Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayirli olsun sziin problem neydi normal mi teseyle bulundu sperm??

tesekkur ederim canım mrb
eşimde siperm sayısı az kareketsiz ve renksizdi doktor olmaz demişti normal yollardan ama kaan hocanın verdiği ilaçlar sayesinde kese olmaya gerek kalmadan tüp bebeğimize hamileyim şuan

sen nekarda tez canliymissin insallah bebeklerin de senin gibi tez canli olurlar... sabret birz daha guzelim inaniyorum ki guzel haberler vericeksin bize.
ay bebeklerin demisim acaba icime mi dogdu...:)

rabbim hayırlısıyla verir inşallah ikiz olmasıda ayrı bir süpriz olur ...evet sabır herşeyin başı..ben biraz aşırı merak ettim şimdi bekliyorum salı günü test günüm..

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR NE VAR NE YOK bugün yoruldum genel temizlik yaptım hiç işim bitmiyo camasır ütü bulaşık yemek pasta bunlardan sıkıldım artık nerdeyse hergün hepsi oluyo bugünde bi pencere kapı falan temizledim evim o kadra büyükkü anlatamam temizle temzle bitmiyo aceba sizlerdemi aynı durumdasınız yoksa işi biten oluyomu

ayyyy canim gözlerim doldu suan inan cok sevindim !!!!!!
Bizim iki testis de kücük .insallah bizdede bulurlar!!!
Spermler kac taneydi sizde ? nekadar dondurdular???
kac tane embrio transfer ettiler ???

canım iki tüp donduralım dediler dondurdular yaşım gereği ve ilk deneme olduğu için tek transfer yapıldı iyi kalitede denildi 9.günüm bugün hayırlısı inşallah...darısı başınıza kızlar..rabbim yardımcımız olsun..

melisela bence kendinikü iki hatta en az üç test arka arkaya sıfırsa oluyor o teşhis sizde ilk testte hata olmuş olabilirizi azosperm diye adlandırmayın çün

herkese gunaydin hayirli cumalar dilerim...

melisela bence kendinikü iki hatta en az üç test arka arkaya sıfırsa oluyor o teşhis sizde ilk testte hata olmuş olabilirizi azosperm diye adlandırmayın çün

canım valla bizde anlamadık ki, bizim sayı çıkan teste bile azosperm yazmışlar, bakalım pazartesi tekrar test yaptırcaz..bizim bu sanırım 6. testimiz olacak, sadece ilkte sıfırdı..diğerlerinde hep sayı var..dediğin gibi bizim azosperm değil bencede..

canim tüp dedigin embrio mu oluyor??
yasin kac??
ben 31

hayır canım iki tüp sperm dondurdular..ilaçlar bende folikül oluşturmuş bu nedenle 2 yumurta aldılar ikiside döllendi .. 29 yaşındayım ilk deneme diye tek transfer oldu..diğer embryo 5 gün bekletildi istenilen kalitede olmadığı için dondurulmadı..

yani dondurmalari böyle bizim durumlar icin mükkemel yani!
merak etigim ...dondurma yöntemi icin nasil bir aydinlanma yapioyorlar doktorlar??
size birsey anlatilarmi??

yani dondurmalari böyle bizim durumlar icin mükkemel yani!
merak etigim ...dondurma yöntemi icin nasil bir aydinlanma yapioyorlar doktorlar??
size birsey anlatilarmi??

bize sadece hücre çok donduralım mı dediler ücret yatırdık 2 tüp için 200 tl...spermleri svı nitrojen içinde -196 derecede dondurup uzun süre saklayabiliyorlarmış...

çiçekciğim dün işe gittim sordum oteli bilen yok ama internetten gördüğüm kadarıyla anıttepede orası iyi bir semttir zaten anıtkabirede yakın turlarla gezmeye gelenler kalıyomuş genelde iyi bi yer gibi inşallah rahat edersiniz inşallah bebeğinle dönersin eve.kusura bakma 100 mesaj yazmadan foruma özelden mesaj atamıyormuşum onun için buraya yazdım bu arada sizler nasılsınız arkadaşlar ben de okuyup çıkıyorum artık yazacak bişey bulamıyorum ki

iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsınnn

canım öyle deme neden yazacak bişey yok dertleşiyoruzyaa

kizlar burda bir arkadasimiz vardi yeni katilmisdi hani test yatiracakti hamilemi degilmi diye sonucu belli oldumu?selvayi soylemiyorum onu biliyorum bize sali mujdeli haber vericek insallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…