insllah hayirlisi olur..m tese icin gidecez..bu ikici denememiz onceden tese olmustu esim
jiklm runya çiçek çok sağolun kızlar rabbim sizlerede bu heyecanı yaşatsın sizlere hep dua ediyorum..jiklm canım hastaneden menmun kaldın mı demişsin yumurta toplama işlemine kadar ara ara aksilikler oluyo mesela ultrasyona geç alınabiliyorsun ama bence bunların çoğu yoğunluktan üst kat tüp bebek çok iyi bi hemşire vardı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı tel verdi herşeyi sorabiliyorsun..başka bi hastaneye gitmedim ve iyi haber aldım ya belki ondandır olumlu düşünüyorum ama biçok arkadaş beğenmediğini yazmıştı..
jiklm runya çiçek çok sağolun kızlar rabbim sizlerede bu heyecanı yaşatsın sizlere hep dua ediyorum..jiklm canım hastaneden menmun kaldın mı demişsin yumurta toplama işlemine kadar ara ara aksilikler oluyo mesela ultrasyona geç alınabiliyorsun ama bence bunların çoğu yoğunluktan üst kat tüp bebek çok iyi bi hemşire vardı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı tel verdi herşeyi sorabiliyorsun..başka bi hastaneye gitmedim ve iyi haber aldım ya belki ondandır olumlu düşünüyorum ama biçok arkadaş beğenmediğini yazmıştı..
çiçek canım hastaneyi sen sormuşsun cevapladım ama jklm sordu sanmıştı kusura bakma..heyecanıma ver.
sen hangisindeydin canim !!! Sevincin daim olsun!!!
canim ben sormustum soruyu sagol cevapladigin icin
daha sorularim var ama seni yormak istemiyorum kendine dikkat et dinlen bol bol
ayni bizim ki gibi ! Sizdemi yurtdisindansiniz???
kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...
evet canim ne yazikki yurdisinda m tese yok..bizde ginede umut ettik tesede cikar diye ama cikmadi malesef
sor canım uzanarak yazıyorum..bende çok merak ediyordum.
ya olsun yeterki üzülme ,en azindan burda aydinlanma sansimiz var !
biz bu konuyu baslarken okadar baliklama girdikki san etmistik,sadece bu teknik var sonradan m.teseden duyunca okadar pisman olduk almanyada yaptirdigimiza ! bakalim hayirlisi m.tese bizim umudumuz! Iste bende iyi yeri secmek istedigim icin arastiriyorum....
ya insanin ici de yansa hayat devam ediyor sorumluluklar var!!!!!!!!!
hep ve melisela çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için rabbim herkese yaşatsın sonunu hayırlı kılarak..melisela çiçeğede yazdım canım benim bi sıkıntım olmadı hastaneyle ilgili ama en çok sorun yumurta takibinde kalabalık ve yoğunluktan çok beklemen gerekebiliyor..ama ben çok güzel haberler alınca belkide bu yüzdendir yani objektif olamayabilirim..
pazar günü sen esinle birlikdemi gideceksin yoksa sen önceden o sonradanmi ?????
hep ve melisela çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için rabbim herkese yaşatsın sonunu hayırlı kılarak..melisela çiçeğede yazdım canım benim bi sıkıntım olmadı hastaneyle ilgili ama en çok sorun yumurta takibinde kalabalık ve yoğunluktan çok beklemen gerekebiliyor..ama ben çok güzel haberler alınca belkide bu yüzdendir yani objektif olamayabilirim..
beraber gidecez ben hazirlanmiyorum m tese ye gidiyoruz biz bulunursa dondurulacak
doktorumuz oyle istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?