bacım biz ikinci mteseyi emre beyde olduk bize ilk mtesede sperm evreleri çıktığı için bulunma ihtimali yüksek demişti ama genel olarak emre bey öyle çok olumlu konuşmaz biz çok memnun kaldık nerne kadar gene sperm evreleri çıksada benim eşimde çit taraflı inmemiş testis ameliyatı oluyor bizim gibilerde erken yaşta ve çift değilde tek taraflı olmak spermin bulunması için çok önemli sizin gibi olanlarda genelde bulunuyor kaldıki hormonlarınızda normalse muhtemelen çıkış olmuyordur zira inmemiş testis ameliyatlarında sperm çıkış kanalları zarar göriyor yada yapışıklık oluyor bacım gönlünü ferah tut inşallah çıkar sizde de benim eşimde keşke tek tarflı olsaydı ve erken yaşta olsaydı 13 yaşında dr fark ediyor ve ameliyat oluyor ilkinde her iki testisde iniyor sonra sol taraf gene yukarı çıkıyor birdaha ameliyat oluyor ama tutmuyor gene yukarı çıkıyor şuan tek testis var üzülme durumunuz bize göre çok iyi bize bile emre bey ve kaan hoca çıkar demişti ama olmadı çıkmadı şimdi kök hücreyi bekliyoruz üzülme inşallah çıkar işe gitmemek istemenide anlıyorum bende öyleydim yapamadım işte çıktım laf söz bitmiyor ki kaç yıllık evlisiniz biz 4 olduk ve artık insanlar direk neden olmuyor diye soruyor zor çok zor çeken bilir Rabbim size nasip etsin inşallah olurmrh arkadaşlar cumartesi emre bey'e ilk muayenemizi olduk. fsh,lh,testesteron hormon değerlerinin normal olduğunu söyledi.Kan örneği verdik genetik tanı testi yapılacak. Eşim tek taraflı inmemiş testis ameliyatı geçirmiş sol taraftan, sağ tarafında çok gelişmemiş olduğunu söyledi hormonlar normal olduğu için ilaç tedavisi önermedi.Genetik testin yüksek ihtimalle iyi çıkacağını micro tese yapılması gerektiğini söyledi.Sitede okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların ilaç kullanarak normal yoldan sperm elde ettiklerini söylediler.Hormon değerleri normal olupta ilaç kullanan var mı? Bir bilginiz varsa sevinirim bi de emre bey çok ümit verici konuşmuyor genel yapısı mı o şekilde? Tek taraflı inmemiş testis nasıl azosperme yol açar ?Diğeri çalışmıyor mu kafam karıştı dışarı çıkmak istemiyorum, işe gitmek istemiyorum offffff of
yaaa kızlarbişi sorcam kromozom analizi yaptırmadık biz,şart mı?? İstemedi dr. normal mi....
kromozom testleri dr istemesede önemli bir test gerçi sizdeki azo sebebi ne bilmiyorum kromozom testleri genetikmi değilmi diye bakılıyor ondan önemli bence drunuz istemesede yaptırın yaklışık 15 gün sonra veriyorlar test sonucunu adını hatırlamıyorum ama topikte birinin başına geldi mtesede sperm çıkmadı sonra emre beye gittiler oda genetik test istedi ve azo sebebi genetik çıktı imkanın varsa yaptır içiniz rahat olur
canım biz de emre beye gidiyoruz. benim 2 yıl önce doğal yoldan hamileliğim oldu fakat düşükle sonuçlandı..emre bey hormon ve y kromozomu delesyon testi istedi. fsh üst sınıra yakın, tes. alt sınırın altında çıktı..delesyon temiz çıktı..
bacım biz ikinci mteseyi emre beyde olduk bize ilk mtesede sperm evreleri çıktığı için bulunma ihtimali yüksek demişti ama genel olarak emre bey öyle çok olumlu konuşmaz biz çok memnun kaldık nerne kadar gene sperm evreleri çıksada benim eşimde çit taraflı inmemiş testis ameliyatı oluyor bizim gibilerde erken yaşta ve çift değilde tek taraflı olmak spermin bulunması için çok önemli sizin gibi olanlarda genelde bulunuyor kaldıki hormonlarınızda normalse muhtemelen çıkış olmuyordur zira inmemiş testis ameliyatlarında sperm çıkış kanalları zarar göriyor yada yapışıklık oluyor bacım gönlünü ferah tut inşallah çıkar sizde de benim eşimde keşke tek tarflı olsaydı ve erken yaşta olsaydı 13 yaşında dr fark ediyor ve ameliyat oluyor ilkinde her iki testisde iniyor sonra sol taraf gene yukarı çıkıyor birdaha ameliyat oluyor ama tutmuyor gene yukarı çıkıyor şuan tek testis var üzülme durumunuz bize göre çok iyi bize bile emre bey ve kaan hoca çıkar demişti ama olmadı çıkmadı şimdi kök hücreyi bekliyoruz üzülme inşallah çıkar işe gitmemek istemenide anlıyorum bende öyleydim yapamadım işte çıktım laf söz bitmiyor ki kaç yıllık evlisiniz biz 4 olduk ve artık insanlar direk neden olmuyor diye soruyor zor çok zor çeken bilir Rabbim size nasip etsin inşallah olur
geçmiş olsun canım.. bana da öyle gelmişti. sonradan takılmadım. şöyle düşün bütün bu dr.,ilaç vs. tedavi, vesile... Rabbim ol derse olacak.. takılma, teslim ol Allaha.. Ol emrinin hürmetine diye dua et, Rabbimden iste....
canım tedavin hayırlı olsun biz genetik testi ve kromozom testini burç genetikte yaptırdık burdan gönderdiler 1 ay da geldi bize şükür ki ikiside temizde biz ücret ödemedik....günaydın kızlar....haftasonu emre beydeydik...1 sperm görülmüş ve işe yaramayacağını düşündükleri için dondurmamışlar...yani artık çıkış olmuyor nerdeyse emre beyde böyle olmaz tese olmanız şart dedi tamam dedik ama bu hafta genetik test için çağırdı geçen tüp tedavisinde tutupta düştüğü için....şimdiye kadar istememişti aslında ama bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptıralım diyoruz ..genetik testi yakın zamanda yaptıran arkadaşlar var nasıl oluyor??ve ücreti ne kadardı emre beyde??çünkü çok hazırlıksızız iğneler ilaçlar bitkiseller testler falan derken artık iyice çöktük....
hormonlarınız çokda bozuk sayılmaz kaldı ki dogal olarak hamilelik olmuş inşallah gene olur buarada y kromozon delasyon testi zaten kromozom testi yani genetik test siz o sorduğun testi yaptırmışsız maşallah temizde çıkmış
gunaydın sultanlar, gununuz aydın guzel ve hayırlı gecsın ınsalalah.LEYLAK CIM saol tatlım sana da gunaydın.acaba o testlerıden esıne tek mı yapıldı yanı sende yabtrdın mı?temız cıktıgına sevndım .cunku cok pıs bır ıllet bu genetık hastalıklar...ADAKCIM emre bey esıne mı dedı sen de yaptırcan mı kendıne?yanı emre bey ıkınızede mı soyledı?rabıım temız sonuc aldrsın ınsaalah o testlerden yuzunuzu guldrsn .uzak etsın bu baslı basına bır ıllet genetık durum((((
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.kızlar lütfen bana dua edin eşim sağlık alımına tercihini şuanda yaptı ve yollamaya hazırlanıyoo lütfen dua edin bize bu gece namazlarınızda lütfen doğu ve istanbul karışık yazdık kısmet bakalım allahım hayırlı yerlerı nasip etsin...
çok sevindim canım inşallah eşinde sperm bulunur da tedavilerinizin sonucu mutlulukla biter canım,Allah yar ve yardımcınız olsun.canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur
tedaviniz hayırla başlayıp hayırla sonuçlansın inşallah arkadaşım.Dualarım hepimiz için.kızlar ben son durumumu anlatayım bayramdan sonra kaan hocaya gittik ama benim regl günüm geçmişti eşimin önce mikrotese olsun sonra beni hazırlayın dedim kaan hoca sizin için en uygunu birlikte hazırlanmanız dedi regl tarihimi hesapladık şubatın 2 si gibi tedaviye başlıyoruz..hayırlısıyla...
belgin inşallah gönlünüze göre olur
belgin inşallah gönlünüze göre olur
meraba belgincim sana da iyi haftalar canım nasılsın tahlilin iyi çıkar inşallah.İyi haftalar arkadaşlar inşallah bu hafta hepimiz için çok güzel geçer örneğin OLURMU 83 arkadaşımızın eşi bugün tese oluyor inşallah sperm çıkar ve haftaya bu güzel haberle başlarız en yakın zamanda haber verir bizlere inşallah.Kızlar bende tiroit tahlili vercem bakalım ne çıkacak öğleden sonra sonucu alcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?