meraba ZCUiyiyim yaa nolsun iyi diyelim iyi olalım, kardeşimin bebeği çok tatlı maşallah yaaa 4,aylık oldu işte kıpır kıpır maşallah, tepki vermeye başladı, kendince ına karşı konuşmalarımıza agu ııı ııı falan diye tepkiler veriyo, gülücükler saçıyo, bu aralar biraz huzursuzm acaip salyaları akıyo, annesi doktora götürmüş dişleri çıkabilir demiş halbuki daha erken sayıkır ama kimi bebek böyle erken çıkartabiliyomuş, daha erken çıkaran bebekler bile varmış, kardeşimin çocuğu çok seviyorum tabiki, ama itiraf etmeliyim içimde çok fırtınalar kopuyo, yüreğim yangın yeri
gel arada zamnan buldukca burasi bana da iyi geliyor tek yer burasi herseyimi paylastigim
kac yillik evlisin sen canim...[/QUOTE
sağol arkadaşım gelirim Allah razı olsun .biz 5 yıllık evliyiz.ben 32 eşimde 35 yaşında.üstelik yaş olayından dolayıda sperm bulma ihimali düşüyomuş soğukkanlı duruyorum ama çok korkuyorum çiçek zaten ameliyatta yüzde 10 şans verdiler.bu tek ve son denememiz olacak yani.
merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi kaan hoca tedavi görüyor 4 aydır
iki gün önce spermiogram yaptırdı sonuç malesef sıfır.
ama nadir yuvarlak hücre görüldü diyor bunun anlamı ne bilen varmı
iyi sayılırım ÇİÇEKÇİM nolsun derdi veren rabbim sabrınıda veriyo daha iyiyim şükür, artık böyle çocuksuz yaşamaya alışmalıyım diyorum kendime, benim hiiiç ama hiiiç umudum yok, hayırdır senin neyin var niye iyi değilsin...
gel arada zamnan buldukca burasi bana da iyi geliyor tek yer burasi herseyimi paylastigim
kac yillik evlisin sen canim...[/QUOTE
sağol arkadaşım gelirim Allah razı olsun .biz 5 yıllık evliyiz.ben 32 eşimde 35 yaşında.üstelik yaş olayından dolayıda sperm bulma ihimali düşüyomuş soğukkanlı duruyorum ama çok korkuyorum çiçek zaten ameliyatta yüzde 10 şans verdiler.bu tek ve son denememiz olacak yani.
insallah ilk ve son olur canim olumlu sonuc alirsiniz inslalh
4merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi kaan hoca tedavi görüyor 4 aydır
iki gün önce spermiogram yaptırdı sonuç malesef sıfır.
ama nadir yuvarlak hücre görüldü diyor bunun anlamı ne bilen varmı
Rabbim sanada banada hepimize nasip etsin canım.ne cabuk 4 aylık olmuş. daha dün gibi bizde işte ilaçlarla vitaminlerle sperm çıkartabilirmiyiz diye uğraşıyoruz biz emek verelimde şifası Allahtan. benimde kızkardeşim nişanlandı yaza düğünü var .biran önce evlensede çoçuğu olsa sevsek diye bakıyorum.kardeşime diyorumki evlenince hemen Allah verirse çoçuk yapın diyorum oda diyorki ben evlenesiye kadar inşAllah sen hamile olursun diyor.onlarda çok üzülüyorlar tabi bize belli etmemeğe çalışıyorlar. canım siz yinede umudunuzu yitirmeyin daha çok gençsiniz eşini dengeli beslemeye vitaminlare devam edin birde moral çok önemli sen rahat olursan eşinde rahat olur inşAllah kendiliğinden gelir bebişin göbişinemeraba ZCUiyiyim yaa nolsun iyi diyelim iyi olalım, kardeşimin bebeği çok tatlı maşallah yaaa 4,aylık oldu işte kıpır kıpır maşallah, tepki vermeye başladı, kendince ına karşı konuşmalarımıza agu ııı ııı falan diye tepkiler veriyo, gülücükler saçıyo, bu aralar biraz huzursuzm acaip salyaları akıyo, annesi doktora götürmüş dişleri çıkabilir demiş halbuki daha erken sayıkır ama kimi bebek böyle erken çıkartabiliyomuş, daha erken çıkaran bebekler bile varmış, kardeşimin çocuğu çok seviyorum tabiki, ama itiraf etmeliyim içimde çok fırtınalar kopuyo, yüreğim yangın yeri
hayırlı cumalar canım bu duaların bazıların biliyorum okuyorumda faydasınıda çok inanıyorum diğerlerinide not edicem teşekkür ederim. Allah razı olsun.HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!bakıyorum KONUSMALARDA SIKINTILAR DERTLER yıne bızımle ...ama ınsaallah rabbıme sıgınarak herseyın ustesınden gelırız evel allah.BUGUN CUMA ınsaaalah rabbım nerde ne hastalık ceken varsa, borcu olan, dertlı olan, ac olan acıkta olan,su fanı dunyada mutluluk ıcın ıstegı olan tum kardeslerımın hepsının yuzunu guldursun ınsalalah.paylasmak ıstedım kızlar..... Hadis-i şerifte buyuruldu ki, “Birinize derd ve belâ gelince, Yûnüs Peygamberin duâsını okusun! Allahü teâlâ Onu muhakkak kurtarır. Duâ şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâne-ke innî küntü minez-zâlimîn”. (15)
Yine hadis-i şerifte, “Sabah, kalkınca, üç kere Bismillâhillezî lâ-yedurru ma'asmihî şey'ün fil'ardı velâ fissemâ ve hüvessemî'ul'alim, (16) okuyana akşama kadar, hiç derd, belâ gelmez” buyuruldu.
“Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm.” (24) Duâsı da, ruhi hastalıklar ve bütün hastalıklar için okunur. Derdlerden kurtulmak için ve murâda kavuşmak için beşyüz kerre okunur. Evvelinde ve âhirinde yüzer def’a salevât-ı şerîfe okuyup duâ etmelidir. Ayrıca şu duâ da okunmalıdır.
“Yâ Allahü biketehassantü ve biabdike ve resûlike seyyidine Muhammedin sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem estecertü.”
sağol canımamin canım inşallah.Belgincim geçmiş olsun canım kimsecikler yok galiba nasılsınız kızlar,keyifler biraz bozuk gibi iç sıkıntıları var ama geçecek inşallah sıkıntılı günlerimiz imtihan dünyası işte Rabbim sabırlar versin hepimize zaman geliyo dayanılmayacak hal alıyo ama zaman geliyo ümitlerle dolup taşıyo insanın içi hep sıkıntılı olsak dayanılmaz zaten Allahım bizlere de hayırlı, güzel ahlaklı evlatlar versin ve bizler de hayırlı ana baba olalım inşallah,güzel evlatlar yetiştirelim.Allahım tez zamanda nasip etsin hepimize.
amin hepimiz bebişlerimize kavuşalım canımherkese mrh arkdaşlar biz evimize döndük .adetimin 10 günü çağırmışlardı bir hevesle gittik ama pek bir şey olmadı MFS falan çektiler biraz canım yandı bir kaç test yapıldı şubat veya martta düşünüyoruz dediler bizi arayacaklarmış.yani yeni bir gelişme yok ayrıca muayene olduğumuz doktorda hastaneden ayrılmış çok üzüldüm işte böyle bana dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum inşanlah benden önce bebişlerinize kavuşursunuz ,inşanlah herşey yoluna girecek A.e.olun
darısı sana canım allah analı babalı büyütsün.iyi aksamlar kizlarr kimseler yok herkes dizi izliyor galiba ...erkek kardesimin oglu olacak onun icin ali veris yaptim bir seyler aldim alirken bile nasil imrendim bebek kiyafetlerine nasil guzel seyler var bir gun bizde kendi bebeklerimiz icin bir seyler alicakmiyiz bazen aldiklarimi cikarip bakip duruyorum cok zor kendi yavruma alamadigim icin insallah bir gun hepimizde kendi yavrularimiza aliriz rabbim tez zamanda bu hasretimizi gidersin yoksaaa artik dayanmiyorumm
sağol canım sen nasılsıniyi akşamlar kızlar topiğe bir girdim herkeste bir hüzün bir sıkıntı yok ayrılmak istemeelr ne oluyor böyle arkadaşlar eşlerimiz istermiydi bu derde sahip olmayı biz onların her zaman yannında olmalıyız umutmayalımki bu derdi veren allahım bizede dert veremezmi elbette verir sabretmeliyiz bol bol dua etmeliyiz hatta evliliğimize bu sorunu yansıtmayalım hayatta herşey çocuk değil hayata hep bu şekilde bakarsak asla mutlu olmayız dünyaya bir kere geliyoruz onunda kıymetini bilelim biz böyle kafaya taktıkça olcağı vaarsada olmaz allahım hepimize bol bol sabır versin ancak böyle mutlu olabiliriz birde tıp okadar çabuk ilerliyorki bundan bir kaç sene sonra belki kısırlık tarihe karışacak boşuna kendimizi üzüp yapratmış olacağız hemde sağlığımız elimizden gitmiş olacak önemli olan sağlığımız o olmadıktan sonra anne olmamızın ne önemi var çocuğumuza sağlıklı bir anne olmalıyız allah yardımcımız olsun belgincim sanada çok geçmiş olsun
vay be ne çabuk geçiyo zaman ben anlamıyorum allah tamamına erdirsin canımmmSlm kizlar,var mi guzel haberler?ben tam 30 haftalik oldum az kaldi alahtan birsey olmazsa en fazla 10 hafta sonra dogum yapacagim,hersey yolunda sayilir 1 ay once seker cikmisti bende diyetle idare ediyordum ama su aralar sekerim yuksek dr a gittim bugun insulin yazdi,biraz moralim bozuk ama allaha sukur 2 ay kaldi 2 ay daha dayanacagim bu sekere ve hersey duzelecek.seker disinda hersey yolunda massallah,kizim dogunca fotografini koyarim profile.allahimdan dilegim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun,insallah herkes bigun bu mucizeyi yasar
inşallah canım8 gün kalmış canım:)
8 gün sonra belki herşey çok güzel olacak demek istemiyorum tabi yanlış anlaşılmasın:) ama biraz daha hafifler diye umud ediyorum..inşallah.NURŞENCİĞİMİN de dediği gibi bazen öyle oluyoruz bazen böyle.Bazen çok umutlu bazen çok karamsar.Belki de bir nedeni bu aylar..ama, kendi adıma söylüyorum; bu hallerin,dünyadaki her türlü halin geçici olduğunu hiç unutmasak belki de çok daha yaşanılır bir hayat olacak..
geçmiş olsun canımmm sıkma kendini sıkma bak bende sıkıla sıkıla hasta oldummmnasılsınız bacılar ben hastayım evde yatıyorum
moralim bozuk karşı blogun en üstünde oturan biri var daha evleneli 1 yıl olmadı hamile ve dün bebek odası takımı geldi oğlu olucak bazen diyorum benim ne zaman olucak işte öyle perdenin ardından baktım izledim iç geçirdim inşallah Rabbim bizede nasip eder
canım 3.günde olur haber ver bizlere bak merakta koyma.merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum kaan hocada mikro tese olacak eşim ama önce beni hazırlayacaklar reglin 2.günü gel dedi reglin 2.günü büyük ihtimalle pazar gününe denk geliyo pazar kaan hocanın orası açık oluyomu 3. günü gitsem nasıl olur?
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!bakıyorum KONUSMALARDA SIKINTILAR DERTLER yıne bızımle ...ama ınsaallah rabbıme sıgınarak herseyın ustesınden gelırız evel allah.BUGUN CUMA ınsaaalah rabbım nerde ne hastalık ceken varsa, borcu olan, dertlı olan, ac olan acıkta olan,su fanı dunyada mutluluk ıcın ıstegı olan tum kardeslerımın hepsının yuzunu guldursun ınsalalah.paylasmak ıstedım kızlar..... Hadis-i şerifte buyuruldu ki, “Birinize derd ve belâ gelince, Yûnüs Peygamberin duâsını okusun! Allahü teâlâ Onu muhakkak kurtarır. Duâ şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâne-ke innî küntü minez-zâlimîn”. (15)
Yine hadis-i şerifte, “Sabah, kalkınca, üç kere Bismillâhillezî lâ-yedurru ma'asmihî şey'ün fil'ardı velâ fissemâ ve hüvessemî'ul'alim, (16) okuyana akşama kadar, hiç derd, belâ gelmez” buyuruldu.
“Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm.” (24) Duâsı da, ruhi hastalıklar ve bütün hastalıklar için okunur. Derdlerden kurtulmak için ve murâda kavuşmak için beşyüz kerre okunur. Evvelinde ve âhirinde yüzer def’a salevât-ı şerîfe okuyup duâ etmelidir. Ayrıca şu duâ da okunmalıdır.
“Yâ Allahü biketehassantü ve biabdike ve resûlike seyyidine Muhammedin sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem estecertü.”
inşallah olumlu sonuç alırsınız canım...evet çok yıpratıcı ama umudn olunca daha bi gayretle uğraşıyosun.allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir tez zmnda..bu arada eşim 2 sinde de m tese oldu.ben kısaca tese diye yazdım sadece.zaten ilki 2009, 2. si 2010 da oldu.yeni yani..Canım 2. tsenin üzerinden neredeyse 9 yıl geçti rapaorunu saklamıyoruz, ilkinide zaten eşim bekarken olmuş o da yok. Ama iyi hatırladığım bir şey var, sizde sperm yapan hücre yok demişlerdi. (sanırım bu da germ hücre oluyor) Mikroteseyi nisan da olmuştu, 6 parça alındı .Patoloji sonucunda sperm bulunmayan hücreler ile ilgili olarak germ hücresi rastlanmadı yazıyordu. ama parçanın birinde tam olgun hareketsiz iki sperm hücresi bulundu.Bakalım bu sefer ne olacak. Sizinki neden tese . Mikrotesede bulunma ihtimali daha yüksek oluyormuş, (bkz. bizim durum) Neyse canım bunlar madden de manen de çok yıpratıcı bir süreç, inşallah operasyona gerek kalmadan çıkış olur, olmasa da üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık versin.
gamze kaan hoca size 3. teseyi önerdi mi
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!bakıyorum KONUSMALARDA SIKINTILAR DERTLER yıne bızımle ...ama ınsaallah rabbıme sıgınarak herseyın ustesınden gelırız evel allah.BUGUN CUMA ınsaaalah rabbım nerde ne hastalık ceken varsa, borcu olan, dertlı olan, ac olan acıkta olan,su fanı dunyada mutluluk ıcın ıstegı olan tum kardeslerımın hepsının yuzunu guldursun ınsalalah.paylasmak ıstedım kızlar..... Hadis-i şerifte buyuruldu ki, “Birinize derd ve belâ gelince, Yûnüs Peygamberin duâsını okusun! Allahü teâlâ Onu muhakkak kurtarır. Duâ şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâne-ke innî küntü minez-zâlimîn”. (15)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?