Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincigim martin ilk haftasi esim m tese olacak canim
hadi hayırlısı canımmm
canım allah yardımcın olsunn
Olmazları olduran yüceler ulusu rabbime sonu sınırı olamayan hamdlaar olsun!!
amin
nasılsınnn
canım inşallah alllahım bizede güzel günler yaşatacak.

nerelerdesin nasılsın harzemcim

hadi hayırlısı canımmm

canım allah yardımcın olsunn

amin

nasılsınnn

canım inşallah alllahım bizede güzel günler yaşatacak.

nerelerdesin nasılsın harzemcim

bluavcım,canim senindemi esin azoydu?bu arada hamileliyin hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin butun arkadaslarin basina insallah...ve sizn doktorunuz kimdi?

kizlar,azoda genetik test onemlimi?birde esinin menisi az olan var mi aramizda benim esimde cok az.bilgisi olan varsa,yazarsa sevinirim...allahim bu aciya cekenlere evvlat nasib et insallah 2011 sonuna kadar hepimiz anne oluruzz bir araya gelib hatira resmi cekinizz insallahhhhh allah hepimize yaramaz bebisler versin geceler uyutmasin bizi ama versinnnn buyuk allahimmmm....

canım benim çok teşekkür derim şükür iyiyim sen nasılsın hayatım
bluavcım,canim senindemi esin azoydu?bu arada hamileliyin hayirli ugurlu olsun darisi bizlerin butun arkadaslarin basina insallah...ve sizn doktorunuz kimdi?

sağol canım allah razı olsun.evet canım benim eşimde azoluydu ama sebbi hipogonodzme bağlı azospermdi lh fsh ve testesteron hormonları düşüktü tedaviyle bu günlere geldik şükür doktorumuz emre bakırcıoğlu zaten burda hemen hepimiz emre bakırcıoğlu ve kaan aydosa gidiyoruz ikisinden de çok memnunuz

canım üzülme var demekki var vakti saati 6 ay uzun bir süre değil canım alışıyosun yeterki tedavi olumlu olsun sabır dile Allahtan

canım hadi yaz artık bizleri fazla bekletme

yade canım geçmiş olsun çok üzüldüm sonucun olumsuz gelmesine ama sıkmayın canınızı çünkü arkadaşlarında dediği gibi sizinki mikrotese değil sanırım inşl mikrotesede bulunur ve göreceğiniz ilaç tedaviisyle herşey yoluna girer canım

canım eşimin menisi normal az olmasıyla ilgili bir bilgim yok ama genettik test önemli tedavi süreci ona göre ilerliyo geçmiş olsun.Emre beyde kaan beyde istiyor genetik testleri önemli olmasa istemezler

canım eşimin menisi normal az olmasıyla ilgili bir bilgim yok ama genettik test önemli tedavi süreci ona göre ilerliyo geçmiş olsun.Emre beyde kaan beyde istiyor genetik testleri önemli olmasa istemezler
tesekkur ederim arkadasim ben burda okuduktan sonra bir cok seyi ogrendim sagolun ama burda doktora soyluyorum daha birsey istemdedi benden bizde artik gelicez isatnbula orda tetavi olmayi dusunuyoruz ama tek onbriyo transferi ben cok uzdu.

selam kızlar nasılsınız eşim dr.a gitti ama yarına olucakmış testleri hayırlısı olur inşallah yüzümüz güler inşallah sağolun kızlar iyi dilekleriniz için.

tesekkur ederim arkadasim ben burda okuduktan sonra bir cok seyi ogrendim sagolun ama burda doktora soyluyorum daha birsey istemdedi benden bizde artik gelicez isatnbula orda tetavi olmayi dusunuyoruz ama tek onbriyo transferi ben cok uzdu.

canım siz hangi ildesiniz bence çok iii araştırın acele etmeyin bu süreç uzun bir süreç zaten burdaki arkadaşların çoğu Kaan bey ve Emre bey de Kaan bey Ankarada Emre bey İstanbulda

yade canım çok geçmiş olsun üzüntünü anlıyorum Allah tan umut kesilmez napalım birçok kişi bizim gibi aslında dediğin gibi vardır bunda da bir hayır

canım siz hangi ildesiniz bence çok iii araştırın acele etmeyin bu süreç uzun bir süreç zaten burdaki arkadaşların çoğu Kaan bey ve Emre bey de Kaan bey Ankarada Emre bey İstanbulda

biz moskivadayiz oturuyoruz.burda doktora gediyoruz ama turkiyeye gelicez emre bey hangi merkezde calisiyor? bide tup bebek uzmani kimi oneriyorsunuz ? biz istanbulda amerkan hastanesini biliyoruz orda muayine olmusduk ama o zaman esimin ozosperim oldugunu bilmiyorduk.ama simde sagolun ki doktor ismi verdiniz yoksa biz yine oraya gedicektik size tesekkur ediyorum bide merkezin ismini deseniz sevinirim.allah hepimize yardim etsin

Allah razı olsun kardeşim , bu duaları inş. OPU öncesi okuyacağım

yine kimseye sesimi duyuramadım
ama birazcık okudum hamileler varmış aramızzda hepicinizi tebrik ederim kızlar allahım geride kalanlara (yani banada)nasip etsin inşallah tek isteğim bu şu kısacık hayatta allah herkesi evlat sahibi etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…