kizlar emre bakircioglunun sitesinde sizden gelenler bölümünde bizim gibi sorunlari olup bebek sahibi olanlar yazmislar.hic okudunuzmu onlari.bana baya bi umut oldu okuduklarim..
evt ben ismini burdan duyup okumusdum ve gozlerimden yaslar akti okurken allah bizede nasib etsin insallah bizde emre beye mail atalim hele ben bu yari turkcemle yazarim vallaaaaa
evet canim ya bende cok agladim okurken..hem de bol bol dua ettim....cok etkilendim..
İnşallah kızlar bizlrinde bööyle güzel biten hikayesi olur. Bizimde hikayemiz emre beyin sitesinde gururla yayınlanır. Sizlerle tekrar konuşmak görüşmek dileğiyle şimdilik iyi geceler diliyorum. Sizlerin bu akşam karşıma çıkması bir tesadüf değildi. Yeniden umutlarımın canlamasına vesile oldunuz. Çok teşekkür ederim sizlere. İyi geceler.
insallah canim insallah...ne mutlu bize sana umut verdiysek...iyi geceler iyi uykular canim..allaha emanet ol...
iyi uykular canim tali ruyalar allaha emanet ol....yade guzelim bende cikiyorum sana tali ruyalar allaha emanet ol iyi geceler
merhaba kızlar yaralarım depreşti yine dertleşmeye ihtiyacım var çok
hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız ....bende çok hastayım yatıyorum dün gece ateşler içinde yandım ama hep dua ettim hepimize Rabbim hastaların duasını kabul edermiş.çok siddetli şekilde yakalandım gribe ben giremem artık bu gün pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun.
kızlar allahım şu mübarek cuma saatinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah hep sperm tahllinde meni az çıkıyo demişsin arkadfaşım bizim tahlildede normale göre az doktor bişey dedimi size bu konuyla ilgili
a birde çıkmadan yazayım meniyi salep artırıyor diye duymuştum genede siz bir araştırın birşey daha vardı ama hatırlıyamadım şimdi, hatırlarsam yazarım..
melisss canım sanırsam yine evlat hasretin depreşti ne deyip nasıl yardımcı olabilirimki istediğin şeye kavuşmadığın sürece içindeki acı ne azalır nede geçer tam tersi günden güne artar ......
eşimin halası vardı rahmetli oldu galiba 55 60 yaş arası bişeydi onunda çocuğu olmamıştı ve şunu diyebilirimki evlat hasretiyle öldü devamlı dile getirirdi rahmetli hiç bir zaman acısı dinmemişti çünkü bir yanı eksikti oda her nefes alışında içini yakıyodu evlatlık almak istemiş yiğenini eşi müsade etmemiş hiç değilse onu alıp büyütsem bana anne diyen olurdu bana bakardı torunlarım olurdu derdi ama kaderi işte mevlam böyle uygun görmüş .....beni her gördüğünde kızardı git tedavi ol peşini bırakma benim gibi olma şimdi herşey iyi kimse bişey diyemez biz milletin korkusundan dr bile gidemezdik dedikodu yaparlardı kocamda onlara uyar derdi tabi köy yeri eski insanlarda cahil ...........
yani diyeceğim yaşımız kaç olursa olsun ve bu durumu ne kadarda kabul ettiğimizi söylesekte bir yanımız eksik canımız yanıyor ve bu her bir çocuk yada hamile gördüğümüzde iç çektirecek yangına bir odun daha atacak başkalarından duyacağımız teselli sözleri sadece o anlık bir rahatlama yaratacak ama daha sonra çarçabuk geçecek .........
biz 10 yılımıza girdik ve şunu diyebilirim tamamen açık yüreklilikle tamam bende hayırlısıyla bir evladım olsun istiyorum ama içim eskisi gibi yanmıyo yada eskisi gibi özentilerim olmuyo hatta önceden hergün evladım olsun diye dua ederdim şimdilerde aklıma bile gelmiyo niye böyle oldu bende çözemiyorum kalbimmi taşlaştı diye şüphelenir oldum yada bir zamandan sonra ister istemez kendini alıştırıyorsun belkide ben gömmeye çalışıyorum ama bunun sonu hayır olmaz gibi geliyor ister istemez bir gün duygu patlaması yaşarım çevremdekilerde diyo sen eskisi gibi değilsin soğudum katılaştım o yüzdende kendimi dini konuların üstüne verir oldum dahada katılaşmak istemiyorum eski ben olmak istiyorum tama öncedende çok sempatik biri değildim ama çenesiz şakacı çok gülen biriydim zaman sadece zaman bakalım ne gösterecek neler yaşatacak mevlam dinimizden imanımızdan ayırmasın inşallah sadece onun yolunda salih kullar olmamızı nasip etsin
MELISSHH canım hoş geldin:)) nerelerdeydin, ah canım benim işte bir gelip bir gidiyor bu duygu... ama çok sevindim seni görünce :))
melishh hosgeldin nasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?