Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

massalah canim ona..off canim hepimizin yuregi yangin yeri allahim yardimcimiz olsunn
dindirsin yuregimizin yanginini

görüşürüz SELVACIM sen dediğim gibi 3, günde gitsen kabul ediyolar, kaan hocanın orası bazen pazarları açık olabiliyo, her zaman değil mesela hemen yumurtası toplanması gereken hastalar varsa açık olabiliyo, sen yinede ara bi sor istersen..

neyse kızlar ben kaçar, hepinize iyi akşamlar, aptal gibiyim içimden hiç bişi yapmak gelmiyo akşama kadar saf saf oturuyorum bu saat oldu daha yemek yapmadım eşime karşı sorumluluğum olmasa dahada hiçbişi yapmıcam herşey bomboş geliyo bana yaaa gideyimde 1_2 lokma bişiler hazırlayayım

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR O kadar yogunumki buraya bile giremiyorum sizinde işinizin hiç bitmediği oluyo of bıktım gör tut hersey aynısı

canım bizim de tüm yaptırdığımız spermiogramda değerlerin hepsi sıfırdı.ama yanlış bişey sölemiyim ama yuvarlak hücre görülmesi iyi diye biliyorum

canim ne olur umudum yok deme umut olmayinca dayanmak dahada zor umudumuz hic bitmesin canim..bu gun ne oldu anlatiyim sana...okula gidiyorum ya ben yanimda bir arkadas daha var o baska fasli bir kadina kac yasindasin diye sordu kadinda elli yasindayim dedi sonra bize siz gencsiniz dedi yanimiza iyice yaklasti benim cocugum yok olmadi esimden dolayi siz tedavi olun hic durmayin doktora gidin boyle cok zor dedi seni uzmek istemiyorum ama ne olur umudun hic bitmesin ne olur allahimin bir mucizesi olur bellimi olur..demek karsidan bakinca benim cocugumun olmadigi belli oluyor herkes anliyor bunu cok uzuldum bende...

canim hastayim karnim migdem agriyor doktora gittim kac kez bir sey demiyor tek dedigi sey kalin bagirsak zorlanmasi..ve birde durumuzuzu biliyor ya stresten diyor cok yorgun hissediyorum kendimi

ben sadece baylasmak istedim eryasu seni uzmek istemem canim

Son düzenleme:

4

canim insallah iyi birseydir sana yanlis bisey soylerim uzerim
kaan beye sor istersen ne demekmis

HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!bakıyorum KONUSMALARDA SIKINTILAR DERTLER yıne bızımle ...ama ınsaallah rabbıme sıgınarak herseyın ustesınden gelırız evel allah.BUGUN CUMA ınsaaalah rabbım nerde ne hastalık ceken varsa, borcu olan, dertlı olan, ac olan acıkta olan,su fanı dunyada mutluluk ıcın ıstegı olan tum kardeslerımın hepsının yuzunu guldursun ınsalalah.paylasmak ıstedım kızlar..... Hadis-i şerifte buyuruldu ki, “Birinize derd ve belâ gelince, Yûnüs Peygamberin duâsını okusun! Allahü teâlâ Onu muhakkak kurtarır. Duâ şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâne-ke innî küntü minez-zâlimîn”. (15)

Yine hadis-i şerifte, “Sabah, kalkınca, üç kere Bismillâhillezî lâ-yedurru ma'asmihî şey'ün fil'ardı velâ fissemâ ve hüvessemî'ul'alim, (16) okuyana akşama kadar, hiç derd, belâ gelmez” buyuruldu.

“Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm.” (24) Duâsı da, ruhi hastalıklar ve bütün hastalıklar için okunur. Derdlerden kurtulmak için ve murâda kavuşmak için beşyüz kerre okunur. Evvelinde ve âhirinde yüzer def’a salevât-ı şerîfe okuyup duâ etmelidir. Ayrıca şu duâ da okunmalıdır.

“Yâ Allahü biketehassantü ve biabdike ve resûlike seyyidine Muhammedin sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem estecertü.”

Rabbim sanada banada hepimize nasip etsin canım.ne cabuk 4 aylık olmuş. daha dün gibi bizde işte ilaçlarla vitaminlerle sperm çıkartabilirmiyiz diye uğraşıyoruz biz emek verelimde şifası Allahtan. benimde kızkardeşim nişanlandı yaza düğünü var .biran önce evlensede çoçuğu olsa sevsek diye bakıyorum.kardeşime diyorumki evlenince hemen Allah verirse çoçuk yapın diyorum oda diyorki ben evlenesiye kadar inşAllah sen hamile olursun diyor.onlarda çok üzülüyorlar tabi bize belli etmemeğe çalışıyorlar. canım siz yinede umudunuzu yitirmeyin daha çok gençsiniz eşini dengeli beslemeye vitaminlare devam edin birde moral çok önemli sen rahat olursan eşinde rahat olur inşAllah kendiliğinden gelir bebişin göbişine

hayırlı cumalar canım bu duaların bazıların biliyorum okuyorumda faydasınıda çok inanıyorum diğerlerinide not edicem teşekkür ederim. Allah razı olsun.

sağol canım
amin hepimiz bebişlerimize kavuşalım canım
darısı sana canım allah analı babalı büyütsün.
sağol canım sen nasılsın
vay be ne çabuk geçiyo zaman ben anlamıyorum allah tamamına erdirsin canımmm
inşallah canım
geçmiş olsun canımmm sıkma kendini sıkma bak bende sıkıla sıkıla hasta oldummm
canım 3.günde olur haber ver bizlere bak merakta koyma.

hayırlı cumalarrr canım

inşallah olumlu sonuç alırsınız canım...evet çok yıpratıcı ama umudn olunca daha bi gayretle uğraşıyosun.allahım inşallah emeklerimizin karşılığını verir tez zmnda..bu arada eşim 2 sinde de m tese oldu.ben kısaca tese diye yazdım sadece.zaten ilki 2009, 2. si 2010 da oldu.yeni yani..
gamze kaan hoca size 3. teseyi önerdi mi

canım doğal çıkış olabilir dedi.yaza kadr devam edicez tedaviye.aslında 3. m tese yoktu planda.2. tese sonunda elengo hücre çıkması tekrar umutlandırdı bizi ve kaan hocayı.o yüzden yaza kadr çıkış olmazsa 3. m teseyi yapma kararı aldı.
bu arada tatil de başladı...nasıl rahatladım anlatamam...son günlerde yazılıydı, not girişiydi derken çok yorlmuşm.sıkılana kadr yatıcam artık:))) gerçi pzt abimler geliyo...sıkılmaya vaktim olmıcak...

selam kızlar nasılsınız yine kimseyi yakalayamadım kimsecikleer yok topikte JKLM cim amin canım güzel duaların için ve verdiğin güzel bilgiler için.

hande canım demek 30 haftalık oldunuz maşallah darıs bizlerin başına bu mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul eylesin hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin inşallah jklm nasılsın canım belgin sen nasılsın canım bütün arkadaslarıma hayırlı akşmalr diliyorum

nasılsınız canlarım ben pek iyi değilim dün hastaneden aradılar şu eksik bu eksik haftaya gelin tamamlayın bıktım ya bir yıldır gitgel maddi manevi mahvalduk ne hevesle gitmiştim adetinin 10 günü gel dediler koşakoşa gittik şimdi haftaya gelin eşinin tesleri eksik diyorlar bugün git yarın gel 24 arlıkta mesa olduk şükürler olsun spermde bulundu ama bir gelişme yok şubat yada martta düşünebilirlermiş.Allahtan başka kimsem yok birde sizin destekleriniz canlarım A.e.olun hepinize çok dua ediyorum inşanlah kabul olur

çok güzel dualar hemen kalem kağıt alıp yazacağım çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…