Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim 2006 da olan amelyatin raporu yokmu elinizde??????

canim kaan hocanin dedigi dogrudur o zaman ,ee öyleyse esin tese olmamis oluyor
canim ben unuttum esin nerde olmustu ameliyati
kaan hocaya sorsana ikisinin arsindaki farki

Son düzenleme:
canim 2006 da olan amelyatin raporu yokmu elinizde??????

var canim aynen soyle yaziyor....Tubuluslarin tumu Sertoli hucreleri ile doseli olup Germ hucresi bulundurmamaktadir.Leyding hucreleri sayica artmis gorunumdedir ..... en sondada TANI: Germ hucresi aplazisi(sertoli cell only)her iki ornek sag ve sol testis biyopsisi yaziyor

insallah bu yazanlar iyi biseydir canim

allahim hepimizn yardimcisi olsun

eşim kaan hocaya gidiyor yarın spermiyogram verecek inşallah bir değişiklik vardır

hadi hayirlisi olsun arkadasim insallah sonuclariniz iyi cikar...

nedense bize endol ve trental hiç vermedi, direkt klomen ve pharmatonla başladık biz, sonra proxeed ve klomen verdi tekrar 3 aydır kullandık, pazartesi test yaptırcaz bakalım..hormon ve sperm testi..

guzel haberlerinizi bekliyoruz.. hayirli olur insallah

sen nekarda tez canliymissin insallah bebeklerin de senin gibi tez canli olurlar... sabret birz daha guzelim inaniyorum ki guzel haberler vericeksin bize.
ay bebeklerin demisim acaba icime mi dogdu...:)

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar kızlar. Geçmişi okuyamadım giremiyorum bu aralar. Sanırım 1 hamilemiz var. İnşallah kucağınada alır. Darısı başımıza.Tedavide olan arkadaşlar inşallah 2011 hepinize anne olmayı nasip etsin.

hayırlı cumalar kızlar ...nasılsınız.ben hala iyileşemedim burnum akıyor çok öksürüyorum hiç başımda tutmuyor.sperm testi yaptıracak arkadaşlar var inşAllah güzel haberlerle gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…