Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dayaniliyor dayaniliyor ama ömürden de ömür gidiyor

Son düzenleme:
nur.sen canım inşl nasip olur hamile haberimi vrmek ve hepinizin hamile haberini almak

olurmu canım tedavinizi hayırlı olsun inşl sonu bebekli, olsun güzel haberlerini bekliyorum

selvacım hakkınızda hayırlısı olsun inşl sendende güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma

belgincim eşin tercih yapmış inşl atamanız olur gönlünüzün istediği yere

lamlay ve çiçik ikinizde çok güldürdünüz allahta sizi güldürsün inşl tabi haklısınız aklımız fikrimiz bu konuda yoğunlaşmış bi şekilde

canım bidaha ki denemelerde olur inşallah.bir kere bulunmuş ya.hepimizin yüzü gülsün inşallah
inşallah canım.Allah rast getirsin.
Allah hepimizden razı olsun.içimden gelenleri döktüm.içimizden gelenleri dökebildiğimiz tek yer:)

canım hakkınızda hayırlısı olsun, inş olur..

inşaallah hayırlısı olur belginim doğuda nereler var urfa var mı?
urfalımısınız selva? tedavinizde inş bebekle sonuçlanır canım

canım selam inş iyisindir, ben çok şükür iyim..ya bişey sorcam sana, bu alttaki çizelgesyi nasıl yapıyorsun şeker? bir bana tarif etsen de bende yapsam..

saol canım onuda araştırıcam.tedavisi tamamlanıp sonuç alan varmı.doktor kendisi birebir ilgileniyo mu

saol canım onuda araştırıcam.tedavisi tamamlanıp sonuç alan varmı.doktor kendisi birebir ilgileniyo mu

sperm çıkışı sağlananlar var tabiki..her gittiğimizde kaan beyle görüşüyoruz zaten.testler varsa onlara bakıyo, yeni tedaviyi planlıyo...çok tatlı bi doktor..sakin sakin her soruna cevap veriyo..biz çok menunuz..

hayırlısı olsun arkadasım yolunuz acık olur ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz

canım peki kadın dogum doktoru olarak kim ilgileniyo orda.sen memnun kaldınmı.bide mikroteseyle birlikte toplam nekadara maloluyo bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim

çiçek,blueavci,melissa nissan,belgin canlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum..bu arada melissa sormuştu sanırım hayır urfalı değilim urfada öğretmenim o nedenle sordum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım peki kadın dogum doktoru olarak kim ilgileniyo orda.sen memnun kaldınmı.bide mikroteseyle birlikte toplam nekadara maloluyo bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim

kadın doğumcu bilmiyorum canım.henüz o aşamaya gelemedik çünkü.daha çıkış olmadı bizde.bir iki arkadş kadın doğuma da gitmişti.memnundular ama yinede fazla bilgim yok bu konuda.

ıyı aksamlar herkese.SELVACIGIM Hyırlı ugurlu gelsın ınsalalah tedavınız subat ay senın ayın olsun tatlım.KUBRA allah razı olsun tatlım rabbım hebımızın yuzunuzu guldrsn bıtanem

kadın doğumcu bilmiyorum canım.henüz o aşamaya gelemedik çünkü.daha çıkış olmadı bizde.bir iki arkadş kadın doğuma da gitmişti.memnundular ama yinede fazla bilgim yok bu konuda.

canım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.şubat sonunda başlıcaz biz allah nasip ederse.kaan aydosa gidicez.tabi ben fikir degiştirmezsem.hakkımızda hayırlı olan neyse rabbim onu nasip etsin.

mrh arkadaşlar cumartesi emre bey'e ilk muayenemizi olduk. fsh,lh,testesteron hormon değerlerinin normal olduğunu söyledi.Kan örneği verdik genetik tanı testi yapılacak. Eşim tek taraflı inmemiş testis ameliyatı geçirmiş sol taraftan, sağ tarafında çok gelişmemiş olduğunu söyledi hormonlar normal olduğu için ilaç tedavisi önermedi.Genetik testin yüksek ihtimalle iyi çıkacağını micro tese yapılması gerektiğini söyledi.Sitede okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların ilaç kullanarak normal yoldan sperm elde ettiklerini söylediler.Hormon değerleri normal olupta ilaç kullanan var mı? Bir bilginiz varsa sevinirim bi de emre bey çok ümit verici konuşmuyor genel yapısı mı o şekilde? Tek taraflı inmemiş testis nasıl azosperme yol açar ?Diğeri çalışmıyor mu kafam karıştı dışarı çıkmak istemiyorum, işe gitmek istemiyorum offffff of

geçmiş olsun canım.. bana da öyle gelmişti. sonradan takılmadım. şöyle düşün bütün bu dr.,ilaç vs. tedavi, vesile... Rabbim ol derse olacak.. takılma, teslim ol Allaha.. Ol emrinin hürmetine diye dua et, Rabbimden iste....

selammm kızlarr, ne var ne yok..giremedim kaç gündür... yarın 2. iğnemizi yapıcaz..birde keçiboynuzu pekmezi aldım, bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…