Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm eşi azoosperm olup tesede olumlu sonuçlar alıp tüpbebekte basarılıolan varmıı aranızda?

meraba narsude sorduğuna göre sizin de aynı sorun var başınızda galiba geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım,tesede sperm çıkan arkadaşlar var evet ama tüp bebekte de tutan var mı tam olarak bilmiyorum ama eminim ki vardır,geçmişten okudum diye de hatırlıyorum sanki.

Eşim azosperm tese olumlu ama sonuç negatif canım. Başarılı olanlar İnşallah yazarda bize de umut olur.

benım ıkıncı denemem bu... ılkı olumsuzdu 2.gün embrıyosu...30 yumurtam olustuu ama spermler kalıtesiz suan 2. denemedyımm ınsallh bu sefer tutar ..senınkı kacıncı gün embrıyosuydu?

HAYIRLI GECELER sultanlar neredesınız bakalım.BXXXXX TEN haber yok acaba ne yaptı ,ınsalalah ıyı haberlerle gelır tatlım?

HAYIRLI GECELER sultanlar neredesınız bakalım.BXXXXX TEN haber yok acaba ne yaptı ,ınsalalah ıyı haberlerle gelır tatlım?

sagol canim sanada hayirli geceler nasilsin?
evet halan haber yok bende merak ettim

saol CICEKCIGIM sukurler olsun ıyıyım,bır yandan netteyım bır yandan da karsımda tv muhtesem yuzyıl dızınıe bakıyrm ıste kafa dagtyrm.umarım sende ıyısndr

saol CICEKCIGIM sukurler olsun ıyıyım,bır yandan netteyım bır yandan da karsımda tv muhtesem yuzyıl dızınıe bakıyrm ıste kafa dagtyrm.umarım sende ıyısndr

sagol canim bende iyiyim
bende aynan canim bir tv ye bakiyorum bir bilgisayara can sikintisi iste

Son düzenleme:
slm eşi azoosperm olup tesede olumlu sonuçlar alıp tüpbebekte basarılıolan varmıı aranızda?

merhaba .benim de eşim azospermi .tese sonucu sperm bulundu ancak daha önce herşey çok iyi gitmesine karşın malesef tutmadı .ben de gerçekten çok kaygılıyım çünkü benim yaşım da beni tedirgin ediyor.haftaya pazartesi dondurulmuş embriyolarla 3.denemem olacak .inşallah tutarda herkes için umut verici olur.lütfen benim için dua edin....

Kızlar ii akşamlar klm nasılsın canım hiç denk gelmiyoruz artık

ıyı aksamlar UMUTOLSUN tatlım evevt ya hıc den gelmıyoruz ama kalbımız gonlumuz bır kardesım.umarım ıyısndr bende ıyıyım ev okul gıdıp gelıyrm.GELINCIK nerelerdekı dınlenıyrdr sanırı ınsaalah hamılelıgı devam eder de sana bana da bır ısık umıt olur.yurekten ıstrym bunu gercekten MSAALH MASALLAH DYRM.BXXXX nerelerdesın ne yabtın kardesım sonuc umarım ıyıdr*

iyigeceler kızlar,nasılsınız?..birkaç gündür giremiyorum foruma.Dün çok sevindirici bir gelişme oldu çok şükür.eşimin hormon değerleri az da olsa düzelme gösterdi.Belki çok büyük bir gelişme değil ama.benim için çok büyük birşey.. bebeğimize yaklatığımızı hissediyorum inşallah..

Yaklaşık bir buçuk aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz.Bir etkisi oldu mu diye merak ettik test yaptırdık.Fsh ı nerdeyse normale geldi.Lh da normale geldi. Birtek testesteron düşük. Testesteronu yükseltmek için çinko kullanıyolarmış sanırım ama doktor söylemeden kullanmak istemedik.Bunula ilgili bilgisi olan var mı?

KUBRA cım haydı gozun aydın tatlım ınsaalah devamı da gelır.testesteronu yukseltmek ıcın demır dıkenı kullanıyrlrdı buradakı arkadaslar aratr ıstersen.hem vıtamın takvıyesı var hem de bıtkı sıı cayı var.google yaz cıkar canım allah sıfa versın ne guzel bır gelısme.....

Allah yardımcın olsun inşallah tutar ve çoğul gebelik olur kaç yaşındasın

İnşallah canım inşallah hepimizin tedavileri sonuçlanır.ben bi araştırayım.Keçi boynuzuyla başka şeyler bir arada olur mu ondan biraz tereddütlüyüm.Çünkü bir yerde okuduğuma göre keçi boy.kürü ile havuç kürü birlikte yapılmıyodu.Diğerleri nasıl acaba..bir de kaan beye mail atıp ona gitmeyi düşünüyoruz.ama bilmiyorum yaptığımız kürden bahsetsek mi, ne düşünüyor acaba bitkisel şeylerle ilgili..ya da gitmeden biraz daha kürü bitirmeyi mi beklesek..kafam karıştı biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…