iyi geceler kizlar allah rahatlik versin hepinize
canım korkma,içini ferah tut,Allaha sığın,herşey yolunda gidecek inşallah.Dualarım seninle tatlım.herkese mrh nasılsınız canlarım geçmişi okudum çoooook üzüldüm ne olacak böyle bizim halimiz.artık ne teselli olacak nede teselli edecek halim kalmadı bu dert beni yıprattı bitirdi 25 ocakta ege ye gidiyoruz adet oldum ve korkularım başladı hormon iğneleri yumurta toplama ve SONUÇ uykularıma mani oluyor artık, bazen keşke hiç tedaviye başlamasaydık diyorum.zaten hayata çok zor tutunuyorum .oralarda tek başımıza hastane köşelerinde valla bittim artık...25 ocakta herşey yeniden başlıyor dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.hepinizi tektek öpüyorum elimden gelen tek şeyi yapıyorum HEPİNİZE BOL BOL DUA EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.
canım bayağı bi gecikmiş adetin inşallah bebişin habercisidir bu Rabbime güçlük yok ki,Allah hayırlı kılsın inşallah canım rüyan da çok güzel Rabbim gerçeğini yaşatsın inşallah canım.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz her gun okuyorum yazdiklarinizi yazmasamda OLURMU 83..senin adina cok uzuldum canim rabbim insallah bi mucize verirde yavrun olur insallah canim temmuzda esimde tese olcak bend ecok korkuyorum bizdede cikmazsa diye bizimde 2. tese olucak allah hakkimizda hayirlisi versin CICEKCIGIM .. gecmis olsun canim hastaymissin allah sifa versin canim.... KIZLAR imkansiz biliyorum ama bu ayin 5 de benim adetim olmasi gerekiyrodu ama hala olmadi goguslerim 2 hafatdir sis cok aciyo kasiklarim cok agriyo adettim olcakmiss gibi ama hala olmamasi adetim hamilemiyim diye hepp icimde umutlanmak istemiyorum ama biliyorum kesin adetim olcak ama umutlanmasi bile cok guzel bide 2 gun once ruyamda cok guzel bir kuzu gordum evimin icinde dolsiyordu ruya tabirine bakdim cok guzel bir cocugunuz olcak diyordu bilmiyorum cok zor bi durum allahim yardim etsin hepimize insallah hepimizin bir gun yavrularimiz olur her gun aklimdasinzi kizlar dualrimda hep varsiniz
benim de arada oluyo böyle bikaç gün gecikmeler aynı dediğin gibi tuvalete gitmeye korkuyodum yani ama bu ay da malesef gördük kırmızıları hayırlısı Allahtan.canim onceden oluyordu boyle gecikmeler o yuzden tahlil yapmak istemiyorum karin agrisi yok canim sadece goguslerim sis uclari cok aciyo bide kasiklarimda agri oluyo simdi bile sag taraf kasigimda agri var ama azospermi olmamizdan tahlile gerek duymuyorum ama allahdan umudumu hic bir zaman kesmiyorum insallah oyleyimdir canim kirmizilari gormem insallah tuvalete gitmeye korkuyorum kirmiizilari gorecem diye
çok haklısın canım bütün güzelliklere sahip insanların bir de durumlarından şikayet ettiklerini duyunca insanın morali bozuluyo.Bazen çocuk konusunda bana da diyolar (çocukları olanlar)amaaann en iyisini sen yapıyosun bak biz böyle uğraşıyoruz falan filan diye.Özlem duymadan sahip oldukları için kıymetini bilmiyolar tabi ya da yeterince idrak edemiyolar.Rabbim bize de güzel evlatlar verir inşallah ama bizler kıymetini bilelim;Rabbimize şükrümüzü eksik etmeyelim.Güzel dileklerin,duaların için sağol canım.tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....
canim ne guzel yazmissin tam hissedip de yaziya dokemedigim seyler ,insalah dualrin kabul olur.tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....
benim eşimdede aynı sorun vardı 2007de 1kez aşılama yaptırdık ama olmadı 2.ni yaptıracaktık ki hamile kaldım aradan 2yıl geçti ve ben yine hamile kaldım şuan dünya tatlısı bir kızım ve oğlum var kısacası rahat olun hamile kalacaksınız
slm kızlar ne var ne yok diye bi girdim, geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah, BELGİN geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin, OLURMU 83 sana bakmak için girmiştim, daha yeni bu acıyı yaşayan biri olarak sana ALLAHTAN sabır diliyorum ve sonuna kadar katılıyorum gerçekten ankara tıp kötü bi yer, ben burdan gidecek arkadaşları korkutmamak için bişi söylememiştim ama hakikaten öyle, tamam erkek doktoru için kaan hoca süper bi doktor fakat tüp bebek tedavisine kadar gelinirse tüp bebek bölümü berbat benim yumurtalarım toplanmamıştı fakat toplanan arkadaşlar olmuştu onlarda o acılarla çok perişan olmuşlardı, ilgi deseniz sıfır, işler hep asistanlar tarafından yürüyo doktor yüzü görmüyosunuz, neyse bana gelince toparlanmaya çalışıyorum bi şekilde hayat devam ediyo şimdide sağlık sorunlarımla uğraşıyorum, daha yaşım 26 yüksek tansiyon teşhisi kondu, midemde ülser çıktı onun tedavisine başladım, bunlar hep sıkıntıyla oluyo işte, nolucak bu halimiz bilmem, kendinize iyi bakın canlar, ben şimdi çıkıyorum, uğrarım inşallah gene arada, ALLAHA emanet olun.....
herkese mrh nasılsınız canlarım geçmişi okudum çoooook üzüldüm ne olacak böyle bizim halimiz.artık ne teselli olacak nede teselli edecek halim kalmadı bu dert beni yıprattı bitirdi 25 ocakta ege ye gidiyoruz adet oldum ve korkularım başladı hormon iğneleri yumurta toplama ve SONUÇ uykularıma mani oluyor artık, bazen keşke hiç tedaviye başlamasaydık diyorum.zaten hayata çok zor tutunuyorum .oralarda tek başımıza hastane köşelerinde valla bittim artık...25 ocakta herşey yeniden başlıyor dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.hepinizi tektek öpüyorum elimden gelen tek şeyi yapıyorum HEPİNİZE BOL BOL DUA EDİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz her gun okuyorum yazdiklarinizi yazmasamda OLURMU 83..senin adina cok uzuldum canim rabbim insallah bi mucize verirde yavrun olur insallah canim temmuzda esimde tese olcak bend ecok korkuyorum bizdede cikmazsa diye bizimde 2. tese olucak allah hakkimizda hayirlisi versin CICEKCIGIM .. gecmis olsun canim hastaymissin allah sifa versin canim.... KIZLAR imkansiz biliyorum ama bu ayin 5 de benim adetim olmasi gerekiyrodu ama hala olmadi goguslerim 2 hafatdir sis cok aciyo kasiklarim cok agriyo adettim olcakmiss gibi ama hala olmamasi adetim hamilemiyim diye hepp icimde umutlanmak istemiyorum ama biliyorum kesin adetim olcak ama umutlanmasi bile cok guzel bide 2 gun once ruyamda cok guzel bir kuzu gordum evimin icinde dolsiyordu ruya tabirine bakdim cok guzel bir cocugunuz olcak diyordu bilmiyorum cok zor bi durum allahim yardim etsin hepimize insallah hepimizin bir gun yavrularimiz olur her gun aklimdasinzi kizlar dualrimda hep varsiniz
gunaydin kizlar herkese hayirli kazasiz belasiz bir gun gilerim
işallah canım işallah.tekrar mrb kızlar DURUDENIZDERYA ben gonderdım sana ozelden mesajımı aalmadın mı canım?ınsaalalha korkularının yerını heyecan mutluluk sabr umıt ve tabbıkı mutlu son alsın yurekten dılıyorum canım.bızım yasadıklarımızı yasatmasın rabbım sana...KADER bu ne guzel bır ruya ve hıısslerın de super ınsaalalh yanılmıyrsndr.ımkansız dıye de bısey yok canım rabbım ne ısterse o olur...senın anlatmandan yemın ederım nasıl ıcıme bısey aktı boyle sıcak sıcak,cok hosuma gıttı anlatımın...CICEK canım benım CEKTIMIZI IC SIKINTILARIMIZ ınsaalah hepımızın gunahlarına keffaret olur kardewsım sen de guzel haberrler alcaksın bırkac ay sonra ınsaalalhhhh kızlar hepımızın ayrı ayrı tasaları dertlerı dusuncelerı var..bazen cevremdekı ınsanlara bakıyorm da benım dıstan grdm( bana gore) dort dortluk aıleler okadar cok kkııı ne bılem kendı memleketınde evlı coluk cocuk sahıbı anne baba akrabaları yanında esıyle cocuklarıyla mutlu mesut yasamlar var..elbettekı dort dortluk kımse yok ama hayatında buyuk tasları oturtmuslar kucuk taslar zaten yerını kandısı buluyr yanı nebılem ıste..gurbet acısı,evlat ozlemı, yalnızlık hıssı veryr ınsana.bır de boyle ınsanları mutsuz sıkayetcı goryrym ya nasıl sınır olyrm yaa anlatamam....neyse rabbım topıktekı tum arkadaslarımın hangı memelkette olursa olsun evlat ozlemı ceken herkesın gonlundekılerını versın ınsalalah..kalbınızde her ne sıkıntı varsa neyı cok ıstyrsanız yuce mevlamdan dılıyorum kı tek tek gerceklesssın ınsalalh.kımseyı sıkıntıda bırakmasın guzel allahım.....
GUNAYDIN KIZLAR NASIOLSINIZ BEN IYIYIM SUKURLER OLSUN BXXX ne yabtıkı test sonucunu?guzel haberlelrle gel tatlım bxxxx
geçmiş olsun Allah tez zamanda kurtarsın bu dertten işallah..hangi dr tedavi oluyosunuz hormon testi yaptırdınızmı onlar nasıl çıktı ...İlaç tedavisi hormon değerleri düşük olanlara bütün drilaç veriyo ama hormon değerleri yüksek olanlara sadece D.Kaan Aydos tedavi uyguluyo .Onundışında burdaki bütün arkadaşlar İstanbul'da Emre BAKIRCIOĞLU ve Ankara'da Kaan AYDOSA gidiyorlar benden bu kadarslm arkadaşlar bnde 1,5 yıllık evliyim evlendiğimzden beri hiç korunmadık 8 ay önce doktora gittik ve eşimde azopermi çıktıı,,umudumuzz büyükk allahtan ümitt kesilmez..hazirnada başlicaz tedaviyee tese yöntemi yapılacazz o zamana kadar ilaç yada bitkii önereblirmisiniz arkadaşlarr çokk sevinrim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
canim insallah henuz daha kirmizi gormedim bekliyorum bakalimcok gecmis olsun arkadasim kendini bu kadar birakma biran once toparlan canim insallah tedavilerin iyi gecer de hastaliktan eser kalmaz kendine iyi bak
insallah mutlu sona ulasirsiniz canim korkma ve kendini strese sokma hic bisey kolay olmuyor bu hayatta guzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak
insallah bir umut hamilesindir arkadasim bayagi da gecmis gunun..ruyan hayirlara vesile olsun
kızlar akşam ne güzel dertleşmişsiniz çicek ,kederni ve durudenizderya aynı şeyleri düşünüyoruz onu farkettim hepimiz herşeyin kıymetini bilen insanlar olduk bu dert bize onu öğretti....Kader rüyan ne kadar güzelmiş çok ta güzel anlatmışsın sen anlatırken bende rüyalara daldım canım işallah hamilesindir....Benim içime öyle doğdu test yaptır bence...
günaydın kızlar JKLM nasılsın canım.ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı hislerimiz aynı . DURUDERYADENİZ ÇİÇEK canım Allah yardımçınız olsun.yüce Rabbim olmazları olduran korkmayın Allaha sığının.KADER canım rüyanın tez zamanda gerçek olmasını diliyorum benimde içimi kıpır kıpır yaptı.inşAllah hamileliğinin habercisidir.bizi sorarsanız dün üç bitkisel ilaç daha aldık artık hayırlısı.Allah emeklerimizin karşılığını bebiş olarak versin .BSXXXX neredesin canım inşAllah şimdi sevinçten uçuyorsundur.bizi bekletme haber ver.
sağol canım sen nasılsın
BXXXX rabbım yuznuz guldrsun ınsalah tatlım BELGIN CICEK canlar MELISELA dualarımdasnz . CICEK CIM SEN IYI BIR DOKTORA GTSENE TATLIM BU DURUM CIDDDI DE OLABILIR ALLAH KORUSUN ERYASU KUZUM benım ya rabbım buyuktr belkı bırgun bızede farklı kapılar farklı guzleellıkler yasatr be ttatlım aynı durumdayım senınle ruh halım berbat...sen saglıgını dusun bak bu yasta ne hastalıklar gelmıs..dıkkat et kendınen DURU DENIZDERYA sen nasılsın hosgeldın? kızlar sımdı osmana bakayım bıraz kafa dagtayım kıb grsr hepınızı opyrm allaha emanet olun can dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?