Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın bacılar
dünden beri canım sıkkın dün 3 tane kötü haber aldım sitede biri var daha yeni evli 1 yıl oldu olmadı dün doğum yaptığını öğrendim sonra sohbette 2 kişinin hamile oldığunu öğrendim ve sürekli darısı başına demelerini dinledim içim burkuldu rütamda bile bebem oluyor ama biliyorum olmadığını sonra rüyamdan uyandım kendimi zorladım uyuyayım rüya devam etsin diye bebemi son kez olsun emzireyim diye ama olmadı birde dün bir teyze çocuksuz aileyi meyvesiz ağaca benzetti ne işe yarar dedi kendimiçok boş hissettim kızlar o kadar özledim ki dua ederseniz sevinirim

Arkadaşlar. çok merak edilen, tartışılan ve anlaşılamayan hormon meselesine bıkmadan bir kez daha aın nasıl sperm üretilir ona odaklanınçıklık getireyim herkes için. Hormonlar sperm üretiminin bir göstergesidir sadece. üretim normalse hormonda normal olur. Ama bunun tersi doğru değildir. hipogonadizm hariç hormonları düzelterek üretimi normalleştirmiş olmuyorsunuz. hedefiniz üretim olsun. o düzelince hormon otomatik düzelir zaten ben hormonu düzelteyim ona göre üretimi de başlatayım demek yanlış hipo hariç dediğim gibi..
dolayısıyla hormonların düzene girmesine veya bozuk olmasına odaklanmay

meldaaaaa nerelerdesin? başladınızmı tedaviye? haberler iyidir inşallah..Allah kolaylık versin canım

merhaba canım evet dün hayyırlısıyla iğnelere başladım canım 9 tane iğne verdiler birde hap verdi adıfolbiol hamile kalıncada doktor devam edecen dedi şimdilik bukdara büyük gün 19 mart cumartesi ameliyata giricez bakalım çok heycanlıyım inşallah eşimde bulunurda kavuşurum bebeklerime

Haydi bismillah meldacım..inşallah bol bol sperm çıkar eşinde,kavuşursunuz yavrunuza Allah yardımcınız olsun..3-4 gün sonra tedavilerimiz karışır beraber devam ederiz bu yolda inşallah...Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

amin canım çok zor ama iğneler canımı yaktı halada kalçam ağrıyo benim anlamadığım başkaları göbekten kendi vuruyordu iğnesini benimki kalçadan neyse bu zor süreç heyecanlıymış bu cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor haftaya büyük gün seninde en kısa sürede geçer inşallah bu arada senin eşinde benimki gibimi azospermmi benim eşim normol testte hep sıfır çıktı umudumuz ameliyat

Gunaydın bacılar hayırlı gunlerımız olsun ınsaaalh meldacım haydı kolay gelsın sıfa bebek olsun ınsaaalh ıgnelerın ..su gıbı aksın...sızın azo sebebı neydı canım?

Gunaydın bacılar hayırlı gunlerımız olsun ınsaaalh meldacım haydı kolay gelsın sıfa bebek olsun ınsaaalh ıgnelerın ..su gıbı aksın...sızın azo sebebı neydı canım?

sağol canım teşşekür ederim bizim azospermi belli değil canım genetik test yapmadılar hormonlara baktılar sadece hormonları normal dedi doktor microtesede buluruz dedi doktor ama kesin konuşmadı tabi ben bu konuda çokta bilgili değilim aslında yanlız eşimin çocukluktan herhangi bir rahatsızlığı yada ameliyatı yok sadece onu biliyorum canım

arkadaşalr size bişey soracam bu micro tese tam olarak iğnelere başladıktan sonra 12.günmü oluyo yani ben 8 martta başladım 19 martamı geliyo bilen varsa yazssın lütfen

Aaa evet bende karından diye biliyorum..senin kalçadanmı? azo tabii canım bu topikteyiz o yüzden.hepimizin sorunu aynı malesef...

günaydın nasılsınız kızlar ben şkür allahıma iyiyim sabah hipotiroit için kan verdim bakalım düşmüşmü öğleden sonra alacağım onuçları

canım kusura bakma dün cevap vermeden neti kapatmak zorunda kaldım, işte yalnızdım o yüzden geç olmadan çıktım.canım bizdeki azo sebebi çift taraflı inmemiş testis ,eşim ameliyat 8 yaşlarında olmuş.bizde 4 yıl önce 400 bin kadar çıkış vardı.bir yıl sonra sıfırdı .geçen sene mayıs sonunda bir m.tese ameliyatımız oldu .sperm bulunamadı.patolojide spermin evresi bulundu.ağustoz ayının ortalarından bu yana Kaan hocada tedavideyiz .hormonlarımız sadece testosteron çok düşüktü.digerleri normale yakındı.bizde Emre beyi aradık ilaç veremem ama m. tese yapalım dedi. bizde m. tesede daha yeni olumsuz sonuç almıştık açıkcası cesaret edemedik .ve ilaç tedavisine Kaan beyle başladık artık hayırlısı Allahtan biz elimizden geleni yapıyoruz. sizinde inşAllah ilaçlar işe yararda emekleriniz boşa gitmez.tez zamanda bebişini kavuşmanı diliyorum.:26:

günaydın nasılsınız kızlar ben şkür allahıma iyiyim sabah hipotiroit için kan verdim bakalım düşmüşmü öğleden sonra alacağım onuçları

canım inşAllah tiroitin normala dönmüştür .bize haber ver olurmu.

slm belgin..benimde en son (geçen ay) 4.26 çıkmıştı..senin troidin kaç çıkıyor..benimde tedaviye başvurduğumdan beri yüksek çıkıyor.geçen ayda biraz düşmüş hali işte ondan önceki ay daha yüksekti inşallah bu ay düşmüş olur..ve ilacını kaç mg kullanıyorsun??

tedavin su gibi aksın hayırlısı olsun Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah eşindede sperm bulunurda kavuşursun bebişlerine.........bebeklerime demişsin çoğul düşünüyorsun galiba rabbim çifter çifter versin eeee bu kadar bekledik beklediğimize değsin demi

inşallah canım normal yolla sperm çıkışı olur da teseye gerek kalmaz.
canım Allahın takdiri napalım elimizden dua etmekten derdimizin dermanını aramaktan başka ne gelebilir ki bizim durumumuzda olmayan evlat hasreti çekmeden evladına kavuşanlar bizi anlayamaz ben de çoğu zaman bebeğimin olduğunu onu emzirdiğimi görüyorum rüyamda ve bu rüyayken bile nasıl mutluluk veriyo insana Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizlere de güzel ahlaklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.Hergün dua ediyorum hepimiz için.
hayırlı olsun canım tedavin inşallah ameliyatta da inşallah bol bol spermcikler bulunur.

mrb kader_nl.ben daha önce adet söktürücü olarak civan perçemi kullandım,tabi macun olarak almıştım tadı kötü olduğu için hatta küçük bir kist var demişti dr o macundan sonra küçüldüğünü söyledi.tavsiye ederim..

cnm mrb nş hep güzel haberler almanız dileğiyle..ya bize dr önce tese yaptı,eğer çıkarsa ozaman tedaviye başlarız demişti.sizce dondurulmasının bi zararı oluyo mudur?bildiğim kadarıyla embriyonun dondurulmasında ihtimal azalıyor..doğru mu acaba..??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…