Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMİN canım RABBİM hiçbirimizin kuçaklarını boş bırakmasın tabiki senin içinde dua ederiz .biz zaten tanıdığımız danımadığımız bebek isteyen herkeze dua ediyoruz.bizim birbirimize etdiğimiz dualar daha makmul olur.

allah razi olsun canim...evet insanin tanimadigi kisiye ettigi dua daha cabuk kabul olurmus...hele bugun bos gecirmeyelim bol bol dua edelim....

canım benim böyle düşünme lütfen..inş rabbim size bir mucize verir..
canım hayırlı uğurlu olsun..güzel haberini bekliyoruz..

zcum benim Allah razı olsun..Kocaman öpüldün..

Bu arada arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum, dua ile İnşAllah..

arkadaslar,hepimizin kandili mubarek olsun.bugun bol bol duva edelim,allah hepimize evlatlar nasib etsin esimize tez bir zamanda sifa versin insalllah.bugun bol duva edelim

arkadasim sizin doktorlariniz kimdir?bilgi verirseniz sevinirim tesekkur edrim

YADE78 Canım ikimizinde durumu aynı hemen hemen. Benimde ilk eşimden bir kızım var. Onu da geç buldum gerçi tedavi görmeden oldu. .1.5 yıl önce de 2. evliliğim oldu. Evlendiğimizden bu yana da 1 tüp bebek denememiz. Malisef sonuç negatif. İlk zamanlar Allah da biliyorya çocuğum olsun istemedim. Belki eşimin kızımı sevmemesinden korktum bilemiyorum neden. Çünkü kızımla anlaşmaları 1 yılda anca oldu. Çok üzülüyordum. Şimdi Allaha şükür iyiler. Bende kendimden çok onun için bir bebeğim olsun istiyorum. Eşimin kimsesi yok küçükken evlatlık vermişler onu da. hayata tutunması mutlu olması için bi çocuğunun olması gerekiyor sanki. Çünkü hep bişeyler eksik evliliğimizde. 2. denememiz olcak mart sonu gibi sanırım tesede Bulunan 2-3 spermle...
zcu güzel dileklerin için sağol canım. Allah bizim için ne diliyorsan 10 katını sana versin inşallah.

arkadaslar,hepimizin kandili mubarek olsun.bugun bol bol duva edelim,allah hepimize evlatlar nasib etsin esimize tez bir zamanda sifa versin insalllah.bugun bol duva edelim

canım seninde kandilin mubarek olsun dualarımız kabul olsun.sympathique arkadaşımız İstanbulda umut tüp bebekte Emre Bakırcıoğlunda tedavi oldu.

canlarım bir kaç gündür giremedim misafir vardı nasılsınız hepinize İYİ KANDİLLER ayrıca SEVGİLİLER GÜNÜnüzde kutlu olsunnnn

Bu arada bende hepinizin kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum. Allah bu güzel günde dileklerinize kavuşmanızı nasip etsin inşallah.

canlarım bir kaç gündür giremedim misafir vardı nasılsınız hepinize İYİ KANDİLLER ayrıca SEVGİLİLER GÜNÜnüzde kutlu olsunnnn

seninde canım kandilin mubarek olsun dualarımız kabul olsun .sevgiler günü ne güzel bir güne tesadüf etti. sevgililer sevgilisi peyganberimizin doğduğu güne

amin canım...inşallah kaynın içinde eşin içinde iyi haberler alırsın. Bu mübarek kandill gününde rabbim yanımızda olsun hepimize güç.kuvvet versin .hayırlı kapılar açsın ..

sağol arkadaşım.....allah yardımcın olsun lütfen ümitsizliğe kapılma biz burda ne mucizeler gördük inan.......

canım allah yardımın olsun iyi haberlerini bekliyorummm
sende olursun inşallah annen gibi bir anneee
sorma vallahii hemde ne imrenmek.
sağol sen nasılsınnn
allah yardımcısı olsun sonuç içinde gözün aydın..
İnşallah bu güzel günün hatrına herşey güzel olur. Allah yardımcın olsun.
ewet dualarım onunlaaa

hadiii bakalımmm 23de düğün var burdaaa

evet arkadaşım eşime sevindik spermleri bulamasakta genetik olmaması sevindirici...inşallah kaynımda kurtulur aklım hep onda....sağolasın....

herkese hayırlı kandıller canım,YADE arkadasım tup bebekte spermın canlı olma sartı yokkı...zaten ılacla onlar o gorevı yerıne gtrtyrlr.yanı bende oyle olmustu....rabbım tez zmanda kurtarsn ama sen bızden cok cok sansılısnıkı allah bagıslasın bır kızın varmıs.... (keske gelmeseydın )ama topıke hosgeldın tatlım

canım evet eşimin başına gelenler....ya ne zor imtihan şimdi gece gündüz kardeşiyle beraber ....genetik temiz ama ona bile sevibemedik çok şükür rabbime....sizde ne yazıyodu test sonucunda arkadaşım??ben raporu görmedim çünkü telde temiz dedi emre bey bizde cumartesi yine gidip yüzyüze görüşücez kısmetse umuta.....

Herkese hayırlı haftalar hayırlı kandiller arkadaşlar nasılsınız ben pek takip edemedim sizleri tatil girdiğinden beri inşallah herşey yolundadır canlarım

SELVA cım haydı guzel haberler ver ınsaalah...ADAKCIM bızde genetık hastalık 47xxy oldugu yazyrdu

insallah 23unde guzel haberler verirsin arkadasim, esinin agrilari da bir an evvel diner insallah kendine iyi bak

papatyaamm hic birsey kolay degil insallah bu bekleyisleriniz guzel ve mutlu sonuclanir.

adak arkadasim cok cok gecmis olsun tekrardan insallah kaynin da tez zamanda sagligina kavusur. test sonuclarinizin da temiz cikmasina sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…