inşallah ailen ve sen hep mutlu olursunuz üzülme sende allah size bağışlamış bence kardeşin biraz kendine gelsin oda anlayacaktır yaptığının yanlış olduğunu

evet canım, aynen öyle, abinin dediği gibi kimse mükemmel değil. herkesin binbir türlü derdi var. halimize şükretmeliyiz. tek sorun çocuk olmaması olsun. napalım. ve sen de kendine kahredip durma. sen güçlü ol bari. dediğim gibi hayatta sorun yaşayan tek sen değilsin emin ol. ne şanslıymışsın ki kardeşini kurtardın. yine onun yanındasın ve ailen yanında. bunları unutma ve geriye dönüp ya şöyle olsaydı, ya böyle olsaydı diye düşünme. bu kendini üzmekten başka bir işe yaramaz. ileriye bakın, yaşananları unutmaya çabalayın. herşey daha güzel olacak eminim. daha kardeşinin de önünde yaşayacağı güzel koca bir ömrü var. hayatı zehir etmeye değmez.

evet bu cocuk konusu benim icin bir sorun degilmis gibi geldi ölümü gorunce..dedikleriniz dogru ama bu kolay degil biran icin kendi kanindan birinin yok oldugunu dusunmek hemde intehar yani kendi elleriyle hayatina son vermesi beni kahrederdi...

evet degmez bende zamaninda sevdim bende nedemek oldugunu biliyorum ama yeri geldinde vazgecmesini bilmen gerekiyor..ama kardesim cok gucsuz ve kolay yolu secti

kızlar bugün haftalık alışverişe gittm 2 tane ördek yavrusu aldım gelirkende komşumuzla karşılaştım gayet normal yürüdük evlerimize yaklaştık vedalaştık arkamı döndün yürüyorum bana nedese millet çocuk yapar onu büyütür bizimiside ördek alıp onu büyütür bide kahkaha attı döndüm gülümsedim bişey demedim diyemedim aglayarak eve girdim bagıra bagıra aglama başladım sonra herzamanki gibi kendimi susturdum oysa ördek aldıgım için çok sevinçliydim hevesim resmen kursagımda kaldı enkısa sürede para biriktirip ev alıp bu cevreden gidicem

zamancığım üzülme canım bunun gibilerden çevremizde çok fazla mesela ben bebek görmeye bile gidemiyorum millet sorcak diye aman çok zor allah büyük be canım elbet bizimde yüzümüz güler

zamancığım üzülme canım bunun gibilerden çevremizde çok fazla mesela ben bebek görmeye bile gidemiyorum millet sorcak diye aman çok zor allah büyük be canım elbet bizimde yüzümüz güler

çok zorma gitti anlatamam ilk defa bukdar yüzüme çaptı çocuksuzluk canım acıyor

fatoşcugum canım çok geçmiş olsun allahım kardeşini sizlere bagışlamış bu hayatta hiç birşey ölmeye degmez oda bunu ögrenecek gün gelecek bu halini düşünüp gülecek ama gerçeklerde var ya sen girmeseydin o odaya ne olacaktık birhiç yüzünden hayatından olacaktık ama şükürki uzuz atlatmışsınız canım ,hayatta öyle acılar varki ama en acısı ölüm allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.....

nasıl oluyum sevgidolu hep birşeyler arıyorum neler yapsam eşime ne kullandırsam diye düşünüp duruyorum vallahı allahım hepimizi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın sen neler yapıyorsun tedavi ile ilgili bi gelişme varmı sizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…