gelmiş geçmiş tüm insanlık tüm ömürleri boyunca kaç kez göz kırpmış ve kırpacaksa; kalpleri kaç kez atmış ve atacaksa; kaç nefes almış ve alacaklarsa hepsinin toplamı kadar şükürler sana olsa yinede çook azdır bu şükrüm sana ey olmazları olduran Allah'ım
Ey karanlığın ardından aydınlıkları birbiri ardına var eden Rabbim. Dünya kurulduğundan kıyamete kadar yeryüzüne düşmüş ve düşecek ne kadar sayıda yağmur damlası ve kar tanesi varsa hepsinin toplamı kadar şükretsem sana yinede çook azdır.
kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...
kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...
Sen tüp bebek tedavisi denedin mi, yoksa ilk denemenimi yapacaksın? Bizim tedavi sonunda bizi de Kıbrıs'a yönlendirdiler, çünkü eşim 2. tese ameliyatını oldu ve 3. tese olması bişey değiştirmez gibi görünüyor. Ama bakalım Allahtan ümt kesilmez ben bu işin peşini bırakmayacağım. Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür. Dilerim ki senin denemen de olumlu sonuçlanır.
hayırlı aksamlar fıstıklar,nasılsınız?SELVA KUZUM rabbım hayırlı gunde sana nasıpp etsın ınsaalah o guzel mutlulugu....allahım yar ve yardımcın olsun.dıkkat et kendıne dınlen....ayyyy sımdı sen nasıl heyecanlasndr...
RUNYA sen nasilsin arkadasim?
iyim tsk ;ederim sen nasilsin??????
CICEK cım canım sukurler olsun ıyıyım ,temızlık yaptım butun gun,,,sen neler yabyrsn.artık eskılerden pek sık gıren yok topıke.
sagol canim bende iyiyim
canim bende iyiyim sagol, evet canim kimse girmiyor..canim tedaviyi ne zamn düsünüyorsun tekrar
biz hafta pazar gidiyoruz ne olacak bilmiyorum hayirlisi allahtan heycan ve korku birbirine karisti bende
sizdemi istanbula gideceksiniz emre beye?????
hayirlsi olur insallah !!!!!!
ILK defa mi gideceksiniz???? M.tese icinmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?