Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaslar ben bi kaçgündür bakıyorum foruma benim eşimde azospermiydi ,ve hamileyim şimdi

Arkadaşlar benim eşiminde testisinin biri çok küçük diğeride alt sınırdaymış.yani normal yazmıyordu .sizlere birşey sorucam ahmet maranki'nin tedavisinden haberi olan yada tedavi olan varmı kızlar .şimdi telefon açtım onlara önce beden temizliği yapın dedi.sonra bitkisel ilaç kullanıcakmışız yaklaşık aylık400 ytl.3 ay kullanın dedi bununla tedaviye cevap veren çok hasta olmuş ne dersiniz şimdide bu kapıyımı çalsak.

mrb arkadaslar ben bi kaçgündür bakıyorum foruma benim eşimde azospermiydi ,ve hamileyim şimdi:d

canım sizin azo sebebi neydi hormon değerleriniz nasıldı ?nasıl tedavi gördünüz?hangi doktorda tedavi gördünüz?şimdiden teşekkür ederim

eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır

selvacigim kaan hoca hangi ilaclari vermisdi canim hangileri kullandiniz siz

canım sizin azo sebebi neydi hormon değerleriniz nasıldı ?nasıl tedavi gördünüz?hangi doktorda tedavi gördünüz?şimdiden teşekkür ederim

mrb canım sebebini bilmiyorum ama ankara üni.cebeci hastanesinde kaan hoca nın verdiği ilaçlar sayesinde eşim kese yaptırmaktan kurtuldu.

Sympathique senin de eşinin de gözünüz aydın canım. Çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de şu an tedavideyim , inşallah bizimki de olumlu sonuçlanır, coşkuyla halaya katılıyorum , Allaha emanet ol canım, hepimiz için dua et

eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
canımmm güzel haberini bekliyor olacağız :))) inş güzel sonuçla dönersin..

mrb canım sebebini bilmiyorum ama ankara üni.cebeci hastanesinde kaan hoca nın verdiği ilaçlar sayesinde eşim kese yaptırmaktan kurtuldu.

canım tüp bebek mi yoksa doğal yoldan mı hamile kaldın? hangi ilaçalrı vermişti size kaan hoca? bizde onun hastasıyız e bize klomen birde roxeed plus verdi..bizde pazartesi test yaptırcaz, ilaçları kullanalı 3 ay oldu bu ay, inş artış olmuştur..hayırlı olsun bebeğinde..sağlıkla kucağına alırsın inşAllah..

SELVA'cım sende Allah'ın izniyle hamilesin canım, sakın endişelenme ve pazartesi bize güzel haberi ver..Çok öpüldün

canım tüp bebek oldu bizimkisi kaan hoca proced plus (toz), testojel verdi.
iki kere denemde bulunduk birincisi aynı hastene murat bey yaptı ikincisinde ise anatolia da yaptırdık.
iki denem öncesinde de bi kaç ay kullandı ilacları.
inş. artış olur canım sizinde.
tesekkur ederim inş. hayırlısı ile hepimiz de alırız bebişleri kucagımıza

HAYIRLI CUMALAR rabbım bu mubarek gecede gonlunuzdekılerı gerceklestrsn ınsaalah SELVAM tatlım daha erken umarım rabbımden dılıyorum emeklerınız bosa cıkmaz,cıfter cıfter gelır bebıslerın sanaSYMPATIGUE tatlım sız genetık test yaptrdınız mı,yada azo sebebı olarak ne gosterıldı,genetık bır hasatlık fılan denıldı mı?degerlerınız ve durumunuz bıze yakın da.....once de sordu arkadaslar ama gormedın sanırım.gecmıs mesajlarını okudum ama yazmamısın canım ...ınsaallah rabbım sonunuda sevınc gozyaslarıyla getrsn kucagına almak nasıp etsın bebegını yada ınsaalh bebeklerını.dıger FISTIKLAR sızler nasılsınız?

hayırlı olsun canım, ilkinde memnun kaldın mı peki hastaneden? kaan hocanın orda yaptırdın demi ilkini? birde anatolia nasıl? bende orayı düşünüyorum yaza eğer doğal yoldan kalamazsam..birde fiyat ne tuttu toplam? ya kızlar tüp bebek olayı ne kadar sürüyor? bu rapor ne raporu? offf yaaa hiç bişey bilmiyorum bu konuda..yaza kadar umarım doğal yoldan kalırım hamile..

önce endol ve trental sonra pharmatonla klomen vermişti canım biz bunların yanında 6 ay kadar proxed plus kullandık bi faydası oldumu bilmem..

nedense bize endol ve trental hiç vermedi, direkt klomen ve pharmatonla başladık biz, sonra proxeed ve klomen verdi tekrar 3 aydır kullandık, pazartesi test yaptırcaz bakalım..hormon ve sperm testi..

inşallah hamileyimdir içimdeki can allaha emanet..rabbim seninde yardımcın olsun..rapor olayına gelince hastane bizden evrak istedi kendileri çıkardı verdi yani senin kafanı yormana gerek yok tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…