Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu ayın 24 de başlıycak başvurular yani kaç punla başvurulucağ bende 70 aldım ama sanmıyorum bir yere yerleşeceğimi hayırlısı artık...

sağol canım geldim sonunda.biz tese sabahı gittik hastaneye.ve aynı gün geri döndük.ankaraya 2.5 saat uzaklıkta evimiz.belki sizin durum daha farklıdır.hormonlar falan yani...yada uzaktan geleceğiniz içindir.bilemiyorumki vardır bi düşündüğü kaan beyin..

çiçekcim ilk tesede bazı kan testleri yapılmıştı eşimede.ama bunda yapılmadı.yanlış hatırlamıyosam tabi..

tamam sagol canim...evet canim galiba uzaklik icin bizim bir haftamizi alacak uzaklikta zor ya

evet zor olcak biraz sizin için.ama umarım sonuç iyi olur da unutursunuz herşeyi.tarih verdi mi peki.ne zamn gelceksiniz?

evet gercekten zor olacak insallah sonu güzel olur..tarih verdi canim subatin son haftasi
ama esim martik ilk haftasi gidelim diyor yani bir hafta sonra konusacak pazartesi kaan hocayla sonra biletleri alacagiz

merhaba canlar ne var ne yok ara ara giriyorum okuyorum ama yazacak birşeyim olmadığı için yazamıyorum...

kızlar ben son durumumu anlatayım bayramdan sonra kaan hocaya gittik ama benim regl günüm geçmişti eşimin önce mikrotese olsun sonra beni hazırlayın dedim kaan hoca sizin için en uygunu birlikte hazırlanmanız dedi regl tarihimi hesapladık şubatın 2 si gibi tedaviye başlıyoruz..hayırlısıyla...

kızlar lütfen bana dua edin eşim sağlık alımına tercihini şuanda yaptı ve yollamaya hazırlanıyoo lütfen dua edin bize bu gece namazlarınızda lütfen doğu ve istanbul karışık yazdık kısmet bakalım allahım hayırlı yerlerı nasip etsin...

hayırlısı olsun canım dualarım seninleeee

belginim canım sanırım nette tercihlerle uğraşıyorsunuz sonra konuşuruz kendine iyi bak..

evet canım urfada vardı az once yaptık ınsallah hayırlısıysa olur tercıhler arasındada urfada vardı yazdık urfayıda

canım benimmmm allah yardımcın olsun dualarım ve kalbin seninlee
canım sağlık bakanlığının ataması bu
özletme kendiniiii
allah yardımcınız olsn
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz???ben iyi sayilirimbiraz tuhafim bugunnnn bilmiyorum nedennn
neden canımmm
ayyy alemsin arkadaşım napalım aklımız fikrimiz buuu
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
sağol tatlım sennn ben meraktayım eşim atama istedi dua et bize lütfenn.

hayırlısı olsun hepimizin hakkında

canim insallah bol bol sperm bulunur allah yardimciniz olsun

canim hakkinizda hayirlisi olsun

dualarimdasin belgincim allahim gönlünüzün muradini versin

Bilmem ki nasıl anlatsam;
Nasıl, nasıl, size derdimi!
Bir dert ki yürekler acısı,
Bir dert ki düşman başına.
......Gönül yarası desem...
Değil!
Ekmek parası desem...
Değil!
Bir dert ki...
Dayanılır şey değil.

aahhh canim aynen öyle ama dayaniliyor allah sabrini veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…