çiçekciğim dün işe gittim sordum oteli bilen yok ama internetten gördüğüm kadarıyla anıttepede orası iyi bir semttir zaten anıtkabirede yakın turlarla gezmeye gelenler kalıyomuş genelde iyi bi yer gibi inşallah rahat edersiniz inşallah bebeğinle dönersin eve.kusura bakma 100 mesaj yazmadan foruma özelden mesaj atamıyormuşum onun için buraya yazdım bu arada sizler nasılsınız arkadaşlar ben de okuyup çıkıyorum artık yazacak bişey bulamıyorum ki
kizlar burda bir arkadasimiz vardi yeni katilmisdi hani test yatiracakti hamilemi degilmi diye sonucu belli oldumu?selvayi soylemiyorum onu biliyorum bize sali mujdeli haber vericek insallahhhh.
iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsınnn
canım öyle deme neden yazacak bişey yok dertleşiyoruzyaa
canim cok sagol insallah iyidir tabiki burayada yazabirlirsin canim ne kusuru beni dusunup sorusturman bile guzel allah razi olsun allahim gönlünün muradini versin ummadigin anda..canim insallah mutlu donerim allahim kimseyi umutsuz birakmasin..canim neden gelmiyorsun gel konusalim dertleselim
amin canım amin inşallah hepimizin muradını versin rabbim siz ne zaman yola çıkıyosunuz
kızlar ii akşmalar nasılsınız canlarım vck arkadasım sizde yumurtalıklardamı bi sorun var
vck canım testis boyutlarını yazabilirmisin
vck canım testis boyutlarını yazabilirmisin
sağ testis 18x9.6mm(alt fizyolojik sınırda) sol testis alt fizyolojik sınır düzeyinde24x17.5mm canım sizinde sorununu testis boyutunda sizinkinin ölçüleri nedir
vck canim esiminde testisleri kucuk demisdi doktor bizimki soyle canim sag testis 37x18x15mm sol testis 36x18x15mm bunun normal boyutu ne oluyoki canim
vck canım normal boyutları bende bilmiyorum ama dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra boyutunun çnemi yok umudumnerde arkadasım suan siteye girmiyo artık ben telefonla görüşüyorum iyi henüz bebegi yok daha
vck canım normal boyutları bende bilmiyorum ama dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra boyutunun çnemi yok umudumnerde arkadasım suan siteye girmiyo artık ben telefonla görüşüyorum iyi henüz bebegi yok daha
canım sizinki küçükse bizimki ölüdür o zaman.ama şunu biliyorumki bir düğme büyüklüğündeki testisten sperm bulunmuş normal testisten bulunamamış peki siz nasıl bir tedavi görüyorsunuz.hangi doktora gidiyorsunuz.size doktor umut verdimi
fsh kaç bizim çok yüksek 6 sene önce baktırmıştık76 çıkmıştı şimdi nedir bilmiyorum
canim biz 2 yildir kaan hocada tedavideyiz 1 kere 2006 tese olduk cikmadi bizim fsh 39 du temmuz ayinda 34 kasimda 31 oldu ocakda da yaptirdigimizda fsh 6 ya dustu esim temuzdan beri nebido ignesi vuruluyordu 3 ayda bir kasimda ayindada 2 ay testojel kullandi ve fsh 6 ya dustu bu ay yine nebido ignesi vuruldu esim 2 ay sonra yeniden test yaptircak bakalim sonuc nasil cikacak yazin temmuzdada m tese olucak esim kaan hocada
peki sizin sebebi nedir doktor yüzde kaç umut verdi değerlerin düşmesi bence hayra alamettir inşallah ALLAH hiç birimizn emeklerini boşa çıkarmaz.canım biliyormusun bizim apartmanda bir bayan vardı çocuğu olmuyordu ve doktorlar hangi testi yaptırırsa sonuçları kötü çıkıyordu çocuk için hiç bir umudu kalmamıştı birgün hastalandı devamlı bayılıyordu doktaora gitti doktor birsürü beğin filim çektirdi ve beyninde bir sıvının çok salgılandığını tespit etti onun tedavisini görmeğe başladı ama o ilaçlar onu komalık ediyordu annesi ona bakmak için memleketten geldi ona baktı kadın o ilaçları kullanmaktan vazgeöti çünkü kullanınca hep bayılıyordu doktor ona kan tahlili yaptırıyor belki kansız olduğun için bu kadar ilaçtan etkileniyorsun diyor teste şöyle bir not 2 haftalık hamilesin inan ben bunu duyunca tüylerim diken diken oldu bütün bunlar ALLAH'ın bir mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?