canım baktım şimdi güzel şeyler var bu site dışında yani eşi azo dışında hiç diğer sayfalara bakmamıştım ama konular güzel teşekkür ederim
rica ederim canim bencede guzel bir sayfa insanin arda gulmeye ihtiyaci oluyo canim biz temmuz ayinda gidecegiz turkiyeye henuz gunu belli degil temmuz sonuna dogru olur galiba ameliyat insallah denk geliriz canim
canım işallah iii haberlerle dönersin ve unuttursun bu günleri senin arkanda ben varım bizde yaza kısmetse mikro tese olucaz
evet canim degistirmeye extra para aliyorlar ...cok sukur onlara gerek kalmadi canim inslalah her sey yolunda giderde guzel haberlerler bol bol spermlerle donersiniz canim ....esinin ailesine soyledinizmi canim
çiçek canım birde hangi otelde kalcaksınız belli mi eğer memnun kalırsanız bizde orda kalabiliriz ...Dayımlar var Ankarada ama kalmak istemiyorum birde onlara dert anlat en güzeli otel
merhaba kizlar
jklm buleavci zcu belgin sagolun kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
amaliyata giremem deseydi gitmiyecektik artik cok üzülmüstük dun gece
merhaba kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
bilmiyorum kizlar biranda aceba degilmiyim dedim
hafifte karin agrisi olunca
normalde test gunum yarindi ama gidip eczaneden bi test alim bakim bi
bende bikac kez duydum transferden sonra kanama oldugunu
gerci kagidimdada yaziyor transfer sonrasinda pepmbe akinti olabilir ,bu sizin adet oldugunuz anlamina gelmez diye
iste biran tereddut ettim neyse i sonuc olursa yazarim yine
çiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...
çiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...
canımçok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim bu foruma katılan katılamayan çocuk özlemi çeken herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versin..RABBİM dualırımızı kabul etsin
canım çok sevindim bende baya kaygılanmıştım.tabi bazen böyle yanlışlıklar oluyor.sonu güzel olsun canım bol bol spermcikler çıksın.
merhaba kizlar
canım çok sevindim hadi gözünüz aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz[/QUOT
sagol canim insallah dua et bizlere canim benim
iyi aksamlar sagol nursen sen nasilsin?
ben de iyiyim canım sağol eşin tese mi olcak canım
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün ne zaman olcak canımevet canim kaan beyde m tese olacak
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün ne zaman olcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?