Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iniçko kullanıcısından alıntı
merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.kavuşmak için elele verelim.

günaydın kızlar. Ben bugün hepinizden erkenciyim. Tabiki canım sorun hepimizin sorunu elimizden geleni yaparız. Zaten bence azolular kök hücreye dahil edilmeli.ne yapmamız gerekiyor.

SADECE KONUYA PAPATYA NİCKLİ ARKADAŞ CEVAP VERMİŞ .BİZLER O VEYA BU SİTE OLARAK DÜŞÜNMEDİK HEPİMİZİ ÇOCUK İSTEYEN KİŞİLER OLARAK NİTELENDİRDİK VE DESTEK İSTEDİK AMA SANIRIM BURADAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNDA SPERM BULUNDUĞU İÇİN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR MANTIĞI İLE DESTEĞİNİZİ ESİRGEDİNİZ ÇALIŞMAYI BAŞLATAN BİZLER HEPİMİZ SPERM YOKLUĞU ÇEKİYORUZ YUMURTA PROBLEMİMİZ YOK AMA BİZ YUMURTA VE SPERM OLARAK ÜREME SAĞLIĞINI GÜNDEME GETİRİYORUZ.HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA HEPİNİZ EVLATLARINIZA KAVUŞURSUNUZ.SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN SADECE MAİL GÖNDERECEKTİNİZ

canım benim biz erteleye erteleye mart ayına kadar geldik:) allah izin verirse mart sonu adetimla başlamayı düşünüyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız da, ilk denemede yüzümüz güler, maddi manevi sen de çok iyi biliyorsun bunu çok zor. Sen neler yaptın? Nasıl gidiyor hayat?

ben buraya yazmadım ama, sevgidolunun açtığı topiğe yazdım. Hatta mailime gelen karşılık maili de yazdım. Sperm bulunsa da bulunmasa da hem bizler için hem erken yaşlarda menepoza giren herkes için hemen harekete geçtim. İnanıyorum buradaki tüm arkadaşlar da mail atarak tepkilerini belirtirler... Belki herkes aynı zamanda topiğe giremeyebiliyor, biz bile birbirimizden zor haberdar oluyoruz... Sizin attığınız mesajı da görmemiş olabilirler, Herkes gereken hassasiyeti gösterecektir, size de teşekkürler tekrar hatırlattığınız için...

merhaba canlar. Geçmişi okuyamıyorum sayfalar baya ilerlemiş. Çok işim var çok. Bugün cuma çok yoğunum. Ama aklım hep burda fırsat bulursam gireceğim yeniden. hepinize saygılar selamlar..

SYMPATIGIM canim arkadasim insallah Rabbim guzel gonlune gire verecek hayirli guzel haberlerle geleceksin dualarim seninle canim arkadasim.....

Merhaba ben mesajınızı yeni okudum ve formlara da yeni yeni bakmaya başladım. bu kök hücre ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bir bilgim yoktu eğer hala mail atılması gereken bir yer varsa ya da bu konuda yapılması gereken bir şey varsa ben kesinlikle en ön sırada yer alırım. Lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyin bana.

sayesim allah en hayırlı bir şekilde tedavinizi başarıyla sonuçlandırsın hamilelik haberine bende canı gönülden ortak olayım inşallah.ama içimden geçeni söylememi istersen hislerim kesinlikle anne olucanı söylüyor hayırlı sağlıklı evlatların olur inşallah.biz hala geçen seneki yıkımı toparlamaya çalışıyoruz 2012 de olucak sanırım birdahaki denememiz bu yaz sonunda gidip emre bey e muayene olmayı düşünüyoruz ama... belki bir tedavi uygular.hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyelim.

Kızlar mrb.bende hepinize hayırlı cumalar diliyorum...

YADE arkadaşım çok geçmiş olsun.sizin durumun aynısını biz üç hafta önce yaşadık,çok kötü..Allah bize sabır ve kuvvet versin bu süreç çok zor.ben herzaman giremiyorum ama takip edeyorum afırsat buldukçada geliyorum aranıza...YADE canım inşallah doğru merkez ve doğru dr.la tekrar şansınızı denersiniz Allahtan umut kesilmez...

buarada MELİSİLA sağol canım kaan hocaya mail adresine sonuçları atıcam inşallah cevap yazar..

amin canim amin

canim gecmis olsun dikkat et kendine

canim özlettin kendini gel arda iyi geliyor burasi insana sikintilar birazda olsa azaliyor
sagol canim iyiyim tedavi heycani basladi allahim kimseyi evlatsiz birakmasin
sen nasilsin napiyorsun?

canim özlettin kendini gel arda iyi geliyor burasi insana sikintilar birazda olsa azaliyor
sagol canim iyiyim tedavi heycani basladi allahim kimseyi evlatsiz birakmasin
sen nasilsin napiyorsun?

özlemişim gerçekten ya amin canım amin.hayırlısı bakalım kavuşursun inşallah bebeğine...

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et ,Allah acil şifa versin..

arkadaşlar bir arkadaşımızın hezeyanını okudum bu konuda bana çider derneğinden gelen mailde nereye nasıl mail. atacağınız konusunda size yardımcı olmak isterim.kök hücre tedavisinde bazı ülkelerde tedaviye başlanmış bizim ülkemizde azosperm bir hastalık olarak görülmediği için kök hücre araştırması kapsamına alınmamış.halbuki bizim türk doktorları kadar başarılı olmadıkları halde başarı elde eden doktorlar varmış biliyoruz ki bu imkanlar türk doktorlarına verilirse kimse çocuk hasretiyle yanıp tutuşmayacak şimdi size dilekçe vereceğiniz adresleri yazıyorum tek yürek olma zamanıdır.
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ:ankara@saglik.gov.tr istanbul@saglik.gov.tr
SAĞLIK BAKANI PROF.RECEP AKDAĞ'IN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ
5851050 5851051 5851052 5851053 5851054 5851055 5851056 5851057 5851058
FAX:4314879
YÜKSEK SAĞLIK ŞURASININ TELEFON VE MAİLLERİ
TEL:03124583523 FAX:03124583530
yukseksagliksurasi@saglik.gov.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…