Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm seni anlayabiliyorum,sanırım artık çok yorulmuşsun.ama senin yerinde olsam eşim için bunu mutlaka yapardım,çünkü birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsun.bence bu yeterli tekrar denemek için olmayacağına inansan bile.hem kim istemezki bi bebiş,içinde canlanan günden güne büyüyen senden ve eşinden bi parça..ama artık ümidini yitirdiğin için öyle düşünüyorsun bence.hem biraz uzaklaşmak istiyorum demiştin ya bence eşinle bu durumu konuşup onunla tatile gidin,eminim ikinize de iyi gelecektir.hem istemekten ve dua etmekten sakın vazgeçme..

burdayım yazılanları okuyordum daha yeni sayılırım da..

hoşgeldin aramıza ama böyle bir dertle gelmesydin keşke neyse sende bizimle aynı ağa düştün geçmiş olsun en yakın zamanda kurtulman dileğiyle inşallah sende bebeğine kavuşupta ayrılanlardan olursun canım sizin azo sebebi neydi?

hoşbulduk.eşimin hormonları yüksek çıktı hemde genetik problemimiz var.sizin?

aynı diye biliriz 6sene önce yaptırdığımız fsh76 çıkmıştı ama biz azonun sebebini ergenlikte geçirdiği kabakulak hastalığı sanıyorduk emre beyle konuştuk oda yanlış teşhis konulduğunu söyledi ama henüz emre bey in yanına gitmedik şu anda muallaktayız canım ne olduğunu ve bizi nelerin beklediğini bilmiyoruz siz şu anda tedavi görüyormusunuz

canımhormonlar normal,genetik de problem yok 6-7 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı.Emre Bey ilaç vermedi direk microtese olacaksınız dedi, ilaca gerek yok dedi.Ben anlamadım bu ilaç durumunu galiba hormonlar için veriliyor.

merhaba arkadaşlar.öğleden sonra emre bey eşimi aradı tahlil sonuçları ile alakalı.biliyorsunuz biz 8 aylık evliyiz 10 aydır eşim tedavide.son 4 ayı emre beyde tedavideyiz.3 ayönceki hormon tahlil sonuçları total testesteron : 7,41 3 ay sonra sonuç : 6,71 FSH : 1,46 idi 3 ay sonra sonuç 2,81 olmuş.emre bey tahlil sonuçlarınız güzel ben bu ay çıkış bekliyordum demiş.sperm tahlil sonucunu öteki ay da yaptırıp yollayın demiş.3-4 ay daha ilaç tedavisine devam edip çıkış olmazsa micro tese yaparız demiş.emre bey ilk görüşmemizde sizden umutluyum sperm çıkışı için demişti.tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı bizde.beklemedeyiz inş diğer aylarda çıkar da micro teseye gerek kalmaz.

sizin adınıza çok sevindim canım inşAllah m.teseye gerek kalmadan normal çıkışta olur .darısı bize inş.canım sizin hormonlar zaten normalmiş yani sınırlar içindeymiş .Emre bey hangi ilaçları verdi size ve şimdi neyle devam edeceksiniz.

gözünüz aydın allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben de 5 haftalık hamileyim şimdilik bpek bi sıkıntım yok insallah sonumuz güzel olsun :))

Merhaba Ebrarium. Sana da Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Siz hangi tüp bebek merkezine gittiniz? Halen kontrollere orda mı devam ediyorsun? Yoksa dışarıda bir yereyse hangi doktora gidiyorsun? Sizin de Mtese miydi? Çok teşekür ederim.

canim konustukca sizlerle biraz aciliyorum yoksa cok zor baska kimseyle konusamiyorum

canim sagol hatirliyorum hatirlamammi hic..sen bana hatta bekleyin acele etmeyin demistin bizim icin.bizim ilk patolojide gelismemis bulun du canim ama onlar ilerlememis iste ilaclar fayda etmemis bir suru kurler yaptim hic faydasi olmamis uzuluyorum ama iste..kaan hoca bizde cikmaya bilir patolojide bisey dedi kapatacak dosyayi simdik tek dilegim dosyanin kapanmamasi kapatirsa o zaman naparim bilmiyorum cok zor cokk..siz ne ilac kullaniyorsunuz simdik inslalah faydasi olur

canim burayada gelmesem kafayi yiyecem kimseyle konusamiyorum herseye sinirleniyorum bagiriyorum ..kilodanmi boyle oldu bilmiyorum canim kaan hoca ilk gittigimizde kilo versen iyi dedi ama esim veremedi iste..kiloylada alakalimi diye sormustuk o zman degil demisti kader iste napacan sorun cok..canim sizde cikis vardi galiba oncden dimi ben sanki oyle hatirliyorum

Son düzenleme:

sağolasın zcu kardeş.sizin nasıldı zcu.sizinde tek taraflı inmemiş testis sorunu vardı.sizin tedavini nasıldı neler yaptınız hangi aşamalardan geçtiniz daha önce tüp bebek veya micro tese olayınız olmuşmuydu.ne zamandır azoosperm ile uğraş vermektesiniz.hormonlarınız ne durumda.emre bey bize 5 günde 1 ovitrelle haftada 3 defa da fostimon 150 vuruluyor eşim 3,5 aydan beri.

kizlar nasilsiniz , cicekcigim sen nasilsin canim toparlandinmi biraz rabbim insallah ummadigin bir anda sana dogal yoldan hamilelik yasatir bayadir giremedim dugunumuz vardi arada bi bakip yazamadan cikiyordum ... kizlar 19 ocakdan beri adet olmadim cok duzensizlesdi adet sokturucu olarak ne yapmaliyim 1 haftadir goguslerim sis bekliyorum her gun olacak diye ama olmuyor acayip sisdim yardim lutfen

evet canım bizde 2007 yılında azda olsa yani 400 bin kadar çıkış vardı .benim kadan doğum dr.um tüp bebek yapabilirsiniz dedi. bizimde maddi imkanlarımız yoktu .devletten yararlanmamız için sigortamız dolmamıştı .bize ilaç felanda önermediler bizde kürler felan bilmiyorduk bilgisayarda yoktu o zamanlar.bir yıl sonra sonuçlar sıfır çıktı. o gün bu gün uğraşıyoruz işte tek değişen şey kilo ve hareketsiz yaşam .sperm cıktığı zamanlarda eşim şimdiki kilosundan 20 kilo kadar azdı ve başkasının yanında çalıştığı için çok yogun hareketli çalışıyordu .şimdi kendi işini kurdu daha az hareketli çalışıyor ve 20 25 kilo kadar fazlası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…