nasilsiniz kizlar? bsxxxx ten hala haber yok mu?
slm eşi azoosperm olup tesede olumlu sonuçlar alıp tüpbebekte basarılıolan varmıı aranızda?
slm eşi azoosperm olup tesede olumlu sonuçlar alıp tüpbebekte basarılıolan varmıı aranızda?
Eşim azosperm tese olumlu ama sonuç negatif canım. Başarılı olanlar İnşallah yazarda bize de umut olur.
merhaba esinizde azospermi mi vardi?sebebi bellimydi azosperminin
HAYIRLI GECELER sultanlar neredesınız bakalım.BXXXXX TEN haber yok acaba ne yaptı ,ınsalalah ıyı haberlerle gelır tatlım?
saol CICEKCIGIM sukurler olsun ıyıyım,bır yandan netteyım bır yandan da karsımda tv muhtesem yuzyıl dızınıe bakıyrm ıste kafa dagtyrm.umarım sende ıyısndr
merhaba .benim de eşim azospermi .tese sonucu sperm bulundu ancak daha önce herşey çok iyi gitmesine karşın malesef tutmadı .ben de gerçekten çok kaygılıyım çünkü benim yaşım da beni tedirgin ediyor.haftaya pazartesi dondurulmuş embriyolarla 3.denemem olacak .inşallah tutarda herkes için umut verici olur.lütfen benim için dua edin....
KUBRA cım haydı gozun aydın tatlım ınsaalah devamı da gelır.testesteronu yukseltmek ıcın demır dıkenı kullanıyrlrdı buradakı arkadaslar aratr ıstersen.hem vıtamın takvıyesı var hem de bıtkı sıı cayı var.google yaz cıkar canım allah sıfa versın ne guzel bır gelısme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?