Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cym plus ı denesek mi diyorum 1 ay kullamın gerekiyomuş, tamamen bitkisel zaten biz bir kaç tane kullanıyoruz ama bitti sayılırlar son 1 ay da bunu mu denesem acaba.... bi arkadaşa ta topik açmış bizim topikte de adı geçmişti. Yarın sipariş versem mi diyorum? :)

kızlar nasılsınız iyi paarlar bu mailde nerden cıktı yoksa kök hücrede büyük gelişmelermi var

canım ne güzel dualar bunlar Rabim kabul etsin

demmi agzına saglık allahım kabul etssin benide bugün efkar bastı birlikte oturmak ne kadar zor bişeymiş.

kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...

canim insallah simsiki sana tutunur bebegin seni hic birakmaz allah yardimcin olsun
canim test günü ne zaman? hastaneden memnun kaldinmi?

Son düzenleme:

selam,yok ben tr de denemedim yani esim 2010 marta almanyada ameliyat oldu (tese ameliyati ,micro tese degil) ama sonuc alamamistik!!
10 ayda 2010 da ben hazirlanmaya gittim bahcecige ama benim de bagzi hormon degerlerimden dolayi basliyamadik yani sol yumurtalar sayif dediler vs.. bende biraktim geri döndüm üc ay bekle dediler!aslinda subat da gidecektim ama isimizden dolayi gidemedik !!!!
Artik nisan diyoruz bakalim !!!
herseyin hayirlisi!!!!

hayırlı aksamlar fıstıklar,nasılsınız?SELVA KUZUM rabbım hayırlı gunde sana nasıpp etsın ınsaalah o guzel mutlulugu....allahım yar ve yardımcın olsun.dıkkat et kendıne dınlen....ayyyy sımdı sen nasıl heyecanlasndr...

canim hosgeldin nasilsin?

CICEK cım canım sukurler olsun ıyıyım ,temızlık yaptım butun gun,,,sen neler yabyrsn.artık eskılerden pek sık gıren yok topıke.

iyim tsk ;ederim sen nasilsin??????

sagol canim bende iyiyim

CICEK cım canım sukurler olsun ıyıyım ,temızlık yaptım butun gun,,,sen neler yabyrsn.artık eskılerden pek sık gıren yok topıke.

canim bende iyiyim sagol, evet canim kimse girmiyor..canim tedaviyi ne zamn düsünüyorsun tekrar
biz hafta pazar gidiyoruz ne olacak bilmiyorum hayirlisi allahtan heycan ve korku birbirine karisti bende

sagol canim bende iyiyim

canim bende iyiyim sagol, evet canim kimse girmiyor..canim tedaviyi ne zamn düsünüyorsun tekrar
biz hafta pazar gidiyoruz ne olacak bilmiyorum hayirlisi allahtan heycan ve korku birbirine karisti bende

sizdemi istanbula gideceksiniz emre beye?????

jiklm runya çiçek çok sağolun kızlar rabbim sizlerede bu heyecanı yaşatsın sizlere hep dua ediyorum..jiklm canım hastaneden menmun kaldın mı demişsin yumurta toplama işlemine kadar ara ara aksilikler oluyo mesela ultrasyona geç alınabiliyorsun ama bence bunların çoğu yoğunluktan üst kat tüp bebek çok iyi bi hemşire vardı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı tel verdi herşeyi sorabiliyorsun..başka bi hastaneye gitmedim ve iyi haber aldım ya belki ondandır olumlu düşünüyorum ama biçok arkadaş beğenmediğini yazmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…