Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen hangisindeydin canim !!! Sevincin daim olsun!!!

çiçek canım hastaneyi sen sormuşsun cevapladım ama jklm sordu sanmıştı kusura bakma..heyecanıma ver.

canim ben sormustum soruyu sagol cevapladigin icin
daha sorularim var ama seni yormak istemiyorum kendine dikkat et dinlen bol bol

kızlar canlarım perşembe transferim oldu rabbim inşallah bana sıkı sıkı tutunur...

canım hayırlı olsun, dualarım seninle, inş sımsıkı tutunur sana..test günün ne zaman? canım sen kaan hocanın ordamı yaptırmıştın tüp bebeği? nasıl orası? gelincik sanırım pek memnun kalmamıştı yanlış hatırlamıyorsam..

selvacim,gecmis olsun...insallah bizi mutlu haberinle sevindirib mutlu edersin....darisi bizlere insallahhhh araka arkaya hamilelik haberleri gelicek insallahhhhhhhh....allahh yardim etsin sana bebisin siki siki tuntunsu annesinden insallahhhhhhhhh..........

evet canim ne yazikki yurdisinda m tese yok..bizde ginede umut ettik tesede cikar diye ama cikmadi malesef

ya olsun yeterki üzülme ,en azindan burda aydinlanma sansimiz var !
biz bu konuyu baslarken okadar baliklama girdikki san etmistik,sadece bu teknik var sonradan m.teseden duyunca okadar pisman olduk almanyada yaptirdigimiza ! bakalim hayirlisi m.tese bizim umudumuz! Iste bende iyi yeri secmek istedigim icin arastiriyorum....
ya insanin ici de yansa hayat devam ediyor sorumluluklar var!!!!!!!!!

sor canım uzanarak yazıyorum..bende çok merak ediyordum.

canim m tese zor oldumu genel anestezi zor oluyormu hemen uyandimi esin
ne kadar odediniz m teseye?esine hangi tahlilleri yaptilar teseden once? sen kendin icin özelinemi gittin doktorun? eryasu doktoru gormyorum demisti senindemi oyle oldu.cok sordum

hep ve melisela çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için rabbim herkese yaşatsın sonunu hayırlı kılarak..melisela çiçeğede yazdım canım benim bi sıkıntım olmadı hastaneyle ilgili ama en çok sorun yumurta takibinde kalabalık ve yoğunluktan çok beklemen gerekebiliyor..ama ben çok güzel haberler alınca belkide bu yüzdendir yani objektif olamayabilirim..

sagol evet canim hayat devam ediyor zorda olsa.. bizimde fazla bilgimiz yoktu hemen bulunacak sandik tesede ama olmadi ..umudum m tese de simdik hayirlisi allahtan alahim hepimizin yardimcisi olsun

saol canım cevap için..evet kimine göre iidir kimine göre kötüdür :)) önemli olan bebeğinin sana tutunması..çok iyi yerde olsa Allah vermedikçe olmayacak..çok sevindim ama senin adına, 1 kişi daha kurtulacak inşAllah..

senin de yumurtalarin ve spermlerini dondurmalarini önerdilermi???
Yani dondurdunuzmu?????

canım eşim mikrotesesi yarım saat kadar sürdü bunun içinde hazırlıkta var..kolay oldu lokal anestezi sadece testisleri uyuşturmuşlar tahminimden çok kolay bi ameliyatmış..doktoru görme olayına gelince ben hastaneye şubat 1 salı günü gittim önce görüştüm burdan bazı arkadaşlar demiştiki doktora özel ücret verirsen daha fazla ilgi oluyo demişti..özel ücreti sordum ben salı gittim ya cuma itibariyle özel ücret alımı kaldırıldı dediler,eşim için ücreti sordum devlet karşılıyomuş..biz 410 yumurta toplama olayında verdik bide ilaç parası verdik o kadar...doktoru görme olayına gelince ultrasyona bi doktor giriyor yumurta takibini dosyana yazıyor o dosyalar doktorlara gidiyo bizede tek tek çağırılıp ilaca devam yada vaktin gelmiş vb şeyleri hemşireler söylüyor..doktorumla birebir hiç görüşmedim sadece ultrasyon doktorunun dosyaya kaydettiklerine ve kan sonucuna bakıp dosyaya ne yapılması gewrektiğini yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…