meraba belgincim sana da iyi haftalar canım nasılsın tahlilin iyi çıkar inşallah.
gunaydın sultanlar, gununuz aydın guzel ve hayırlı gecsın ınsalalah.LEYLAK CIM saol tatlım sana da gunaydın.acaba o testlerıden esıne tek mı yapıldı yanı sende yabtrdın mı?temız cıktıgına sevndım .cunku cok pıs bır ıllet bu genetık hastalıklar...ADAKCIM emre bey esıne mı dedı sen de yaptırcan mı kendıne?yanı emre bey ıkınızede mı soyledı?rabıım temız sonuc aldrsın ınsaalah o testlerden yuzunuzu guldrsn .uzak etsın bu baslı basına bır ıllet genetık durum((((
canım tedavin hayırlı olsun biz genetik testi ve kromozom testini burç genetikte yaptırdık burdan gönderdiler 1 ay da geldi bize şükür ki ikiside temizde biz ücret ödemedik....
günaydın kızlar....haftasonu emre beydeydik...1 sperm görülmüş ve işe yaramayacağını düşündükleri için dondurmamışlar...yani artık çıkış olmuyor nerdeyse emre beyde böyle olmaz tese olmanız şart dedi tamam dedik ama bu hafta genetik test için çağırdı geçen tüp tedavisinde tutupta düştüğü için....şimdiye kadar istememişti aslında ama bizde bu tedaviye başlamadan önce yaptıralım diyoruz ..genetik testi yakın zamanda yaptıran arkadaşlar var nasıl oluyor??ve ücreti ne kadardı emre beyde??çünkü çok hazırlıksızız iğneler ilaçlar bitkiseller testler falan derken artık iyice çöktük....
NISSSAN SANA DA IYI HAFTALAR TATLIM NASILSIN?BELGIN INSAAALH GUZEL DEGERLER GORURSUN SEN VE OLURMU arkadasımızı guzel haberler gtrsn ınsaalah canlarım
ADAK LEYLAK kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? OLURMU 83 INSAALAH GUZEL HEBRLER VERIRISN KARDESIM
mrb adak genetik testlerden iki tanesini istedi emre bey bizden.y-mikrodelasyon testi ve preferik kanda karyotif testini.bunların ikisi için 570 ytl verdik diye hatırlıyorum.ama 3. Genetik (son genetik test) yani kistik fibroz mutasyonu bizden istemedi...bu testlere kanda bakılacak kan alındı sadece ve 25-30 gün sonra çıkacağını telefonla bildireceklerini söylediler..umarım bilgilendirebilmişimdir iyi günler
anladım çok sağol arkadaşım...bizdende y delesyon istedi sanırım başka bişi de istermi bilmiyorum cumartesi verip halledicez artık 400 ü gözden çıkardık başka istersede onu da yaptırcaz mecbur....bizede 3 hafta sonra sonuç çıkacak dedi...yani haftaya yaptırcaz 3 haftada beklicez 1 ay eder....zaten biz iğne kullanıyoruz 1 ayı bitirmek zorundayız....sonra iğneleri kesti...bakalım...allah yardımcınız olsun şifa versin arkadaşım....
ADAK LEYLAK kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? OLURMU 83 INSAALAH GUZEL HEBRLER VERIRISN KARDESIM
adak leylak kızlar sızlere de soruyorum bılgısı olan varsa yazabılır mı?acaba genetık test kotu cıkarsa acaba emre bey yada dıger doktorlar ne gıbı bır onlem alabılırler kı?yanı sayet allah korusun kotu cıktı testlerınız ne yapılabılır mıskı?ılgı verıldı mı kızlar? Olurmu 83 ınsaalah guzel hebrler verırısn kardesım
adakcım emre beye gittik bizde delesyon testi 350 tl, muayene 150..
sağol arkadaşım....yaptırıcaz bakalım iliğimiz kemiğimiz tükendi zaten buna da gitsin ne yapalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?