Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..

canim sperm bulundugunda sordunuzmu niye cikis olmamis diye kaan hocaya
bize sadece klomen ve proxeed plus verdi hic denistirmedi insallah faydasi olmustur

rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın...evet biraz acele etmişim hastane 10.günde kanda bile çıkmayabilir mutlaka 12.gün dedi..

önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..

bize sadece klomen ve proxeed plus verdi hic denistirmedi insallah faydasi olmustur

ameliyattan çıktı kaan hoca bi parça almış labaratuara göndermiş toplantıya gitti biz sonucu oradan öğrendik dondurma işlemi vs biraz uğraştık birazda sancılıydık..kaan hoca haberi akşam üzeri 4 gibi bizden öğrendi o sevinçle hiç birşey sormadık biraz şaşkınlığımıza geldi..şimdi eşim biraz daha iyileşsin test yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak..

tesekkur edreim canım ilkinde memnun kaldım evet kaan hocanın hastane murat hoca tüp bebeği yaptı kaan hoca eşimin kontrollerini yaptı.canım anatolia özel hastane gibi değil paralı devlet hastanesi gibi:) oranın laboratuar bölümü kaliteli o9 da yetiyo zaten kendini şartlandırma özel hastane gibi davranmıyolar sana öyle hissettirmiyolar biraz ticarete dökmüşler işi.seri üretim gibi ben hastaneden memnun kalmadım ama hamile kaldım.özel prof.a gidiyosun ama sadece ilk muayenede muhattap oluyosun müşteri baglammak için sanırım. diğer muayenelei op.doktorlar yapıyo.yumurta toplamayada hoca kendi girmiyo,transfere ise benim baska bi hoca girmişti kim boştaysa yani.o onun hastası bu bunun hastası demiyorlar.fiyat konusuna gelince üniv.hastanesi ve özel hastane değişiyo tabi raporunun olup olmadığıda bunların sartları var en iyisi hastane ile görüşmeniz.
tüp bebek tedavisi bi uzun protokol var bir de kısa uzun olanı yaklaşık bir ay sürüyor kısası 15 gün filan.
ama inşallah bunlarla uğrasmana hiç gerek kalmaz doğal yollarla hamile kalırsın.ve sağlıklı bir bebişin olur.

tamam sagol canim benim

eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
canım işallah sonuç güzel olur
bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımki
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh

amin canım amin siz bursada hangi hastanede tedavi oldunuz canım bende bursadayım

doktor vıtamın vermıs birde benim esimin testestronu dusuk onun icin ilac vermiss onu kullaniyoruz bu ilac bitsin insallah gedicez allahin iziniyle hem getmek istiyorum hemde korkuyorum

selam nasilsin???
evet vitaminlerinde faydasi varmis !! sizdemi almanyadansiniz??
Yani burda bir tüp bebek merkezine gitinizmi??
Ameliyat felan oldumu esin? (tese ameliyati?)

nedense bize endol ve trental hiç vermedi, direkt klomen ve pharmatonla başladık biz, sonra proxeed ve klomen verdi tekrar 3 aydır kullandık, pazartesi test yaptırcaz bakalım..hormon ve sperm testi..

melisa bizde emre beyin hastasıyız salı günü test yaptıracağız sperm testi yanında da hormon testi yaptıralım diyoruz hangi hormonlara baktıryoruz ? 3 aydır emre beyin tedavisini uyguluyoruz bakalım ilerleme gelişme olmuş mu ? sorunumuz hipogonafizm ve azoosperm.hipo sebebi tek taraflı inmemiş testis sizinkisi neydi ?

canım bizimde azospermdi ama çok şükür çıkış oldu, bizim FSH, LH ve testosterona bakılıyor..İnş sizinde testleriniz güzel çıkar canım..Bizde sebep bulunmadı yada hiç aranmadı, bizim sadece ilk test sıfır çıktı sonra hep sayı gördük, bizde anlamadık açıkcası..en son sayımız iidi ama hareket %100 hareketsizdi..oda 1 aylık klomen ve proxeedle %90 inmişti bakalım 3. ayda nasıl değişmiş olacak..

Iyi aksamlar CICEK !!
sizin ilk tese amelyatinizda ;
patalogie den sonuc raporu aldinizmi ??
Yani bir tehsis konulmusmuydu???
Tskler canim!!!

sizinde az kaldi gitmenize ???

canim ya senelerdir ugrastim diyorsun !!allah sesini duymus ,insallah ikizizlerin olur onca senenin acisini ciakartirsin!!!allah tamamini getirsin!!!darisi hepimizin basina!!!

Iyi aksamlar CICEK !!
sizin ilk tese amelyatinizda ;
patalogie den sonuc raporu aldinizmi ??
Yani bir tehsis konulmusmuydu???
Tskler canim!!!

sizinde az kaldi gitmenize ???

iyi aksamlar runya aldik olgunlasmamis sperm bulunmustu

kızlar ii akşmalar nasılsınız canlarım vck arkadasım sizde yumurtalıklardamı bi sorun var

kader napiyorsun canim
esim bugun annesine soylemis biz turkiyeye gidiyoruz diye ama teseyi soylememis
arastirmaya gidiyoruz demis o da tamam demis hayirlisi olsun demis..ne icin gittigimizi anladi ama sorunun ne oldugunu bilmiyor

runya sizin patoloji raporu nasildi?

bende raporlari aldim tekrar inceleyim diye ya okadar seyler yaziorki insan hepsini anlamiyor!!!
(atypische keimzellen sind nicht vorhanden)
yani a typik germ hücreleri yok diyor !
bide gelismemisch diyor!!
Cok celiskili bir rapor var elimizde!!!
saten bizim labor ile patalogie parcalar karismisdi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…