Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar,
vavelya için çok üzüldüm. allahım sabır versin.
bir umut bitiyor, diğeri başlıyor. sabretmek ve umut etmek zorundayız. zor bir yolda yürüyoruz. hiçbirimiz için kolay değil.

Hiç bilmiyorum canım sesi okadar kötü geliyordu ki hiç birşey soramadım Allahım bu zor günde onlara yardım etsin Rabbim sabır eylesin

inan şuanda aglıyorum çoook üzüldüm ya allahım neden ya neden neyse şuan yazacak durumda dsegilim arkadaşlar çok moralım bozuldusenağlama

banbancıgım biraz anlat vavelyacıgım ne durumda üzmesin kendini inan şuanda yanında olmayı çok isterdim çok

banban canım ordamısın ?çok mutsuzum ben yaaa konuşalımmı biraz müsaitsen msn yi aç

kızlar allah yardım etsin vavelyaya ve eşine umarım tez zamanda ir mucize olur sonuçta herşey allahtan bizde yarın kaan hocaya gidiyoz microtese olcak eşim gün alacağız valla bende çok korkuyorum çıkmaz diye bana dua edin

slm kızlar anck oturdum bilgisayara arkadaşımıza çok üzüldüm ;ama unutmayın ben örnek olarak burdayım.Evet tüp bebek deneyeceğiz ben şu an lucrin kullanmaya devam ediyorum bir kaç gün içinde hastaneye gidecem ;hastalanma bekliyoruz sonra devamı gelecek olgunlaştırma çatlatma detken
opu işlemi sonra da inş yumurtalar döllenirse transfer işlemi sanırım hepsi ay sonunu bulacak .HAKKIMIZDa hayırlı inş sınavımız bu bizim sabretmek zor olsada sonu güzel olsun inş.

Korkma canım inşallah olumlu sonuç olur senin içinde tabiki dua ediceğiz
Larem sizin hikayenizi okudum sizdeki azopsem olma nedeni tam olarak ne idi yani belli bir nedeni varmıydı

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun hayrla dolsun Efendimiz hürmetine ugün yapılan tüm dualar kabul olsun inşallah Rabbim dertlerimize derman olsun şafii ismi celiliyle eşlerimize şifalar nasip etsin

bugün çok işim var çokkkkkkk...kocişte evdeydi onu postaladım çarşıya namazdan sonra gelir o gelene kadar işimi bitirmem lazım öğleden sonrada onu işe göndereceğim dün misafirim vardı tabi çocuklarda heryer battı ...neyse arada gelir bakarım gündemden ayrı kalmayayım demi

canım umarım herşey yolunda gider. dualarımız seninle. biz de kaan hocayla tel.de görüştük.eşim ilaçlara başladı. ay sonu gibi gidip tahlil yaptıracak. sonra durum belli olacak. yani biz de sürece girdik gibi. çok heyecanlıyım. allah hepimize yardım etsin.
sevgidolu, canım sen de tedavi süreçlerini paylaş bizle olur mu.

ahadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider....:ecrin_bebek:

nasılsınız arkadaşlar bu mubarek günde allahım herkesin dualarını kabul etsin ve bizleri bu sıkıntıdan kurtarsın vavelyacıgımada allahım sabır versin inşallah herşey en kısa zamanda güzel sonuçlanır...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Dünden beri çok kötüyüm ben dün vavelyacım hiç aklımdan çıkmadı onun durumunu düşünmekten migrenim tuttu ve bütün gece baş şiddetli baş ağrısı çektim.Allahım bu mübarek cuma gününde onlara yardım eylesin.
Bugün Adana dan kayınvalidem ve kayınbabam geliyor o yüzden pek sık giremeyeblirim kendinize dikkat edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…