canım benim özledim kız sizleri senle sohbet etmeyi neler yaptın ben pek okuyamadım geçmişleri çok fazla ilerlemiş sayfalar temmuzda dra gidicektiniz eylüle ertelediğini hatırlıyorum en son aklıma çok geldin naptın neettin die ama netim yoktü falan dı filandı bakamadım aylardır...
iniçko kullanıcısından alıntı
merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.kavuşmak için elele verelim.
günaydın kızlar. Ben bugün hepinizden erkenciyim. Tabiki canım sorun hepimizin sorunu elimizden geleni yaparız. Zaten bence azolular kök hücreye dahil edilmeli.ne yapmamız gerekiyor.
SADECE KONUYA PAPATYA NİCKLİ ARKADAŞ CEVAP VERMİŞ .BİZLER O VEYA BU SİTE OLARAK DÜŞÜNMEDİK HEPİMİZİ ÇOCUK İSTEYEN KİŞİLER OLARAK NİTELENDİRDİK VE DESTEK İSTEDİK AMA SANIRIM BURADAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNDA SPERM BULUNDUĞU İÇİN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR MANTIĞI İLE DESTEĞİNİZİ ESİRGEDİNİZ ÇALIŞMAYI BAŞLATAN BİZLER HEPİMİZ SPERM YOKLUĞU ÇEKİYORUZ YUMURTA PROBLEMİMİZ YOK AMA BİZ YUMURTA VE SPERM OLARAK ÜREME SAĞLIĞINI GÜNDEME GETİRİYORUZ.HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA HEPİNİZ EVLATLARINIZA KAVUŞURSUNUZ.SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN SADECE MAİL GÖNDERECEKTİNİZ
iniçko kullanıcısından alıntı
merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.kavuşmak için elele verelim.
günaydın kızlar. Ben bugün hepinizden erkenciyim. Tabiki canım sorun hepimizin sorunu elimizden geleni yaparız. Zaten bence azolular kök hücreye dahil edilmeli.ne yapmamız gerekiyor.
SADECE KONUYA PAPATYA NİCKLİ ARKADAŞ CEVAP VERMİŞ .BİZLER O VEYA BU SİTE OLARAK DÜŞÜNMEDİK HEPİMİZİ ÇOCUK İSTEYEN KİŞİLER OLARAK NİTELENDİRDİK VE DESTEK İSTEDİK AMA SANIRIM BURADAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNDA SPERM BULUNDUĞU İÇİN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR MANTIĞI İLE DESTEĞİNİZİ ESİRGEDİNİZ ÇALIŞMAYI BAŞLATAN BİZLER HEPİMİZ SPERM YOKLUĞU ÇEKİYORUZ YUMURTA PROBLEMİMİZ YOK AMA BİZ YUMURTA VE SPERM OLARAK ÜREME SAĞLIĞINI GÜNDEME GETİRİYORUZ.HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA HEPİNİZ EVLATLARINIZA KAVUŞURSUNUZ.SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN SADECE MAİL GÖNDERECEKTİNİZ
canım benim biz erteleye erteleye mart ayına kadar geldik:) allah izin verirse mart sonu adetimla başlamayı düşünüyoruz. İnşallah güzel sonuçlar alırız da, ilk denemede yüzümüz güler, maddi manevi sen de çok iyi biliyorsun bunu çok zor. Sen neler yaptın? Nasıl gidiyor hayat?
nasılsınız kızlar hayırlı cumalr allahım dualarımzı kabul etsinn
hayırlı cumalar belgin nasılsın canım?sende nevar neyok çok ayrı kaldım sizlerden
günaydin arkadaslar....nasilsiniz....
ben cok üzgünüm yabugun sabah doktorla konustu esim malesef hic canli sperm bulunamamis oysaki cok umudum vardi...olacak diyordum ama kismet degilmis....
malesef benim umutlarim gene baska bir bahara ertelendi..doktor ilac tedavisine baslayalim belki o zaman biraz daha sansimiz olabilir demis..o da en az 6 ay sürecekmis...hayirlisi bakalim artik...ne yapacagimizi da sasirdik valla.....öyle bozulduki morelimiz..halbuki sabah erkenden kalkip mutlu haber bekliyorduk esimle..ama olsun bunda da vardir bir hayir..belki su an dogru bir zaman degildir kimbilir...
kücücük tohuma can veren rabbim bizlere de verir elbet bir gun..benim gibi olupta sonradan sperm bulunan varmi aranizda kizlar?????? umut ite belki morel olur bize
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!rabbım bu mubarek gunde kalplerınızden ne gecyrsa hepsını tek tek guzellıklerle, saglıkla, huzurla, mutlulukla bırlıkte gerceklestrsn ınsaalh .yuzlerımızı guldursun,ıcımızı ferahlatsın.rabbım tum hastalara sıfa ,dertlılere deva,mutsuz ,huzursuz olanlara aydınlık guzel gunler gosterSın ınsaalah yurekten ıstıyorum,topıkte olan ,olmayan sıkıntı ceken tum musluman kardeslerım ıcın dılıyorum .rabbım dualarımızı kabul eyle .AMINNNN
hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız ....bende çok hastayım yatıyorum dün gece ateşler içinde yandım ama hep dua ettim hepimize Rabbim hastaların duasını kabul edermiş.çok siddetli şekilde yakalandım gribe ben giremem artık bu gün pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun.
çiçeem nasılsın ya özledim valla çok uzun zamandır aranısa katılamadım.tedavideymişsin sanırım allah yardımcınız olsun şekerim.kalbim tedavide olan bütün arkadaşlarımızla hepiniz başaarırsınız inşallah.
canim özlettin kendini gel arda iyi geliyor burasi insana sikintilar birazda olsa azaliyor
sagol canim iyiyim tedavi heycani basladi allahim kimseyi evlatsiz birakmasin
sen nasilsin napiyorsun?
özlemişim gerçekten ya amin canım amin.hayırlısı bakalım kavuşursun inşallah bebeğine...
hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız ....bende çok hastayım yatıyorum dün gece ateşler içinde yandım ama hep dua ettim hepimize Rabbim hastaların duasını kabul edermiş.çok siddetli şekilde yakalandım gribe ben giremem artık bu gün pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun.
iyi geceler yade. yazdıklarınızı az önce okudum. Seninde eşinde sperm bulunamamış. Benim eşimde dün mikrotese oldu ve sperm bulunamadı. Allah hepimize sabır versin.
Ha bu arada ben ilk tüp bebek tedavimi trabzon özel karadeniz hastanesinde yaptırdım ikinci tüp bebekte halit hocaya gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?