NURSEN CIM GUNAYDIN tatlım ıyıyım sukur sen neler yabyrsn?GEMZECIM ıyı hazırlanmalar tatlım
hayırlı günler kızlar.....
selvacım senin adına çok sevindim canım inşallah hamile haberlerinide verirsin .........
bluavcı canım nasıl sevindim anlatamam doğal yoldan hamile kaldın darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun inşallahhhhh
amin canim insallah cikar bizlerinde yüzü güler insan böyle hic biseyden sevk almiyor hep birseyler eksin insanin icinde..bende ayni canim bir denisiklik yok biraz endiseliyim sadece,yolculuk var insllah sonu güzel olur biletleri aldik 27 pazar aksami gidiyoruz
arkadaşlar hepinize ayrı ayrıçok teşekkür ediyorum hep dualarımdasınız rabbim hepimizi kurtarsın..bugün aradım 2 yumurtam döllenmiş yarın birini en kalitelisini transfer edecekler içim o kadar tuhafki ben bunu hayal bile etmemiştim sadece belki bulunur diye umutediyordum..rabbim o kadar büyük ki...yaradana çok yalvardım çok gözyaşı döküp dua ettim ve inanın hepimiz için ediyorum..kızlar duanızı eksik etmeyin yarın 11 de transferim var..size sonucu yazamam ablama geleceğim orda net yok..rabbime emanet olun...
evet canim yeniyim.daha bu hafta katildim araniza.tesadüfen internette arastirma yaparken karsilastim. o kadar cok mutlu oldum ki ayni sorunlari paylasan ve paylastikca rahatlayan kaderdaslari görünce.hemen katildim bende bu aileye.cünkü bu sürecte hakikaten paylasmak ve konusacak birilerinin olmasi cok önemli.yoksa yalniz cok zor bi sürec.hele benim gibi birde tek basina mücadele ediyorsan ve hic kimse bilmiyorsa.....
canim bizim sorunumuzda malum azospermi.esimde sifir cikti.gecen hafta tese yapildi.sperm arandi ve bulduklarini labora gönderdiler.insallah yarin sonuc cikacak..bugun klinigi aradik sonuc geldi ama ben anlamiyorum dedi hemsire.yarin doktorunuz arar bildiri dedi...meraktan uykularim da kacti.
insallah hayirli bi haber gelir....insallah bulunmustur biseyler...
iyiyim canım şükür nolsun eşim bugün dr.a gitti bakalım test yaptırmaya 4-5 aydır yaptırmıyoduk bitkisel kullanıyoduk ya canım inşallah fayda etmiştir.
günaydın kızlar :) Cumartesi için aradım Umutu Süleyman Bey izindeymiş, Ulun bey de çok yoğunmuş zaten Süleyman Bey'in hastalarına da bakıyormuş, benim iş haftaiçine kaldı... Neyse vardır bir hayır artık, İnşallah Selva'dan güzel haberlerin devamı bugün de gelir, 11'de transferi vardı...
anladım canım iyi olmana sevindimya canım benim yok bi aksilik, işlerim çok yoğundu yine anca okuyup çıkabiliyordum, şimdi daha iyi zaten bu günleri bekledik tedaviye başlamak için de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim, bu topiğe ilk geldiğin zamandı sanırım seni hipo topiğine yönlendirmiştim, oraya da bak, sizin gibi bir sürü hasta var hepsinde normal çıkış oldu diye konuşmuştuk. Bak şimdi bebişin göbüşünde, inşallah hepimiz çok güzel günler yaşıcaz 2011'de, sağlıkla ve mutlulukla :)
canım benim sağolasın çok şükür iyiym sen nasılsın yoğunsn demek buaralar dikkat et kendine özletme kendiniiyi akşamlar bacılar neler yaptınız bakiim ben yokken selva canım gözn aydın inşallah Allah tamamına erdirir kucağına almak da nasip olur belgin bluevcı umutolsun jkml çiçek kader melisela adak ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım vck canım sende maalesef hoşgeldin aramıza inşallah sende bebeğinle ayrılırsın aramızdan benim nöbetlerim sık bu aralar pek giremiyorum öptüm hepniizi
hayırlı günler kızlar.....
selvacım senin adına çok sevindim canım inşallah hamile haberlerinide verirsin .........
bluavcı canım nasıl sevindim anlatamam doğal yoldan hamile kaldın darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun inşallahhhhh
NURSECIM ınsaalah ıyı haberle gelır esın tatlım.SELVADAN DA HABER YOK UMARIM HERSEY YONDADR HARZEMCIM HOSGELDIN sık sık ugra tatlım bır de senın uye oldgn sıte dını hangısı?
iğnelerle sperm arama mikrotese değildir yade pesa olmuştur senin eşin mikrotesede 3 günden önce işe dönmeyi önermiyorlar
canımcım selva transferden sonra ablasına gidicekmiş haber vermem orda net yok merak etmeyin demiş inşl herşey yolundadır allah yardımcısı olsun
günaydin arkadaslar....nasilsiniz....
ben cok üzgünüm yabugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....
malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...
kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize
nasilsin arkadasim insallah hersey yolundadirkendine iyi bak.. evet umarim selvanin transferi de iyi gecmistir
hosgeldin aramiza umarim tez zamanda kurtulursun.. uzulme desemde bosuna biliyorum insallah tedavinizin sonunda olumlu sonuclar alirsiniz sanirim yurtdisindasin kendine iyi bak
nasilsin arkadasim insallah hersey yolundadirkendine iyi bak.. evet umarim selvanin transferi de iyi gecmistir
hosgeldin aramiza umarim tez zamanda kurtulursun.. uzulme desemde bosuna biliyorum insallah tedavinizin sonunda olumlu sonuclar alirsiniz sanirim yurtdisindasin kendine iyi bak
esime burda moskivada doktor pregnin iyne vermis bide vitamin verdi.bide cok olumsuz konusuyor bizee bende cok uzluyorum esimde turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz bizde ve esimin butun horman degerleri normal sadece testestronu dusuktu simdi oda normal sinirinda ma genetik test falan yaptirmiyor ben cok uzuluyorum esimde ama burda boyle napicami bilmiyorum aglasami uzulsemi bilmiyorum burdaki arkadaslari goruyorum umutlaniyorum insallah allahim bizede evlat nasib eder okadar sikiliyorum kilsenin onunden gecerken bile girib haykira haykira duva etmek istiyorumm kendimi cok caresiz his ediyorum...allah butun evlat isteyenlere evlat versin herkeseeeee seninde basini agritim kusura bakmaaaaa
evt esim azospermii ama hormanlari normal sadece testestron dusuktu oda simdi normal.ama doktor yine bize umut vermiyor,siz daha iyi biliyorsunuzdur bu sekilde sperim cikarmi veya bulunurmu?bide azolu esden tub bebeklede olsa hamile olan oldumu?
amin canım inşallah..aslında giriyorum topiğe ama genelde okuyup çıkıyorum..yazcak bişey bulamıyorum artık inan.güzel haberler olunca yazıyorum tabi hemen..selvacım zor bölümü atlatmış..darısı sana inşallah çiçekcim.bide senin halayını çekelim
gunaydın kızlar nasılsınız?ne cok kaynatmısnız aksam oku oku oldum:)))))UMUTOLSUN CANIMkaan hoca ya tekrara maıl atmıstım.sızde normal cıkıs asla olmaz.tekrar mıkrotese onerılır demıs.allahtan umıt kesılmez ama ne denırkı bızım duruma baksana gelıncık de dusrdu yanı olussa bıle gebeleık 2aylıkkken dusuk olur denılmıstı zaten bana....allahım sıfa versın ınsalalh tum hastalara ....hastalıklara derman olsun.CICEKCIM yolunuz acık olsun kardesım ınsaalaalh kalbıne gore guzellıklerle donersınız evınıze mart ayında tatlım...ama sakın kucuklugunu kafana takma esımın bır testısı o kadar ufakkı yok desen yalan olmaz.dr 2 saat boyunca bıraz daha ırı olan testısınde arama yabmıs bulamamıs ama sonra bır umıt dıyerek o ufak olanda aramıs ve sok olmus cunku sukurler olsun 6 tane cıkmıs.yanı ufaklık sperme degılde testıse zarar verırı dıye aramyr drlr.ama bızımkı ugrasmıs.ınsaalalh sızde olumlu sonucla devam edersınız .bızımkı olmadı bılıyrsn.OLURMU 83 allah razı olsun tatlım ıyıyım okula devam.. sen neler yabyn yorucudr nobetler kolay gelsın VCR GUZEL PAYLASIMLARIN ICIN TESEKKUR EDERIZ ALLAH RAZI OLSUN
iyiyim canım şükür nolsun eşim bugün dr.a gitti bakalım test yaptırmaya 4-5 aydır yaptırmıyoduk bitkisel kullanıyoduk ya canım inşallah fayda etmiştir.
herkese gunaydin umarim herkes iyidir
canım nurşenim güzel haberini bekliyoruz inşAllah..iyiyim canım şükür nolsun eşim bugün dr.a gitti bakalım test yaptırmaya 4-5 aydır yaptırmıyoduk bitkisel kullanıyoduk ya canım inşallah fayda etmiştir.
canım üzülme lütfen, siz ilaçalrı falan bir kullanın inş ileri zamanlarda bulunur ama moralde önemli bu işlerde, eşinin yanında ol, sen destek ol ona, Rabbim inş 6 ay sonrada olsa verecektir, sabır ve mücadeleye devam edin..günaydin arkadaslar....nasilsiniz....
ben cok üzgünüm yabugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....
malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...
kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize
Araf 189.ayet
isra 31. Ayet
murselat 20-24 e kadar
hud suresi 72,73.ayetleri
yasin 82.ayetlerini
suya okuyun 2 rekat hacet namazı kılın suyu ikiniz.lütfen bunu özellikle ameliyat öncesi yada transfer öncesi yapın .vede dua ederken en içten kalbinizle ve ağlayarak kendi acizliğinizi göstererek dualarınızı yapın.unutmayın ki allah'ın bizi tabi tuttuğu bu sınav peygamberlerinide tabi tuttuğu bir sınavdır.allah'ım bizede peygamber sabrı ver vede bizlerede peygamberlerine verdiğin gibi mucizeler ver.arkadaşlar bu duaları isterseniz hiç sıkılıp üşenmeden sizlere gerek arapçasını gerek türkçe mealini yazabilirim yeterki size yardımcı olabileyim biliyorumki dertler paylaştıkça azalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?