sağol canım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın arada giriyorum yenşi gelişmeler olduysa ve yeni arkadaşlarımız olmuşsa yazıyorum onun dışında bendede bi gelişme yok bekliyoruz bakalım anlımıza yazılan doğru zamanı allahında izniyle anne olmayınasilsin arkadasim uzun zamandir goremiyordum seni umarim hersey yolundair kendine iyi bak
canım 0 spermde olsa insanın içinde bi umut belki hamileyimdir diye gerçekten beklemek çok zromuş allahım sabrımızı versin inşl hiç birimizi el içinde boynu bükük bırakmasınmerhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun adet oldumda her ayki problem yani
adetim 5 gun kadar gecikmisti bende ne bileyim hayallere daldim hamileyimmiacaba diye
nerdeeee hayallerde ancak,insaalah sperm cikarda hayaller gercege donusur
yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese selamlar ve hoşgeldiniz, Rabbim inş en kısa zamanda size burdan hamile ayrılmayı nasip eder..
canım güzel haberlerini bekliyoruz inş..baktım daha gelmemişsin inş yolundadır herşey..
bu arada ZCUm hayırlı olsun, BELGİN canım inş eşin en kısa zamanda atanır, GELİNCİK canım dikkat et kendine..
Bu arada herkese selamlar..dün benim içinde zor bir gündü..okulda en iyi arkadaşlarımdan biri hamileymiş ve 2 aylıkmış ama bana söylememiş..o kadar içerledim ki anlatamam..inş sağlıkla kucağına alır ama insan çok kötü oluyor kızlar, durumumuzu biliyor ve belkide üzülmeyim diye söylemek istemedi..onlarda kaldım, ağlayamadımda, ölece kaldım..çok kötüydü ama umarım acımı dışarıya fazla yansıtmamışımdır..Rabbim sabır versin bize..
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun adet oldumda her ayki problem yani
adetim 5 gun kadar gecikmisti bende ne bileyim hayallere daldim hamileyimmiacaba diye
bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.birde tribulus terrestrıs kapsülü pycnogenol kapsülü kullanıyoruz .birde ginseng, gingo biloba alalım diyorum.bir forumda az önce okudum.eşine bir arkadaş almış ginseng macunu birde demirdikeni yani tribulus ballı karışım bir ayda 100.000 den 1.000.000na yükselmiş biz kapsüllerini kullanıyoruz size tavsiye ederim.canim klomen ve proxeed plus kullaniyor esim birde baska vitamin var
nohut kuru yapiyorum son bikacgundurde kavuc suyu iciyor
kuru yemis falan yiyor
sence ne kullansin canim fikir verirsen sevinirim
bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.birde tribulus terrestrıs kapsülü pycnogenol kapsülü kullanıyoruz .birde ginseng, gingo biloba alalım diyorum.bir forumda az önce okudum.eşine bir arkadaş almış ginseng macunu birde demirdikeni yani tribulus ballı karışım bir ayda 100.000 den 1.000.000na yükselmiş biz kapsüllerini kullanıyoruz size tavsiye ederim.
tamam canim sogol ginseng ni kullanmisti
kaan hocaya sorduk baska vitamin diye gerek yok dedi
hayirlisi bakalim
canım bu vit değil bitkisel biz kapsülünü kullanıyoruz macunuda varmış kırmızı kore ginsengi olacak .tabi yinede siz Kaan hocayı dinleyin.hayırlısı canım.
sağol canım çok şükür iyiyim ben sen nasılsın arada giriyorum yenşi gelişmeler olduysa ve yeni arkadaşlarımız olmuşsa yazıyorum onun dışında bendede bi gelişme yok bekliyoruz bakalım anlımıza yazılan doğru zamanı allahında izniyle anne olmayı
canım 0 spermde olsa insanın içinde bi umut belki hamileyimdir diye gerçekten beklemek çok zromuş allahım sabrımızı versin inşl hiç birimizi el içinde boynu bükük bırakmasın
cancağızım sen nasılsın bakalım ya biz istediğimiz ve olmadığından mıyoksa bu yılmı hamile bu kadar çok eskiden böyle denk gelmezdi ama şimdi çevremde kimi duysam hamile benden sonra bile evlenenler allahım ben niye demeden alamıyorumbazen kendimi ama yapacak bişey yok malesef arkadaşında durumunuzu biliyosa belki üzmemek için söylememiştir ama buda saçma elinde sonunda öğrenmeyecekmisin sanki karnı büyüdüğünde felan inşl allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder o günleri bizde görürüz bide ben dün bir arkadaşa çıkıp hamile kıyafeti aldık 2,5 aylık hamile düşün beni yani içimden dualr ediyorum o günü bende yaşayacakmıyım diye bende böyle alışveriş yapacammı diye
ayy bende akşam gittim aldım kargodan, gelmişler evde bulamamışlar..bizde bu ay gingseng, ginko bilibo ve l-arginine aldık, inş şifa olur..bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.birde tribulus terrestrıs kapsülü pycnogenol kapsülü kullanıyoruz .birde ginseng, gingo biloba alalım diyorum.bir forumda az önce okudum.eşine bir arkadaş almış ginseng macunu birde demirdikeni yani tribulus ballı karışım bir ayda 100.000 den 1.000.000na yükselmiş biz kapsüllerini kullanıyoruz size tavsiye ederim.
melisela sağ ol canım.inşAllah hamileyim haberini sende yakın zamanda vereceksin ben buna inanıyorum
şifa olur inşallah canım.hazır suyunu aldım canım. dün eşim baktı tadına neyseki içilmeyecek gibi değil dedi. iyi sonuç alabilmek için 5 şişe içmek gerekiyormuş. bakalım şifa olur inşallah
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim bugun adet oldumda her ayki problem yani
canım gerçeği de olur inşallah...hatta erken hamileleik belirtilerine girdim baktim,,, simdi kendime okadar kiziyorimki niye bu kadar kaptiriyosun diye.......
amin canım inş.yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese selamlar ve hoşgeldiniz, Rabbim inş en kısa zamanda size burdan hamile ayrılmayı nasip eder..
Bu arada herkese selamlar..dün benim içinde zor bir gündü..okulda en iyi arkadaşlarımdan biri hamileymiş ve 2 aylıkmış ama bana söylememiş..o kadar içerledim ki anlatamam..inş sağlıkla kucağına alır ama insan çok kötü oluyor kızlar, durumumuzu biliyor ve belkide üzülmeyim diye söylemek istemedi..onlarda kaldım, ağlayamadımda, ölece kaldım..çok kötüydü ama umarım acımı dışarıya fazla yansıtmamışımdır..Rabbim sabır versin bize..
ahhhhhhhhhhh canım sorma benimde bu ay 8 gün geçti bir yanım olmaz keasinlikle dedi bir yanım neden hamile olmayasın dedi hep bir ikilemde kaldım senin gibi erken hamilelik belirtilerine baktım hamilelik sayfalarına baktım hayali bile güzeldi ve dün gece adet oldum ve üzüldüm allahım inşalllah bir gün gerçekleştirir bu hayalllerimizi amin[/QUOTE
insan kötü oluyo canım malesef,aminn.
amin canım Allah razı olsun.
ayy bende akşam gittim aldım kargodan, gelmişler evde bulamamışlar..bizde bu ay gingseng, ginko bilibo ve l-arginine aldık, inş şifa olur..
şifa olsun inş tatlım.
Sizleri çok seviyorum kızlar, Allah hepinizden razı olsun ve burdaki herkesin eşine Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
ayyy hiç sorma bluuuuummmmmmm :))) seneye iyi başladık, bu anlattığım olduğu gibi birde 3 tane daha ayrı hamile haberi aldım ve bayılacaktım :))) hatta o arkadaşınkinide diğeriyle konuşurken öğrendim, meğerse diğeride hamileymişama şimdi evime geldim ve ağladım ağladım ağladım için için..bağıra bağıra ve rahatladım, bu durumda eşinin yanında olmaması işe yarıyor ama inanıyorumki olacak birgün..sabır.. ben açıkcası bana söylememesine üzüldüm, böyle daha kötü oluyor ama insan, sanki acıdığından söylemiyor gibi vs vs vs..ne bileyim yaa :)) ama çok sevindim onunadına daha1 sene bile olmadı evleneli..ama Rabbim büyüktür..sende durumlar nasıl şeker? hadi bu ayda sen ver bize güzel haberi..valla dualarımdasın..öpüldün..
ayy bende akşam gittim aldım kargodan, gelmişler evde bulamamışlar..bizde bu ay gingseng, ginko bilibo ve l-arginine aldık, inş şifa olur..
Canımmmmmmm Allah razı olsun, rabbim hepimizin muradını versin..Ağladıktan sonra yani rahatladıktan sonra Rabbime şükrettim kızlar, nerelerden nereye geldik diye..sıfırdan sayı veren rabbim bana bebeğimi de verecek birgün..Tüm kalbimle inanıyorum ama işte sabırsız davranıyorum hep
Sizleri çok seviyorum kızlar, Allah hepinizden razı olsun ve burdaki herkesin eşine Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
ağlayıp rahatladığına sevi,ndim canım başka türlü kendimize gelemiyoruz valla aynen bende senin gibiyim yıla yeni başladık nasıl hamile haberleri alıyorum hoş aralığın sonundan başladı bizim haberler ,inşl onlara veren rabbim bizlerde nasip edecek en kısa zamanda hayırlısıyla inşl bugün eşimin ilacı bitmişti onu yazdırmaya gitti ve test sonuçlaımızıda götürmüş doktora göstermek için hız kafamıza takılmıştıya doktorda sonucun çok güzel olduğunu hızında normalin üstünde olduğunu tedaviye daha yeni başlamış olduğumuzu sabırla devam etmemiz gerektiğini söylemiş dünya sağlık örgtünün 2010 yılı itibariyşe kabul ettiği normal sperm analıizi 1ccde 15milyon %32 hızlı %14 morfoloji demiş sizin %34 hızlı hatta ortayıda sayalım %37 oluyo buda çok güzel demiş sağolsun aydınlattı bizi
cnım bende kendi çapımda çabalıyorum internetten bi ovu testi indirdim şuan o teste göre yumoş dönemindeyim maydonoz buğusu yapıyorum işte üşütme felan varsa diye onuda buralardan öğrendim belki vesile olur bellimi olur
hayırlısı canım yaa..bende eşim yanımda olsa aslında başlayacağım birşeylere..mesela preesed jel alacağım, ovulasyon testi alacağım ama şuan için bize erken, aslında sen alabilirsin, sizin iyi maşallah değerleriniz..artık siz çalışmalara bakın, çok şükür bir sıkıntı kalmadı, rabbimde nasip ederse olur..Ama sende mutlaka gerekenleri yap, ben daha o aşamaya gelemediğim için şimdilik rahatım..şubatta bizim 3 ay dolacak ve tekrar test yapacaz, ona göre bakacağım bende..İnş iyi çıkarsa devam edeceğiz ilaçlara ve yaza kadar bekleyecez, haziran gibide olmasa tüp aşamasına başlıcaz..
ayyy hiç sorma bluuuuummmmmmm :))) seneye iyi başladık, bu anlattığım olduğu gibi birde 3 tane daha ayrı hamile haberi aldım ve bayılacaktım :))) hatta o arkadaşınkinide diğeriyle konuşurken öğrendim, meğerse diğeride hamileymişama şimdi evime geldim ve ağladım ağladım ağladım için için..bağıra bağıra ve rahatladım, bu durumda eşinin yanında olmaması işe yarıyor ama inanıyorumki olacak birgün..sabır.. ben açıkcası bana söylememesine üzüldüm, böyle daha kötü oluyor ama insan, sanki acıdığından söylemiyor gibi vs vs vs..ne bileyim yaa :)) ama çok sevindim onunadına daha1 sene bile olmadı evleneli..ama Rabbim büyüktür..sende durumlar nasıl şeker? hadi bu ayda sen ver bize güzel haberi..valla dualarımdasın..öpüldün..
Canımmmmmmm Allah razı olsun, rabbim hepimizin muradını versin..Ağladıktan sonra yani rahatladıktan sonra Rabbime şükrettim kızlar, nerelerden nereye geldik diye..sıfırdan sayı veren rabbim bana bebeğimi de verecek birgün..Tüm kalbimle inanıyorum ama işte sabırsız davranıyorum hep
slm canım benim eşimde azosperm aman dikkat et sen bizim düştüğümüz hataya düşme biz direk tüp bebek merkezine gittik ve sonuç 3 başarısız tüp bebek denemesi şu an urolojide tedavi görüyoruz araştır önce azosperm neyden kaynaklanıyor önce iyi bir uroloji dr bul önce tesede bakılsın ama tüp bebek merkezi değil ben şu an kaan aydosda tedavi görüyorum çok iyi bir dr ALLAH yardımcın olsun
bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.birde tribulus terrestrıs kapsülü pycnogenol kapsülü kullanıyoruz .birde ginseng, gingo biloba alalım diyorum.bir forumda az önce okudum.eşine bir arkadaş almış ginseng macunu birde demirdikeni yani tribulus ballı karışım bir ayda 100.000 den 1.000.000na yükselmiş biz kapsüllerini kullanıyoruz size tavsiye ederim.
canim klomen ve proxeed plus kullaniyor esim birde baska vitamin var
nohut kuru yapiyorum son bikacgundurde kavuc suyu iciyor
kuru yemis falan yiyor
sence ne kullansin canim fikir verirsen sevinirim
zcu, cicek00 siz bu ilaçları ne için kullanıyosunuz?Sizde de 0 sperm mi yoksa az da olsa var da artırmaya mı çalışıyorsunuz?ya da morfoloji için mi?..
canim sperm 00 kaan aydos verdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?