hayirli olsun sziin problem neydi normal mi teseyle bulundu sperm??
geçmiş olsun canım
sen nekarda tez canliymissininsallah bebeklerin de senin gibi tez canli olurlar... sabret birz daha guzelim inaniyorum ki guzel haberler vericeksin bize.
ay bebeklerin demisim acaba icime mi dogdu...:)
hu huuuuuu nerdesiniz
Kızlar bu arada size bişey anlatmak istiyorum..benim eşimin testis boyutu biri küçük diğeri normal boyutlardaydı..bu durumda olan arkadaşlar vardı aramızda..tatilde kaan hocaya gittik ya biz rahat 2 aydır sperm testi yaptırmamıştık beni hazırlamaya başladıkları gün kaan hocanın yanına girdik ve test yaptırmak istediğimizi söyledik bize gerek yok zaten sizde tek testis biri bitmiş durumda,ben hücre bulabilirmiyiz diye bile tereddütteyim dedi..çok moralimiz bozulmuştu eşimle neye uğradığımızı şaşırdık sonra apar topar kaan hocanın odasından ayrıldık..sonra mikrotese yapıldı kaan hoca parça alıp labaratuara göndermiş sonuç çıktı akşam üzeri odasına gittik toplantıdan yeni gelmişti oldukça mutsuz bi şekilde gelin bakalım dedi oturduk hocam çıktı iki tüp dondurduk gayet hareketliymişlerde dedim öyle bir heyecanlandıki direk ayağa kalktı tebrik ederim sizin tek testisti gözünüz aydın dedi o anda gözünün içi parlıyordu bizim gibi rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu o an dünyada üztesinden gelemeyeceğim sıkıntı yok gibi geldi..kızlar hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum...
melisela bence kendinikü iki hatta en az üç test arka arkaya sıfırsa oluyor o teşhis sizde ilk testte hata olmuş olabilirizi azosperm diye adlandırmayın çün
canım bizimde azospermdi ama çok şükür çıkış oldu, bizim FSH, LH ve testosterona bakılıyor..İnş sizinde testleriniz güzel çıkar canım..Bizde sebep bulunmadı yada hiç aranmadı, bizim sadece ilk test sıfır çıktı sonra hep sayı gördük, bizde anlamadık açıkcası..en son sayımız iidi ama hareket %100 hareketsizdi..oda 1 aylık klomen ve proxeedle %90 inmişti bakalım 3. ayda nasıl değişmiş olacak..
herkese gunaydinhayirli cumalar dilerim...
melisela bence kendinikü iki hatta en az üç test arka arkaya sıfırsa oluyor o teşhis sizde ilk testte hata olmuş olabilirizi azosperm diye adlandırmayın çün
canim tüp dedigin embrio mu oluyor??
yasin kac??
ben 31
yani dondurmalari böyle bizim durumlar icin mükkemel yani!
merak etigim ...dondurma yöntemi icin nasil bir aydinlanma yapioyorlar doktorlar??
size birsey anlatilarmi??
iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsınnnnasilsin belgin
çiçekciğim dün işe gittim sordum oteli bilen yok ama internetten gördüğüm kadarıyla anıttepede orası iyi bir semttir zaten anıtkabirede yakın turlarla gezmeye gelenler kalıyomuş genelde iyi bi yer gibi inşallah rahat edersiniz inşallah bebeğinle dönersin eve.kusura bakma 100 mesaj yazmadan foruma özelden mesaj atamıyormuşum onun için buraya yazdım bu arada sizler nasılsınız arkadaşlar ben de okuyup çıkıyorum artık yazacak bişey bulamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?