Açıkçası bu tedavi yöntemini çok merak ettim. Mutlaka bu konu ile ilgli senden bilgi almak isterim. Seni bu formda her zaman bulabilirim dimi.
valla bende cok merak ediyorum acikcasi...hatta ben cok uzuldum agladim sabah telefondan sonra..esim uzulme hala sansimiz varmis dedi...hatta ilac biraz pahali kendiniz ödeyeceksiniz sigorta falan karsilamiyor demis....esimde parasi sorun degil yeterki sansimiz olsun demis..o da sansiniz var demis...ben onun yalancisiyim canim...
beni burada bulabilirsin canim..kesinlikle seni bu konuda bilgilendirecegim emin olasin.icin rahat olsun...
canim ya insan da kime inanacagini bilemiyor...bizimki de bize hala ilac tedavisinden sonra %60 sans veriyormus..nasil biseydirki anlamadim...hele ben bi gideyim randevuya kendi duyduklarimla anladigim kadariyla sana daha detayli anlatirim...iyi kötü anlarim biseyler heralde:)))
insallah insallah insallah doktor guzel seyler söyler umut verir de ben de size umut olurum...belki burdaki doktor farkli seyler uyguluyordur kimbilir....
Tabiki dediğin gibi sen umudunu asla kaybetme. Bakarsın belki de sen bana yeniden umut olursun. Doktoru sen can kulağınla dinle :)) Senin ve benim için inşallah güzel haberler bekliyorum senden .
Tabiki dediğin gibi sen umudunu asla kaybetme. Bakarsın belki de sen bana yeniden umut olursun. Doktoru sen can kulağınla dinle :)) Senin ve benim için inşallah güzel haberler bekliyorum senden .
yade bende cok mrk etdim bu pahali ilaci burda paylasarsin...bikariz ki hepimiz o ilacdan sonra
butun kizlar hamile olmuss super olur :):):):):)
ay insallah kizlar ya bak simdi daha bi umut doldu icim:)))))) keske öyle bi mucize olsa da hepimiz ayni anda hamis olsak.....sonra da sisko sisko hatira fotografi cektiririz dimi ama:)))))
yade bende cok mrk etdim bu pahali ilaci burda paylasarsin...bikariz ki hepimiz o ilacdan sonra
butun kizlar hamile olmuss super olur :):):):):)
valla ben ta moskivadan nereye derseniz gelirim sisko siskoo resim cekinmeyeee yeterki bebislerimiz olsun...
Belki de dediğin gibi hepimiz o ilaçla hamile kalırız :)) yade ben de bir dönem almanya da kaldım, Seni bu konuda da anlayabilirim. Yabancılar hızlı konuşunda bi yerden sonra kopuyor insan :))
İnşallah bak gece gece beni de umutlandırdınız birden. Şişkolar arasında poz verenlerden olmayı nasip etsin Allahım hepimizi
arkadaslar peki sperim tahlilinde eslerinizin meni miktari nekadar yaziyo?ben bu meni miktarina cok taktimm yaa diktor dedi meni miktarida azz dedi bizee bende cok mrk etsim hic burdada kimse yazmamis belkide herkesin dikkatini cekicekkBelki de dediğin gibi hepimiz o ilaçla hamile kalırız :)) yade ben de bir dönem almanya da kaldım, Seni bu konuda da anlayabilirim. Yabancılar hızlı konuşunda bi yerden sonra kopuyor insan :))
bak ne guzel iste...hep hayatimizda morel bozanlarmi olacak biz de birbirimize morel oluruz....günlük hayatimizda yeterince üzenler var zaten....
kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))[/QUOT
Güldürdün beniSen yeterki al o kiloları vermek sorun değil. Ben zaten zayıf biri olduğum içiin bende öyle bir sorun yok :)
bak ne guzel iste...hep hayatimizda morel bozanlarmi olacak biz de birbirimize morel oluruz....günlük hayatimizda yeterince üzenler var zaten....
kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))
arkadaslar peki sperim tahlilinde eslerinizin meni miktari nekadar yaziyo?ben bu meni miktarina cok taktimm yaa diktor dedi meni miktarida azz dedi bizee bende cok mrk etsim hic burdada kimse yazmamis belkide herkesin dikkatini cekicekk
kiz sonra o kilolari nasil vercez:)))bide orasi var:)))zaten siskoyum ben))))[/QUOT
Güldürdün beniSen yeterki al o kiloları vermek sorun değil. Ben zaten zayıf biri olduğum içiin bende öyle bir sorun yok :)
meni miktari derken canim,tahlil icin tüp icine konulan meniden mi bahsediyorsun.anlayamadim da.
yade hani sperim tahlil sonucu veriyorlar ya kafitda sonuc bak orda yaziyor sperim kitari nebliyim ph falan bak orda miktarida yaziyor zaten onu diyorum
arkadaslar peki sperim tahlilinde eslerinizin meni miktari nekadar yaziyo?ben bu meni miktarina cok taktimm yaa diktor dedi meni miktarida azz dedi bizee bende cok mrk etsim hic burdada kimse yazmamis belkide herkesin dikkatini cekicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?