ikiz olup olmadigi ancak doktora gidince belli olur degilmi
herkes beni ruyasinda goruyo kimisinin elinden iki oyuncak poseti aliyomusum
kimisi cift yelek giydiriyomus bana hayirdir diyelim hayir olsun
kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
tesekkur ederim canim benim
evet test gunune kadar bekledim bugun test gunumdu sabah yaptirdim aksam belli olur dediler ogleden sonra arayip ogrendim sonucu
transferde tam 12 gun sonra test gunumdu
canımmmm güzel haberini bekliyoruz..tüm kalbimiz ve duamız seninle inşAllah..Akşam topik şenlenir senin haberinle :)))
Herkese selam kızlar..Umarım herkes iyidir, kızlarrrr sıra bize geliyor inşAllah..
slm kızlar benimde eşim tese oldu çok şükür bulundu ilk tüp bebek tutmadı.ikincisi bugün 10. günüm hayırlısıyla sonuç alcaz cuma günü yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba...
slm kizlar gunaydinn tek tek bakamadim yazilanlara ama genelde halaylari gordugume gore :) cok cok tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin
az oce aradim hastaneyi aynen igne ve ilaclara devam edip 15 gun sonra doktora gidicekmisim
kizlar birde bisey sorcam size ,ben hamile kaldigima dair baslik acicam
cunku kac senedir ugrastik neler neler gecirdik cok kisiye umut olur diye bastan sona yazmak istiyorum
nereye konu acim yani konu tup bebek bolumu icnde olsun
cok zamandir takilmadigim icin detayli bakamadim :)
[ı]slm kizlar gunaydinn tek tek bakamadim yazilanlara ama genelde halaylari gordugume gore :) cok cok tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin
az oce aradim hastaneyi aynen igne ve ilaclara devam edip 15 gun sonra doktora gidicekmisim
kizlar birde bisey sorcam size ,ben hamile kaldigima dair baslik acicam
cunku kac senedir ugrastik neler neler gecirdik cok kisiye umut olur diye bastan sona yazmak istiyorum
nereye konu acim yani konu tup bebek bolumu icnde olsun
cok zamandir takilmadigim icin detayli bakamadim :)[/ı]
Arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..
Arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..
canım bozma moralini bence erken yapmışsın testi canım biraz daha sabret bu kadar zaman beklemişin birkaç gün daha sabır tatlım inşallah sen de mutlu haberi vereceksin bizlere tatlım.
arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..
canım seni anlıyoruzda şimdiye kadar dayanabildin neden şimdi sabırsızlanıyorsun negatif çıkacağını tahmin etmedinmi ?yani yanlış anlamada sen üzülmek için yaptın bence o testi çünkü şimdi çıkması biraz ezan okunmadan namaz kılmaya benziyor bence.biliyorumki bazı kişiler hamile olduğu halde o testte negatif çıkıyor.sabret ve dua et bilki bizde hem kalben hemde dualarımızla sizinleyiz.şimdi üzülmeyi bırakta hayal kur yarın çekeceğimiz halayı oğlunun sünnetinde çekeceğimiz halayın hayalini kur olmazmı.artık sevinme ve mutlu olma sırası bize geldi sencede öyle değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?