Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NURSEN CIM GUNAYDIN tatlım ıyıyım sukur sen neler yabyrsn?GEMZECIM ıyı hazırlanmalar tatlım

NURSEN CIM GUNAYDIN tatlım ıyıyım sukur sen neler yabyrsn?GEMZECIM ıyı hazırlanmalar tatlım

iyiyim canım şükür nolsun eşim bugün dr.a gitti bakalım test yaptırmaya 4-5 aydır yaptırmıyoduk bitkisel kullanıyoduk ya canım inşallah fayda etmiştir.

hayırlı günler kızlar.....

selvacım senin adına çok sevindim canım inşallah hamile haberlerinide verirsin .........

bluavcı canım nasıl sevindim anlatamam doğal yoldan hamile kaldın darısı buradaki bütün arkadaşların başına olsun inşallahhhhh

hayırlı günler canım nasılsın

günaydın kızlar :) Cumartesi için aradım Umutu Süleyman Bey izindeymiş, Ulun bey de çok yoğunmuş zaten Süleyman Bey'in hastalarına da bakıyormuş, benim iş haftaiçine kaldı... Neyse vardır bir hayır artık, İnşallah Selva'dan güzel haberlerin devamı bugün de gelir, 11'de transferi vardı...

gule gule gidin gule gule gelin arkadasim yolunuz acik olsun insallah m.tese ameliyatiniz iyi gecer hersey yolunda gider mutlu haberler verirsin bize

insallah bebegin simsiki tutunur sana

umarim guzel hanerler verir doktorlar insallah sende en yakin zamanda kavusursun melegine. allah kimsenin kucagini bos birakmasin

iyiyim canım şükür nolsun eşim bugün dr.a gitti bakalım test yaptırmaya 4-5 aydır yaptırmıyoduk bitkisel kullanıyoduk ya canım inşallah fayda etmiştir.

iyi haberler bekliyoruz canim

uzulme arkadasim bunda da bir hayir vardir elbet hayirlisi olsun simdiden

NURSECIM ınsaalah ıyı haberle gelır esın tatlım.SELVADAN DA HABER YOK UMARIM HERSEY YONDADR HARZEMCIM HOSGELDIN sık sık ugra tatlım bır de senın uye oldgn sıte dını hangısı?

anladım canım iyi olmana sevindim
am,n canım çok teşekkür ederim inşl darısı sizlere olsun hatırlamaz olurmuyum canım senin sayende bulmuştum o topiğide ordada güzel birçok paylaşımımız olmuştu bilmediğim şeyleri öğrenmiştim buarada o topikteki gözdemm arkadaşımız varyatüp bebekle hamile kalmıştı ve düşürmüştü şubat tatili için tekrardan tüp bebek yapacaktı ama normal yoldan hamile kaldığını öğrendi şimdi oda 3aylık felan
canım benim sağolasın çok şükür iyiym sen nasılsın yoğunsn demek buaralar dikkat et kendine özletme kendini

sağaol hayatım çok teşekkür ederim evet canım doğal yoldan hamile kalıdm inşl darısı sizlere olsun inanın hep dua ediyorum ben bu mutluluğu yaşadımya rabbim isteyen herkese yaşatsın inşl

NURSECIM ınsaalah ıyı haberle gelır esın tatlım.SELVADAN DA HABER YOK UMARIM HERSEY YONDADR HARZEMCIM HOSGELDIN sık sık ugra tatlım bır de senın uye oldgn sıte dını hangısı?

canımcım selva transferden sonra ablasına gidicekmiş haber vermem orda net yok merak etmeyin demiş inşl herşey yolundadır allah yardımcısı olsun

günaydin arkadaslar....nasilsiniz....

ben cok üzgünüm ya bugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....

malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...

kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize

iğnelerle sperm arama mikrotese değildir yade pesa olmuştur senin eşin mikrotesede 3 günden önce işe dönmeyi önermiyorlar

dogrudur canim ya...bende hic anlamiyormki bu islemleri.zaten dogru dürüst dilde yok doktorun her dedigini anlayayim..anca esimin tercümelriyle anlayabildiklerim...

canim cok sagol yanlisimi düzelttigin icin...ben de ögrenmis oldum sayende

canımcım selva transferden sonra ablasına gidicekmiş haber vermem orda net yok merak etmeyin demiş inşl herşey yolundadır allah yardımcısı olsun

nasilsin arkadasim insallah hersey yolundadir kendine iyi bak.. evet umarim selvanin transferi de iyi gecmistir

hosgeldin aramiza umarim tez zamanda kurtulursun.. uzulme desemde bosuna biliyorum insallah tedavinizin sonunda olumlu sonuclar alirsiniz sanirim yurtdisindasin kendine iyi bak

hosbulduk canim sagolasin.. insallah sonu hayirli olur insallah butun uzuntulerimizi unutturur rabbim.
evet canim yurtdisindayim malesef..

BLUEAVCI saol tatlım ne bıleyım gırmeynce nete merak ettım SELVAYI INSAALLH GUZEL HABER VERIR BIZE

gecmis olsun uzulme arkadasim insallah tetaviden sonra cikar rabbimin yardimiyla.bak burda ikincide cikar arkadaslarimiz var allahin yardimiyla hersey iyi olucak

canim üzülme allahtan ümit kesilmez genetik testi niye yaptirmiyor anlamadim .bende yurtdisindayim bizim doktorda olumsuz konustu genetik temiz cikti bizim burda ilac tadavisi bile yok dedi sizinki gine ilac tedavisi vermis..bizde turkiyeye gittik simdik orada tedavideyiz esim 1yildir ilac kullaniyor martin ilk haftasi m tese olacak insallah ilaclarin faydasi olmustur
bir doktorun soylediklerine bakmayin baska doktorlarada gidin
yenimi ogrendiniz azoyu siz kac yillik evlisin

evt esim azospermii ama hormanlari normal sadece testestron dusuktu oda simdi normal.ama doktor yine bize umut vermiyor,siz daha iyi biliyorsunuzdur bu sekilde sperim cikarmi veya bulunurmu?bide azolu esden tub bebeklede olsa hamile olan oldumu?

canim sperm bulunursa tabibikide hamile kalan var

sirada ben varim ama canim darisi hepimize insallah inslallah burdan hepimiz güzel haberler veririz

canim benim cok sagolll..canim kafama takmiyorum kucuklugunu kucukte olsa buluna bilecegine inaniyorum..evet canim zarar görmesin diye bakmiyorlar ama bakmalarinda yarar var

canim insallah bitkisellerin faydasi olmustur

herkese gunaydin umarim herkes iyidir

nissancigim canim sagol

Araf 189.ayet
isra 31. Ayet
murselat 20-24 e kadar
hud suresi 72,73.ayetleri
yasin 82.ayetlerini
suya okuyun 2 rekat hacet namazı kılın suyu ikiniz.lütfen bunu özellikle ameliyat öncesi yada transfer öncesi yapın .vede dua ederken en içten kalbinizle ve ağlayarak kendi acizliğinizi göstererek dualarınızı yapın.unutmayın ki allah'ın bizi tabi tuttuğu bu sınav peygamberlerinide tabi tuttuğu bir sınavdır.allah'ım bizede peygamber sabrı ver vede bizlerede peygamberlerine verdiğin gibi mucizeler ver.arkadaşlar bu duaları isterseniz hiç sıkılıp üşenmeden sizlere gerek arapçasını gerek türkçe mealini yazabilirim yeterki size yardımcı olabileyim biliyorumki dertler paylaştıkça azalacaktır

canım nurşenim güzel haberini bekliyoruz inşAllah..

canım üzülme lütfen, siz ilaçalrı falan bir kullanın inş ileri zamanlarda bulunur ama moralde önemli bu işlerde, eşinin yanında ol, sen destek ol ona, Rabbim inş 6 ay sonrada olsa verecektir, sabır ve mücadeleye devam edin..

Canım çok ama çok saol..sendende dua bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…