cok tesekkur edrim arkadasim bunu bilmiyordum nerden uye olucam?birde bahceci klinikteki en iyi doktorlar kim kimi oneriyorsunuzz emre beyi kizlar soylemisdii....tub bebekteki doktoru soruyorum?peki bu ilaci emre bey biliyormu ?oneriyormu hastalarina?canım benim eşiminde sanırım azalma oldu menisinde.biz ölçüm yapmadık ama bana öyle geliyor.bende eşimi rencide etmek istemediğim için üzerine varmadım fakat bu konuda araştırma yaptım .kullanan kişiler çok memnun spermi olanların 3-4 kat daha arttığının.spermi olmayanların ise kullanan bir azospermili hastanın söylediğine göre sperm çıkışı olmuş.dediğim gibi kutusu 75ytl gibi fiyat araştırabilirsin ama ucuzluğuna aldanma holigramına bak lütfen .ben sipariş vermeyi düşünüyorum sperm bulunmasından çok spermin kalitesi önemli çocuğun oluşması için özellikle bizim durumumuzdakilerin gıda takviyesi alması lazım.birde birşey söyliycem çidere üye olarak bu tedaviyi daha ucuza getirebiliriz bunu biliyorsunuz değilmi.dr.emre beyin çalıştığı kliniklede anlaşmalı bu dernek 1000ytl ye kadar daha ucuz tüp bebek yaptırabiliriz.size yararlı olduysam çok mutlu olurum.
cok tesekkur edrim arkadasim bunu bilmiyordum nerden uye olucam?birde bahceci klinikteki en iyi doktorlar kim kimi oneriyorsunuzz emre beyi kizlar soylemisdii....tub bebekteki doktoru soruyorum?peki bu ilaci emre bey biliyormu ?oneriyormu hastalarina?
cok tesekkur edrim arkadasim bunu bilmiyordum nerden uye olucam?birde bahceci klinikteki en iyi doktorlar kim kimi oneriyorsunuzz emre beyi kizlar soylemisdii....tub bebekteki doktoru soruyorum?peki bu ilaci emre bey biliyormu ?oneriyormu hastalarina?
hep arkadaşım önceki sayfaları okurken senin bir mesajın dikkatimi çekti herhalde almanya'da yaşıyorsun.sana başımdan geçen bir olayı anlatayım birgün televizyonda demir dikeni bitkisinin sperm yapımına iyi geldiğini doktordan duydum hemen ertesi gün eminönü kapalı çarşıya aktara gittim.ordan bana demirdikeni diye verdiği bitki meğerse hiç bir işe yaramayan sadece idrar söktüren bir bitki olduğunu öğrendim lütfen tiribulusun hapını sipariş ver ve kullansın eşin biliyorsun düşene bir tekme daha atmak ve insanların duygularıyla oynamak kimsenin umurunda bile değil sizin kullandığınızda belki başka birşeydir lütfen tekrar deneyin .belki bu sefer işe yarar banada duacı olursun.
vck arkadasim peki siz veya burdaki arkadaslardan faydasini goren oldumu?cvb verirsen sevinirim...
hep selam benim bildigim kaderiyle emre bey ilac tavsiye etmiyor yani benim esime öyle demisti!!!
bilmiyorum ben henüz emre beye gitmedim.ama çider e üye olacağın yeri söyliyeyim .senelik ücreti 150 ytl.üyelik için telefon 02124563975 05414551606
info@cocukistiyorum.com
sadece mesaj almak ve bilgi almak istiyorsan ücretsiz çider e üye olabilirsin ama indirimlerden yaralanmak istersen üye olman lazım
peki mesela gedicez ya bize ne onericek?
selam!!!
hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin!!!
hangi kadin dokturundaydin??
Esin emre beyde mi tedavi gördü??
trabzondaki eşinin doktoru kimdi serzel
İyi sonuç alamadık biz ikinci tüp bebek denememiz de olumsuz oldu. Benim doktorum halit fırat erden di ve eşimin doktoru da emre beydi.
selam ,halit fırat erden ni tavsiye edermisin ??? bahceci k demi o doktor????
tskler!
ya arkadaşlar benim nişanlımda 8 yaşında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.şu an tek testisi var.sol testisi ise çok ufak zeytin tanesi kadar.tek hamile kalmak için yeterli sperm üretmiyor mu.bu şekilde bilgisi olan var.lütfen acil yardım...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?