kizlar uyku tutmadi beni bende geldim yaniniza
canim bizimki germ hucre aplazisi (sertoli cell only ) kagitta oyle yaziyor canim son gonderdigimzi sonuclara kaan hoca cok iyi dedi yuzde kac sansimiz var bilmiyorum kaan hoca ameliyat yapip icerisini gormeden bir sey diyemem demisdi hayirliis bakalim ...... canim rabbim nelere kadir cansiz yumurtaya can veren allahim insallah o mucizelerini bizlerede gosterir de yavrularimiza kavusuruz
hos geldin canim son 1 gunun kaldi heyecandan uyku gelmez
kizlar uyku tutmadi beni bende geldim yaniniza
GECE KUSLARI nasılsınız?masalah ayaktasınız,ben de ıyıyım dıger topıklerı okudum bol bollllll.....yatacam da sıze de bır slm verıp cıkayım dedım cancanlarım.VCK canım sızın azo sebebınıze ne dedıler?genetık test yaptnzmı tedavıdekı arkadaslarıma olacaklarada rabbbım sabr guc ve sıfa versın ınsaalahhhhhhhhhhhhhhhhh
hoş geldin canım sen uyumak istemiyorsunda bebeklerimizin ne suçu var.git uyu uyuda büyüsünler bize iki gün sonra el sallıyacaklar unutma güçlü olmaları lazım ben neden çoğul konuşuyorum yoksa ikizlermi geliyor
GECE KUSLARI nasılsınız?masalah ayaktasınız,ben de ıyıyım dıger topıklerı okudum bol bollllll.....yatacam da sıze de bır slm verıp cıkayım dedım cancanlarım.VCK canım sızın azo sebebınıze ne dedıler?genetık test yaptnzmı tedavıdekı arkadaslarıma olacaklarada rabbbım sabr guc ve sıfa versın ınsaalahhhhhhhhhhhhhhhhh
kizlar ben kalkiyorum uykum geldi hepinize iyi geceler :79::79::79:
aminn canim aminnn
canim sen beni karistirdin galiba
VCK canım sız 6 yıl oncekı gtttgnz tek bır dr lamı kaldınız?neden baskasına gtmedınızkı?anlasılan tedavıde gormedınız.hayırlıs olsun benım esımde fsh 44 tu .ve fındık buyuklugunde testısler....genetık kaynaklı bızımkı.bıraz bızımkıne bensettım durumunuzu ama bellı degılmıs rabbım ınsaalah senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldrsn gecmıs olsun ınsaalah sıfayı bulacak olumlu sonuc alacak gunler gorursun tatlım
vck canım sız 6 yıl oncekı gtttgnz tek bır dr lamı kaldınız?neden baskasına gtmedınızkı?anlasılan tedavıde gormedınız.hayırlıs olsun benım esımde fsh 44 tu .ve fındık buyuklugunde testısler....genetık kaynaklı bızımkı.bıraz bızımkıne bensettım durumunuzu ama bellı degılmıs rabbım ınsaalah senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldrsn gecmıs olsun ınsaalah sıfayı bulacak olumlu sonuc alacak gunler gorursun tatlım
Ben çok korkuyorum doktora gitmekten umudumu yitirmekten ya kötü birşey söylerseler.ama allahsizden razı olsun bana seneler sonra yine umut kaynağı oldunuz.allah inşallah önce size sonra bana hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin
canım VCK bızede boyle soylendı durumuuzu aynı oldugu ıcın yazdım dıkkatımı cektı..yanı umut olayım ıstedım ama yanlıs anladın sanırım benı..yanı bızde 8 dr gezdık 3 ayrı sehır...bıze de paranızı yedırmekten baska bısey yabmazsssınız hıccccccccccccccc denemeyın cunku olsada dusuk yanr genetık bozukluk var dendı.fakat bız agustosta mıkrotese oldu esım 6 sperm bulundu .ben de hazırlandım 2 tane konuldu fakat olmadı .....bıze hıc sperm bulunmaz zaten testıslerınız cok ufak,bulunsada dusuk olur falan fılan bırsuru olumsuzluk duyduk.....rabbım kımseyı elı bos cevırmesın cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?