Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrr iyi aksamlar!!!!!!!!

MONE
diye bir hap duydunuzmu tamamen bitkisel mis yani oda azsperm e faydaliymis!!!!
fertijin dindeki seval hanim tavsiye etmisdi!!!

kızlarrr nasılsınız...gerçekten her geçen gün sayımız hızla artıyo..çok üzücü sürekli yeni arkadşların katıldığını görmek..yanlız olmadığımı biliyodum ama bu kadr çok kişinin bu derdi çektiğini tahmin bile edemezdim...

hep arkadaşım önceki sayfaları okurken senin bir mesajın dikkatimi çekti herhalde almanya'da yaşıyorsun.sana başımdan geçen bir olayı anlatayım birgün televizyonda demir dikeni bitkisinin sperm yapımına iyi geldiğini doktordan duydum hemen ertesi gün eminönü kapalı çarşıya aktara gittim.ordan bana demirdikeni diye verdiği bitki meğerse hiç bir işe yaramayan sadece idrar söktüren bir bitki olduğunu öğrendim lütfen tiribulusun hapını sipariş ver ve kullansın eşin biliyorsun düşene bir tekme daha atmak ve insanların duygularıyla oynamak kimsenin umurunda bile değil sizin kullandığınızda belki başka birşeydir lütfen tekrar deneyin .belki bu sefer işe yarar banada duacı olursun.

cok tesekkur edrim arkadasim bunu bilmiyordum nerden uye olucam?birde bahceci klinikteki en iyi doktorlar kim kimi oneriyorsunuzz emre beyi kizlar soylemisdii....tub bebekteki doktoru soruyorum?peki bu ilaci emre bey biliyormu ?oneriyormu hastalarina?

hmm birdee benim esimin speriminin az olmasini sperim tahlilinde yazmislar deyerler vaya ordaa baxdim ki normal deyerin altinda

Kizlar isirgan otu da iyi geliyormus herhalde bundan önceki sayfalarda okumustum!!!

yani ben bugün cayini aldim ,
( kizlar almanyadan katilan varsa Lidl de satiliyor brenneseltee)
ins...iyi gelir!!

hep selam benim bildigim kaderiyle emre bey ilac tavsiye etmiyor yani benim esime öyle demisti!!!

vck arkadasim ben tiribulus macunu aldim hemde turkiyeden getitirdim ama faydasi olmadi biliyormusun ama alirim hapini.peki faydasini goren varmi?cok sagolun hepiniz allah tez bir zamanda hepimize evlat nasib etsinn.bu arada ben almaniyada degil moskivada oturuyorum

vck arkadasim peki siz veya burdaki arkadaslardan faydasini goren oldumu?cvb verirsen sevinirim...

bilmiyorum ben henüz emre beye gitmedim.ama çider e üye olacağın yeri söyliyeyim .senelik ücreti 150 ytl.üyelik için telefon 02124563975 05414551606
info@cocukistiyorum.com
sadece mesaj almak ve bilgi almak istiyorsan ücretsiz çider e üye olabilirsin ama indirimlerden yaralanmak istersen üye olman lazım

peki ben moskivada oturuyorum bu mumkunmu?

peki mesela gedicez ya bize ne onericek?

senin esinin hic spermi yokmu yani azospermi denildi!!! sanki az varmis gibi yazdin belki ben seni yanlis anladim !!! biz emre beyle görüsmeye gittik gecen sene maisda! ben ve esim sordugunda ilac tavsiye etmiyorum dedi !!! yani belki vakalar degisince farkli olabilir yani azospermde verdigi bir ilac yok!!

selam ,halit fırat erden ni tavsiye edermisin ??? bahceci k demi o doktor????
tskler!

Evet bahçeci deki halit fırat erden di doktorum. kesinlikle tavsiye ederim. Benim tedavi sonucum her ne kadar olumsuz da olsa ben doktorlardan ve klinikten çok memnundum. Daha ileri teknikleri kullanan bir yer daha varmıdır türkiye de bilemiyorum. Çok iyi bir klinik ve çok iyi bir doktordu.

mrb arkadaşlar ben çok fazla yazamıyorum ama hemen hemen hergün girip iyi bi haber var mı diye bakıyorum....eşimin bütün hormon sonuçları normal genetik testler normal...emre bey bize direk tese olacaksınız dedi..ben bazı arkadaşların yani aynı durumda olan kişilerin ilaç kullandıklarını okudum bu forumdan ...ama emre bey ilaca gerek yok dedi....lütfen beni aydınlatır mısınız aynı durumda olanlar veya bilgisi olanlar....hergün hepimiz için dua ediyorum RABBİM yardımcımız olsun hebimizin iyi geceler..

ya arkadaşlar benim nişanlımda 8 yaşında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.şu an tek testisi var.sol testisi ise çok ufak zeytin tanesi kadar.tek hamile kalmak için yeterli sperm üretmiyor mu.bu şekilde bilgisi olan var.lütfen acil yardım...(

selam hosgeldin aramiza!!!
endisenmeden önce bence önce sperm testi yapin !!!
cok basit bir testen ögrenebilirsiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…