nerdeki bu dükan kizlar???
hangi sehirde???
kizlar bir sey sormak istiyorum esim 2006 yilinda tek trafli varikosel ameliyati oldu ayni ameliyat sirasindada 2 yumurtaliginda 1 er tane parc alindi ben bu yontemi tese olarak biliyorum ama kaan hoca bu yonteme tese degil o biyopsi yapmislar dedi bi anlam veremedim acikcasi o gunden beri kafama takiliyo hep ikisinin arasindaki fark ne bize neden o zaman tese dediler diye
kizlar bir sey sormak istiyorum esim 2006 yilinda tek trafli varikosel ameliyati oldu ayni ameliyat sirasindada 2 yumurtaliginda 1 er tane parc alindi ben bunu yontemi tese olarak biliryorum ama kaan hoca bu yonteme tese degil o biyopsi yapmislar dedi bi anlam veremedim acikcasi o gunden beri kafama takiliyo hep ikisinin arasindaki fark ne bize neden o zaman tese dediler diye
canim biz hollandada oturuyoruz cicekle o dukkan amsterdamda
canim 2006 da olan amelyatin raporu yokmu elinizde??????
var canim aynen soyle yaziyor....Tubuluslarin tumu Sertoli hucreleri ile doseli olup Germ hucresi bulundurmamaktadir.Leyding hucreleri sayica artmis gorunumdedir ..... en sondada TANI: Germ hucresi aplazisi(sertoli cell only)her iki ornek sag ve sol testis biyopsisi yaziyor
insallah bu yazanlar iyi biseydir canim
allahim hepimizn yardimcisi olsun
amin canim insallah rabbim hepimize yardim etsin .... canim biz ilk teseyi ankarada olduk ama baska bir doktor yapti ismini unuttum
mrb arkadaslar ben bi kaçgündür bakıyorum foruma benim eşimde azospermiydi ,ve hamileyim şimdi
eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır
nedense bize endol ve trental hiç vermedi, direkt klomen ve pharmatonla başladık biz, sonra proxeed ve klomen verdi tekrar 3 aydır kullandık, pazartesi test yaptırcaz bakalım..hormon ve sperm testi..
Arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi değilim dün dayanamadım evde test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün 7.günüm sizce daha erkenmi çıkmaması normalmi..ne biliyim dayanamadım birde hamile haberlerini alınca çok heves ettim yapmasamıydım..kızlar dua edin bana çok daraldım çok..
hayırlı cumalar kızlar ...nasılsınız.ben hala iyileşemedim burnum akıyor çok öksürüyorum hiç başımda tutmuyor.sperm testi yaptıracak arkadaşlar var inşAllah güzel haberlerle gelirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?