Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacım biz ikinci mteseyi emre beyde olduk bize ilk mtesede sperm evreleri çıktığı için bulunma ihtimali yüksek demişti ama genel olarak emre bey öyle çok olumlu konuşmaz biz çok memnun kaldık nerne kadar gene sperm evreleri çıksada benim eşimde çit taraflı inmemiş testis ameliyatı oluyor bizim gibilerde erken yaşta ve çift değilde tek taraflı olmak spermin bulunması için çok önemli sizin gibi olanlarda genelde bulunuyor kaldıki hormonlarınızda normalse muhtemelen çıkış olmuyordur zira inmemiş testis ameliyatlarında sperm çıkış kanalları zarar göriyor yada yapışıklık oluyor bacım gönlünü ferah tut inşallah çıkar sizde de benim eşimde keşke tek tarflı olsaydı ve erken yaşta olsaydı 13 yaşında dr fark ediyor ve ameliyat oluyor ilkinde her iki testisde iniyor sonra sol taraf gene yukarı çıkıyor birdaha ameliyat oluyor ama tutmuyor gene yukarı çıkıyor şuan tek testis var üzülme durumunuz bize göre çok iyi bize bile emre bey ve kaan hoca çıkar demişti ama olmadı çıkmadı şimdi kök hücreyi bekliyoruz üzülme inşallah çıkar işe gitmemek istemenide anlıyorum bende öyleydim yapamadım işte çıktım laf söz bitmiyor ki kaç yıllık evlisiniz biz 4 olduk ve artık insanlar direk neden olmuyor diye soruyor zor çok zor çeken bilir Rabbim size nasip etsin inşallah olur

yaaa kızlarbişi sorcam kromozom analizi yaptırmadık biz,şart mı?? İstemedi dr. normal mi....

kromozom testleri dr istemesede önemli bir test gerçi sizdeki azo sebebi ne bilmiyorum kromozom testleri genetikmi değilmi diye bakılıyor ondan önemli bence drunuz istemesede yaptırın yaklışık 15 gün sonra veriyorlar test sonucunu adını hatırlamıyorum ama topikte birinin başına geldi mtesede sperm çıkmadı sonra emre beye gittiler oda genetik test istedi ve azo sebebi genetik çıktı imkanın varsa yaptır içiniz rahat olur

canım biz de emre beye gidiyoruz. benim 2 yıl önce doğal yoldan hamileliğim oldu fakat düşükle sonuçlandı..emre bey hormon ve y kromozomu delesyon testi istedi. fsh üst sınıra yakın, tes. alt sınırın altında çıktı..delesyon temiz çıktı..

kızlar bu arada tedavide olanlar Allah yardımcınız olsun belgin canım inşallah atamanız olur
harzem bacım galiba bende git gide sana benziyorum bebeği olanları görüyorum dakka oturamıyorlar geçen komşunun bebeğini tuttum çayını içene kadar inan daral geldi bundan 1 yıl önce böyle hissetcegimi hayatta inanmazdım insan işte bunada alışıyor
eskisi kadar sıkı bir takipçi değilim topikte malum anlatcak bişey yok can sıkıntısı vurunca merak edip giriyorum topiğe ama ümidim var kök hücre 5 yıla çıksa 31 yaşımda olucam eh çokda geç sayılmaz dimi gerçi geçenlerde kök hücreyi araştırırken başka bir sitenin topiğinde birine rastladım 2007 yılında azo olan birinden sperm çıkmıyor ve kök hücreyi beklemeye başlıyorlar en fazla 2 yıl sürer yazan umut dolu cümleler var yıl oldu 2011 hala çıkmadı ama size bişey diyimmi eşimde en fazla 2 yıla çıkar diyor
benimde anlatcak ne çok şeyim varmış
neyse kızlar yarın vakit bulursam girerim gerçi yarım mutmelen girerim çünki bebek görmesine gidicem moral olucak bozuk gerçi öyle olmasını tahmin ediyorum en son gittiğimde hiç bişey olmamıştı ne üzülme ne ağlama bakalım bu sefre nolcak
hadi hayırı geceler

hormonlarınız çokda bozuk sayılmaz kaldı ki dogal olarak hamilelik olmuş inşallah gene olur buarada y kromozon delasyon testi zaten kromozom testi yani genetik test siz o sorduğun testi yaptırmışsız maşallah temizde çıkmış

Zaman çok teşekkür ederim dileklerin için inşallah bizede birgün güneş doğar.Rabbim büyük buradaki inşallah herkesin duasını kabul eder sağlıklı analı babalı bebek nasip eder.Öğretmenim ve bu dönem okulda o kadar çok hamile var ki sürekli dr sana ne dedi kız mı erkek mi gibi laflar dolanıyor öğretmenler odasına girmek istemiyorum artık .Ben anlamadım Amerikada biçok tedavide kök hücre kullanıyor artık neden bizim ülkemiz buna sıcak bakmıyor anlamıyorum. İllaki kötü amaçlı mı kullanılacak ..devletsen onlarıda sen kontrol et..Bu kadar insan acı çekerken bu nedir anlamadım.Zamancım sen daha çok gençsin eminim olacak .Eşimle ben evleneli 1.5 yıl oldu.İkimizde 30 yaşındayız.Bu olayıda 2 hafta oldu öğreneli Emre bey bana sakin olmamı bunu henüz sindirememiş olduğumu kendimi buna henüz alıştıramadığımı biraz beklememizi olayı kabullenip öyle m tese için gelmemizi söyledi.

Evet çok haklısın bütün dualaırım sizlerle hepimiz için hayırlısı olsun

ZAMAN canım ara ara degıl sık sık ugra.senı burada gormek bızı mutlu edyr.guzel dıleklerın ıcın yurekten amın dıyorum canım.GOFRETTTO tatlım ben de ogretmenım aynen senın yasadıklarını yaklasık 4 yıldır yasıyorum yanı cocuk muhabbetlerı.... 6 yıllık evlıyım ama ogrenelı cocuk ısteyelı 4 yıl oldu.ama hala devam edyr dusun benmle evleenenler ın 2 .kez bebeklerı oldu ve ben ılkındede 2 .de de aynı muhabbetlerı duydum duyurum da.ama artık pek takmıyorum rabbım herseyın hayırlısını versın bu da benım ımtıhanım dyrm.bızdekı azo sebebı de genetık.ınsaalah rabbım bebeklerımız bıze kavsrtrzn hayırlı zamanda...

günaydın kızlar....haftasonu emre beydeydik...1 sperm görülmüş ve işe yaramayacağını düşündükleri için dondurmamışlar...yani artık çıkış olmuyor nerdeyse emre beyde böyle olmaz tese olmanız şart dedi tamam dedik ama bu hafta genetik test için çağırdı geçen tüp tedavisinde tutupta düştüğü için....şimdiye kadar istememişti aslında ama bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptıralım diyoruz ..genetik testi yakın zamanda yaptıran arkadaşlar var nasıl oluyor??ve ücreti ne kadardı emre beyde??çünkü çok hazırlıksızız iğneler ilaçlar bitkiseller testler falan derken artık iyice çöktük....

canım tedavin hayırlı olsun biz genetik testi ve kromozom testini burç genetikte yaptırdık burdan gönderdiler 1 ay da geldi bize şükür ki ikiside temizde biz ücret ödemedik....

gunaydın sultanlar, gununuz aydın guzel ve hayırlı gecsın ınsalalah.LEYLAK CIM saol tatlım sana da gunaydın.acaba o testlerıden esıne tek mı yapıldı yanı sende yabtrdın mı?temız cıktıgına sevndım .cunku cok pıs bır ıllet bu genetık hastalıklar...ADAKCIM emre bey esıne mı dedı sen de yaptırcan mı kendıne?yanı emre bey ıkınızede mı soyledı?rabıım temız sonuc aldrsın ınsaalah o testlerden yuzunuzu guldrsn .uzak etsın bu baslı basına bır ıllet genetık durum((((

sağol canım inşaallah hepimizin.. ya benim kafam kallman sendromu, karyotip analizi vs. ile karıştı.. 47 xxy falan oluyor ya acaba dedim başka test mi

canım eşim yapırdı testleri ben yaptırmadım Kaan hoca sadece ondan istemişti

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
çok sevindim canım inşallah eşinde sperm bulunur da tedavilerinizin sonucu mutlulukla biter canım,Allah yar ve yardımcınız olsun.
tedaviniz hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah arkadaşım.Dualarım hepimiz için.

İyi haftalar arkadaşlar inşallah bu hafta hepimiz için çok güzel geçer örneğin OLURMU 83 arkadaşımızın eşi bugün tese oluyor inşallah sperm çıkar ve haftaya bu güzel haberle başlarız en yakın zamanda haber verir bizlere inşallah.Kızlar bende tiroit tahlili vercem bakalım ne çıkacak öğleden sonra sonucu alcammmmm

meraba belgincim sana da iyi haftalar canım nasılsın tahlilin iyi çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…