önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..
rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın...evet biraz acele etmişim hastane 10.günde kanda bile çıkmayabilir mutlaka 12.gün dedi..HAYIRLI CUMALAR rabbım bu mubarek gecede gonlunuzdekılerı gerceklestrsn ınsaalah SELVAM tatlım daha erken umarım rabbımden dılıyorum emeklerınız bosa cıkmaz,cıfter cıfter gelır bebıslerın sanaSYMPATIGUE tatlım sız genetık test yaptrdınız mı,yada azo sebebı olarak ne gosterıldı,genetık bır hasatlık fılan denıldı mı?degerlerınız ve durumunuz bıze yakın da.....once de sordu arkadaslar ama gormedın sanırım.gecmıs mesajlarını okudum ama yazmamısın canım ...ınsaallah rabbım sonunuda sevınc gozyaslarıyla getrsn kucagına almak nasıp etsın bebegını yada ınsaalh bebeklerını.dıger FISTIKLAR sızler nasılsınız?
önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..
canim sperm bulundugunda sordunuzmu niye cikis olmamis diye kaan hocaya
bize sadece klomen ve proxeed plus verdi hic denistirmedi insallah faydasi olmustur
hayırlı olsun canım, ilkinde memnun kaldın mı peki hastaneden? kaan hocanın orda yaptırdın demi ilkini? birde anatolia nasıl? bende orayı düşünüyorum yaza eğer doğal yoldan kalamazsam..birde fiyat ne tuttu toplam? ya kızlar tüp bebek olayı ne kadar sürüyor? bu rapor ne raporu? offf yaaa hiç bişey bilmiyorum bu konuda..yaza kadar umarım doğal yoldan kalırım hamile..
ameliyattan çıktı kaan hoca bi parça almış labaratuara göndermiş toplantıya gitti biz sonucu oradan öğrendik dondurma işlemi vs biraz uğraştık birazda sancılıydık..kaan hoca haberi akşam üzeri 4 gibi bizden öğrendi o sevinçle hiç birşey sormadık biraz şaşkınlığımıza geldi..şimdi eşim biraz daha iyileşsin test yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak..
canım işallah sonuç güzel olureşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
bursa dayım canım ben benim ilkinde 6. günü kanamam oldu busefer olmadı daha olmazsa hamile kalırmıyımki
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh
doktor vıtamın vermıs birde benim esimin testestronu dusuk onun icin ilac vermiss onu kullaniyoruz bu ilac bitsin insallah gedicez allahin iziniyle hem getmek istiyorum hemde korkuyorum
merabe yeniyim burda eşimde azospermi var hangi doktor önerirsiniz esenyurtta oturuyorum acıbadem mi duydum iyi mi ne dersiniz
nedense bize endol ve trental hiç vermedi, direkt klomen ve pharmatonla başladık biz, sonra proxeed ve klomen verdi tekrar 3 aydır kullandık, pazartesi test yaptırcaz bakalım..hormon ve sperm testi..
melisa bizde emre beyin hastasıyız salı günü test yaptıracağız sperm testi yanında da hormon testi yaptıralım diyoruz hangi hormonlara baktıryoruz ? 3 aydır emre beyin tedavisini uyguluyoruz bakalım ilerleme gelişme olmuş mu ? sorunumuz hipogonafizm ve azoosperm.hipo sebebi tek taraflı inmemiş testis sizinkisi neydi ?
kizlar sevincten yazamadim telefonu kapattim yazdim buraya
allahim isteyen herkese versin tum dualarinizi dileklerinizi kabul etsin
bilen bilir senelerdir ugrasiyoruz sonunda yuzumuz guldu
insallah sizlerinde olurda bin kat sevinirim
suan ellerim titriyor
daha sonra yazarim
ayrica cok cok tesekkur ettim size
ikizmi degilmi onu ogrenmek var sirada
Iyi aksamlar CICEK !!
sizin ilk tese amelyatinizda ;
patalogie den sonuc raporu aldinizmi ??
Yani bir tehsis konulmusmuydu???
Tskler canim!!!
sizinde az kaldi gitmenize ???
runya sizin patoloji raporu nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?