umutolsun benim esimin menisi 1 ml cikiyor simdi ilacdan sonra 1.5 ml olmus.kac kerek tahlil yaptirdik oyle cikiyor nedenini bilmiyorum neden oyle ondan sordum hic aramizda baska arkadaslarin esinde boyle sorun varmi diyee.ondan sordum
benim eşiminkide 1-2 ml arası çıkıyor doktorlar nedeni için birşey söyleyemiyorlar. ama bence kanalların bir bölümündeki bir sorundan olsa gerek
kizlar,azoda genetik test onemlimi?birde esinin menisi az olan var mi aramizda benim esimde cok az.bilgisi olan varsa,yazarsa sevinirim...allahim bu aciya cekenlere evvlat nasib et insallah 2011 sonuna kadar hepimiz anne oluruzz bir araya gelib hatira resmi cekinizz insallahhhhh allah hepimize yaramaz bebisler versin geceler uyutmasin bizi ama versinnnn buyuk allahimmmm....
canım sana bu konuda şu şekilde yardımcı olabilirim cym plus diye bir bitkisel ilaç var.bu hem meniyi hemde sperm sayısını artırıyormuş denemekte fayda var pahallı bir ilaç değil istersen internetten sipariş verebilirsin.şimdi şöyle düşüne bilirsin sperm yokki artsın nerden bileceksin içinde ne olduğunu ilacı al ve allah'a tevekkül et inşallah işe yarar.
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM!rabbım bu mubarek gunde kalplerınızden ne gecyrsa hepsını tek tek guzellıklerle, saglıkla, huzurla, mutlulukla bırlıkte gerceklestrsn ınsaalh .yuzlerımızı guldursun,ıcımızı ferahlatsın.rabbım tum hastalara sıfa ,dertlılere deva,mutsuz ,huzursuz olanlara aydınlık guzel gunler gosterSın ınsaalah yurekten ıstıyorum,topıkte olan ,olmayan sıkıntı ceken tum musluman kardeslerım ıcın dılıyorum .rabbım dualarımızı kabul eyle .AMINNNN
hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız ....bende çok hastayım yatıyorum dün gece ateşler içinde yandım ama hep dua ettim hepimize Rabbim hastaların duasını kabul edermiş.çok siddetli şekilde yakalandım gribe ben giremem artık bu gün pazartesi görüşürüz Allaha emanet olun.
selam!!!Bahçeci klniğininde ben yeni tüp bebek denedim. kesinlikle tavsiye ederim orayı.
selam canim.allah razi olsun iyiyim cok sükür...güclü olup esime destek olmam lazim...tabi icim yaniyo ama gene de esime karsi belli etmiyorum.zaten cok üzülüyor.
canim ameliyat degilmis galiba esimin oldugu.sperm aradilar igneyle.ama malesef hic bulunamamis.biz yurtdisinda yasiyoruz canim türkiye de degil. ama böyle giderse sanirim bende en kisa zamanda türkiye ye gelip orda tedavi yaptirmak istiyorum.cunku orda hersey daha ilerde va basarili...buraalara pek güvenemiyorum acikcasi.
HAYIRLI GECELER!bakıyorumda bu azo ılletı gunden gune yayılıyr keske gelmeselerdı ama yenı gelenlere hosgeldın dıyerek allahım kurtarsn dıyrm.ınsaalah sızler ıyı sonuclar alısrsınız.eskı arkadaslar nerelerdesınız? artık grmyrsnz topıke.gelın konusalım.HARZEM mesajını beklıyorum ozelden[/QUOT
selam keske bu konular icin burda hic olmasaydik!! Ama neyapcan buda bizim derdimiz,........hedeflerimiz,........beklentimiz olmus bu azo.....nun yüzünden!!
HAYIRLI GECELER!bakıyorumda bu azo ılletı gunden gune yayılıyr keske gelmeselerdı ama yenı gelenlere hosgeldın dıyerek allahım kurtarsn dıyrm.ınsaalah sızler ıyı sonuclar alısrsınız.eskı arkadaslar nerelerdesınız? artık grmyrsnz topıke.gelın konusalım.HARZEM mesajını beklıyorum ozelden
vck arkadasim peki siz veya burdaki arkadaslardan faydasini goren oldumu?cvb verirsen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?