Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar bnde 1,5 yıllık evliyim evlendiğimzden beri hiç korunmadık 8 ay önce doktora gittik ve eşimde azopermi çıktıı,,umudumuzz büyükk allahtan ümitt kesilmez..hazirnada başlicaz tedaviyee tese yöntemi yapılacazz o zamana kadar ilaç yada bitkii önereblirmisiniz arkadaşlarr çokk sevinrim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

benim eşimdede aynı sorun vardı 2007de 1kez aşılama yaptırdık ama olmadı 2.ni yaptıracaktık ki hamile kaldım aradan 2yıl geçti ve ben yine hamile kaldım şuan dünya tatlısı bir kızım ve oğlum var kısacası rahat olun hamile kalacaksınız

canım korkma,içini ferah tut,Allaha sığın,herşey yolunda gidecek inşallah.Dualarım seninle tatlım.
canım bayağı bi gecikmiş adetin inşallah bebişin habercisidir bu Rabbime güçlük yok ki,Allah hayırlı kılsın inşallah canım rüyan da çok güzel Rabbim gerçeğini yaşatsın inşallah canım.
benim de arada oluyo böyle bikaç gün gecikmeler aynı dediğin gibi tuvalete gitmeye korkuyodum yani ama bu ay da malesef gördük kırmızıları hayırlısı Allahtan.
çok haklısın canım bütün güzelliklere sahip insanların bir de durumlarından şikayet ettiklerini duyunca insanın morali bozuluyo.Bazen çocuk konusunda bana da diyolar (çocukları olanlar)amaaann en iyisini sen yapıyosun bak biz böyle uğraşıyoruz falan filan diye.Özlem duymadan sahip oldukları için kıymetini bilmiyolar tabi ya da yeterince idrak edemiyolar.Rabbim bize de güzel evlatlar verir inşallah ama bizler kıymetini bilelim;Rabbimize şükrümüzü eksik etmeyelim.Güzel dileklerin,duaların için sağol canım.

canim ne guzel yazmissin tam hissedip de yaziya dokemedigim seyler ,insalah dualrin kabul olur.
bende gurbette bu kadar dertle ugrasirken kendimi cok yalniz kimsesiz zavalli... hissediyorum (boyle durumlarda kendimi Allaha daha yakin hissediyorum ,icim bir guvenle doluyor,derdimiz buyuk olabilir ama bizim herseye gucu yeten Rabbimiz var deyip rahatliyorum....)
,birde herkesin derdi kendine gore cok buyuk,bizimkisi diger kisilere basit geliyor cunku hemen evlenmisler bebekleri olmus,bizede baskasinin ne bileyi herhangi bir derdi mesela hastalik esiyle anlasamama falan basit gelebiliyor ama onlara gorede en buyuk sikinti o.rabbim bu dertten bizi kurtarsin tasiyamayacagimiz imtihnlar vermesin

Son düzenleme:

merhaba esinizde azospermi mi vardi?sebebi bellimydi azosperminin

cok gecmis olsun arkadasim kendini bu kadar birakma biran once toparlan canim insallah tedavilerin iyi gecer de hastaliktan eser kalmaz kendine iyi bak

insallah mutlu sona ulasirsiniz canim korkma ve kendini strese sokma hic bisey kolay olmuyor bu hayatta guzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak

insallah bir umut hamilesindir arkadasim bayagi da gecmis gunun..ruyan hayirlara vesile olsun

kızlar akşam ne güzel dertleşmişsiniz çicek ,kederni ve durudenizderya aynı şeyleri düşünüyoruz onu farkettim hepimiz herşeyin kıymetini bilen insanlar olduk bu dert bize onu öğretti....Kader rüyan ne kadar güzelmiş çok ta güzel anlatmışsın sen anlatırken bende rüyalara daldım canım işallah hamilesindir....Benim içime öyle doğdu test yaptır bence...

GUNAYDIN KIZLAR NASIOLSINIZ BEN IYIYIM SUKURLER OLSUN BXXX ne yabtıkı test sonucunu?guzel haberlelrle gel tatlım bxxxx

günaydın kızlar JKLM nasılsın canım.ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı hislerimiz aynı . DURUDERYADENİZ ÇİÇEK canım Allah yardımçınız olsun.yüce Rabbim olmazları olduran korkmayın Allaha sığının.KADER canım rüyanın tez zamanda gerçek olmasını diliyorum benimde içimi kıpır kıpır yaptı.inşAllah hamileliğinin habercisidir.bizi sorarsanız dün üç bitkisel ilaç daha aldık artık hayırlısı.Allah emeklerimizin karşılığını bebiş olarak versin .BSXXXX neredesin canım inşAllah şimdi sevinçten uçuyorsundur.bizi bekletme haber ver.

işallah canım işallah.

geçmiş olsun Allah tez zamanda kurtarsın bu dertten işallah..hangi dr tedavi oluyosunuz hormon testi yaptırdınızmı onlar nasıl çıktı ...İlaç tedavisi hormon değerleri düşük olanlara bütün drilaç veriyo ama hormon değerleri yüksek olanlara sadece D.Kaan Aydos tedavi uyguluyo .Onundışında burdaki bütün arkadaşlar İstanbul'da Emre BAKIRCIOĞLU ve Ankara'da Kaan AYDOSA gidiyorlar benden bu kadar

canim insallah henuz daha kirmizi gormedim bekliyorum bakalim

kizlar hepinize tesekkur ederim insallah ruyam gercek olur henuz beklemedeyim insallah kirmizilari gormem oncedende gecikmelerim olurdu o yuzden test yapmak istemiyorum bekliyecem bakalim hayirlisi rabbim insalalh hepimize gonlumuzdekini veriir

IYIYIM CANLAR SAOLUN ZCUU CANIM DERTLER BIR OLUNCA DIL ORTAK OLUYR BE guzelım..LEYLAK CANIM hosgeldın evevt BXXXXX NE YABTI ACEP?

sağol canım sen nasılsın

sagol belgincigim iyi olmaya calisiyorum kac gundur karnim da ve migdemde agri var
doktora gitim kalin bagirsakta zorlanma olmus dedi..basim hergun agriyor zaten iki uc gundur daha fazla..bu hastalik bizi hasta yapti iyice hayatimiz hep stres canim benim
allah kaolaylik versin bize[/QUOTE]
canım geçmiş olsun o karın ağrısı bendede var vallahiii

sağol canım allah razıolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…