Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasilsiniz kizlar herkese hayirli haftalar dilerim. selvadan haber yok mu?guzel haberlerle gelir insallah

Arkadaşlar selma nasılsınız öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin bizlere esaslı hayırlı evlatlar nasşp eylesin eşlerimize şifalar versin kızlar çok dua edin eşim çarşamba günü test yaptırıcak bundan 2 au önce yaptırdığında çıkan sonuç 5 milyondu şimdi kaç bilmiyorum iniallah artmıştır ben de hamile kalabilyim ben ede anne olayım sizlerde en kısa zaman da hamile kalabilesiniz rabbim peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle

kizlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bugun butun dualarimiz kabul etsin ..... sevgililer gununuzude kutluyorum ....

canım seninde kandilin mubarek olsun dualarımız kabul olsun.sympathique arkadaşımız İstanbulda umut tüp bebekte Emre Bakırcıoğlunda tedavi oldu.

cok tesekkur edrim cvb icin allah razi olsun darisi hepmizin baasina insallah bizimde esimizde bol bol sperimler coksinn.rabime duva ediyorum bir mucize yaptaa hepimiz hamile olalim yarabbim kocalarimiza sifa versin yuce rabimmmm bizde tez bir zamanda anne olalim.bem moskivadayim burda okadar bebek aldiranlar varki benn cok uzuluyorum allahim ben hergece aglarken hergunn sana bukadar yalvariyorum nolursun birtanede bana tum isteyenlere verr neolur.ama biliyorum hepimize yuce rabbim evlat vericek insallah.birde emre beyden memnun kalanlar varmi?

canım tabi anne olucaz bundan bir şüpenmi var bizim derdimizden büyük Allahımız var sadece vakti zamanı gelmemiş ollmassada hayırsızmış bundan ötesi yok .Rabbimizden ümit kesmek olmaz dualarımız birbirimiz için.lütfen bu gün eşlerimizle azo gibi olumsuz şeylerden bahsederek geçirmiyelim.onlara çoçukları olmasada bizim için değerli olduklarını hissettirelim.benim düşüncem bu.:98:

cok haklisin canim ben hicbir zaman esime hisettirmedim hep onun yaninda destek oldum evlilik iyi kotu gundede hep yaninda olmak demek insallah allah bizede bebisler vericek ben bugun hepmiz icin duva edicem arkadaslar insallah hersey guzel olucak

selam kızlar nihayet geldim internetimiz bugün bağlandı ben bi geçmişi okuyum bakiiim güzel haberler vardır inşallah kandiliniz de mübarek olsun çok özledim sizleri

selvacigim canim gelmemissin canim korkutma beni gel guzel haberi ver bize bu mubarek gunde

sağol canım senin de kandilin mübarek olsun inşallah eşinin sonuçları daha da güzel çıkar.
kizlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bugun butun dualarimiz kabul etsin ..... sevgililer gununuzude kutluyorum ....
amin canım senin de kandilin mübarek olsun.
selam kızlar nihayet geldim internetimiz bugün bağlandı ben bi geçmişi okuyum bakiiim güzel haberler vardır inşallah kandiliniz de mübarek olsun çok özledim sizleri
hoşgeldin canım sana da iyi kandiller. iyisin inşallah.

iyi akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun allahım bu gece edilen bütün dualarımızı kabul etsin amin

hoşgeldin canım yerleştinmi evine güle güle otur allahım içini çocuk sesleriyle doldursun kurban olduğum allahımmm
selvacigim canim gelmemissin canim korkutma beni gel guzel haberi ver bize bu mubarek gunde

bende korkuyorum hala haber yokkk

canim sagol insallah hersey guzel olacak..sen nasilsin?

sagol canim allah razi olsun allahim hepimizin yüzünü güldürür insallah

canim hosgeldin nasilsin? yerlestinmi evine güle güle otur sana sans getirsin yeni evin

kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim dualarinizi kabul etsin

Son düzenleme:
çok sağolun canlarım benim taşınma bitti çok şükür yerleştik alıştık bile yeni evimize dediğiniz gibi inşallah içi çocuk sesleriyle dolar

aminn canim seninde kandilin mubarek olsun rabbim dularimizi bu mubarek gecede kabul etsin

çok sağolun canlarım benim taşınma bitti çok şükür yerleştik alıştık bile yeni evimize dediğiniz gibi inşallah içi çocuk sesleriyle dolar

canim gule gule otur yeni evinde insallah yeni evin ugurlu gelir hayirlisiyla rabbim bu gece hurmetine hayirli evlatlar verir hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…