Hiç bilmiyorum canım sesi okadar kötü geliyordu ki hiç birşey soramadım Allahım bu zor günde onlara yardım etsin Rabbim sabır eylesin
Yok canım normal değil bizde fsh çok yüksek 35 civarlarında testestron da 3,86 civarındaİnşallah hayırlı sonuclar alacağınız zaman ameliyatı nasip etsin canım
hormonları normalmi
benimde eşimde 6 sene önce 90 milyon sperm varmış
banban canım ordamısın ?çok mutsuzum ben yaaa konuşalımmı biraz müsaitsen msn yi aç
Korkma canım inşallah olumlu sonuç olur senin içinde tabiki dua ediceğizkızlar allah yardım etsin vavelyaya ve eşine umarım tez zamanda ir mucize olur sonuçta herşey allahtan bizde yarın kaan hocaya gidiyoz microtese olcak eşim gün alacağız valla bende çok korkuyorum çıkmaz diye bana dua edin
Larem sizin hikayenizi okudum sizdeki azopsem olma nedeni tam olarak ne idi yani belli bir nedeni varmıydıslm kızlar anck oturdum bilgisayara arkadaşımıza çok üzüldüm ;ama unutmayın ben örnek olarak burdayım.Evet tüp bebek deneyeceğiz ben şu an lucrin kullanmaya devam ediyorum bir kaç gün içinde hastaneye gidecem ;hastalanma bekliyoruz sonra devamı gelecek olgunlaştırma çatlatma detken
opu işlemi sonra da inş yumurtalar döllenirse transfer işlemi sanırım hepsi ay sonunu bulacak .HAKKIMIZDa hayırlı inş sınavımız bu bizim sabretmek zor olsada sonu güzel olsun inş.
ama eşimin dayısınında uzun yıllar olmamış bitkisellerle sonra normal yolda olmuş
kızlar allah yardım etsin vavelyaya ve eşine umarım tez zamanda ir mucize olur sonuçta herşey allahtan bizde yarın kaan hocaya gidiyoz microtese olcak eşim gün alacağız valla bende çok korkuyorum çıkmaz diye bana dua edin
ahadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider....:ecrin_bebek:kızlar allah yardım etsin vavelyaya ve eşine umarım tez zamanda ir mucize olur sonuçta herşey allahtan bizde yarın kaan hocaya gidiyoz microtese olcak eşim gün alacağız valla bende çok korkuyorum çıkmaz diye bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?