Kızlar bu arada size bişey anlatmak istiyorum..benim eşimin testis boyutu biri küçük diğeri normal boyutlardaydı..bu durumda olan arkadaşlar vardı aramızda..tatilde kaan hocaya gittik ya biz rahat 2 aydır sperm testi yaptırmamıştık beni hazırlamaya başladıkları gün kaan hocanın yanına girdik ve test yaptırmak istediğimizi söyledik bize gerek yok zaten sizde tek testis biri bitmiş durumda,ben hücre bulabilirmiyiz diye bile tereddütteyim dedi..çok moralimiz bozulmuştu eşimle neye uğradığımızı şaşırdık sonra apar topar kaan hocanın odasından ayrıldık..sonra mikrotese yapıldı kaan hoca parça alıp labaratuara göndermiş sonuç çıktı akşam üzeri odasına gittik toplantıdan yeni gelmişti oldukça mutsuz bi şekilde gelin bakalım dedi oturduk hocam çıktı iki tüp dondurduk gayet hareketliymişlerde dedim öyle bir heyecanlandıki direk ayağa kalktı tebrik ederim sizin tek testisti gözünüz aydın dedi o anda gözünün içi parlıyordu bizim gibi rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu o an dünyada üztesinden gelemeyeceğim sıkıntı yok gibi geldi..kızlar hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum...[/QUOTE
canim bizimde testis boyutu biri normal diyeri kucuk..kaan hoca bizimde birne bakilacak dedi muaynede diyeri ufak dedi...esim burda tese oldugundada ayni testis se bakilmisti insllah bu dafa bulunur ilaclarin faydasi olmustur insallah...
canim sen sinavin birini atlattin allaha sükür insallah bebeginide alacaksin kucagina allahin izniyle
mrb arkadaslar ben bi kaçgündür bakıyorum foruma benim eşimde azospermiydi ,ve hamileyim şimdi:d
Kızlar bu arada size bişey anlatmak istiyorum..benim eşimin testis boyutu biri küçük diğeri normal boyutlardaydı..bu durumda olan arkadaşlar vardı aramızda..tatilde kaan hocaya gittik ya biz rahat 2 aydır sperm testi yaptırmamıştık beni hazırlamaya başladıkları gün kaan hocanın yanına girdik ve test yaptırmak istediğimizi söyledik bize gerek yok zaten sizde tek testis biri bitmiş durumda,ben hücre bulabilirmiyiz diye bile tereddütteyim dedi..çok moralimiz bozulmuştu eşimle neye uğradığımızı şaşırdık sonra apar topar kaan hocanın odasından ayrıldık..sonra mikrotese yapıldı kaan hoca parça alıp labaratuara göndermiş sonuç çıktı akşam üzeri odasına gittik toplantıdan yeni gelmişti oldukça mutsuz bi şekilde gelin bakalım dedi oturduk hocam çıktı iki tüp dondurduk gayet hareketliymişlerde dedim öyle bir heyecanlandıki direk ayağa kalktı tebrik ederim sizin tek testisti gözünüz aydın dedi o anda gözünün içi parlıyordu bizim gibi rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu o an dünyada üztesinden gelemeyeceğim sıkıntı yok gibi geldi..kızlar hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum...[/QUOTE
canim bizimde testis boyutu biri normal diyeri kucuk..kaan hoca bizimde birne bakilacak dedi muaynede diyeri ufak dedi...esim burda tese oldugundada ayni testis se bakilmisti insllah bu dafa bulunur ilaclarin faydasi olmustur insallah...
canim sen sinavin birini atlattin allaha sükür insallah bebeginide alacaksin kucagina allahin izniyle
çiçek canım ben inanıyorum iyi haberler vereceksin bize..hepimizin sırayla halayını çekeceğiz burda...
çiçek canım ben inanıyorum iyi haberler vereceksin bize..hepimizin sırayla halayını çekeceğiz burda...
inslllah canim benim
eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
insallah canim sperm cikisi olur allah yardimciniz olsun
nasilsin canim
iyiyim uzun zamandır internette problem vardı. yeni düzeldi.
sen nasılsın?
canım sizin azo sebebi neydi hormon değerleriniz nasıldı ?nasıl tedavi gördünüz?hangi doktorda tedavi gördünüz?şimdiden teşekkür ederim
canımmm güzel haberini bekliyor olacağız :))) inş güzel sonuçla dönersin..eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
mrb canım sebebini bilmiyorum ama ankara üni.cebeci hastanesinde kaan hoca nın verdiği ilaçlar sayesinde eşim kese yaptırmaktan kurtuldu.
selvacigim kaan hoca hangi ilaclari vermisdi canim hangileri kullandiniz siz
canım tüp bebek oldu bizimkisi kaan hoca proced plus (toz), testojel verdi.
iki kere denemde bulunduk birincisi aynı hastene murat bey yaptı ikincisinde ise anatolia da yaptırdık.
iki denem öncesinde de bi kaç ay kullandı ilacları.
inş. artış olur canım sizinde.
tesekkur ederim inş. hayırlısı ile hepimiz de alırız bebişleri kucagımıza
önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..
canımmm güzel haberini bekliyor olacağız :))) inş güzel sonuçla dönersin..
canım tüp bebek mi yoksa doğal yoldan mı hamile kaldın? hangi ilaçalrı vermişti size kaan hoca? bizde onun hastasıyız e bize klomen birde roxeed plus verdi..bizde pazartesi test yaptırcaz, ilaçları kullanalı 3 ay oldu bu ay, inş artış olmuştur..hayırlı olsun bebeğinde..sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..
SELVA'cım sende Allah'ın izniyle hamilesin canım, sakın endişelenme ve pazartesi bize güzel haberi ver..Çok öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?