Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim korkma gecen yil benim sag gogusumdede kucuk bir sey cikdi ben cok kotu gunler gecirmisdim biyopsi sonucunu bekleyene kadar 1 hafta cok kotuydu ama sukurler olsunki kotu bir sey cikmadi hepsi temiz cikdi tahlillerimin tukiyeye gittigimde ordada doktora agittim ordada temiz cikdi korkma canim seninkide kotu bir sey degildir[/QUOTE]

sağol zcu cum inşallah herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah evet canım hep ikiz geçiyo gönlümden ama tek te olsa rabbim bilir

sağol canım inşallah bulunurda yüzümüz güler

spermlerin dondurulmasını mı sordum canım tam olarak anlayamadım spermlerin dondurulması çok pahalı ve ülkemizde yasal olarak geçiyormu tam bilmiyorum ama embriyo donduruluyo kaliteli olduktan sonra ilerde yapsan bile tutar çünkü yaptıranları biliyorum ve sonunda hamile kaldılar

canlarım geldim ben troit yine yüksek çıktı fakat t3 t4 felan diye bişeyler varya onların normal olduğunu bunun için korkulacak bişey olmadığını ilacıma devam etmemi söyledi dr işte böyle sizler nasılsınız

canım 7.38 çıkmış bugün geçen sefer yaptırdığımda 4 küsürdü geçen 50mg kullanıyodu bir aydır 25 kullandım ama yine 50 kullanıcam keşke normale dönse neden oluyo yada oldu bilmiyorum..

canım geçmiş olsun en azından korkulacak birşey yokmuş Rabbim tez vakitte şifa versin.hep bunlar stresten oluyor.rahat ol kafayı herşeye takma diycem ama hangimiz rahatızki ,bu azo bizi mahvetti.

geçmiş olsun belginim sevindim normal çıkmasına ilaçlarını aksatma yine de

canım geçmiş olsun en azından korkulacak birşey yokmuş Rabbim tez vakitte şifa versin.hep bunlar stresten oluyor.rahat ol kafayı herşeye takma diycem ama hangimiz rahatızki ,bu azo bizi mahvetti.

zaten hep ondan oluyo karnımın ağrısı filan hep sıkıntıdan napalım takmıyoruz desekte artık içimize işlemiş çıkmıyooo ilk denemede yoktu bu troit bende şimdi çıktı tüpbebektede düşüğe neden olabiliyomuş inşallah düşerr bakalım.sen neler yapıyorsun tedavi filan varmı bu ara

canım inşAllah yarın güzel haberler dönersin Allah şifa versin.az önce Belginede yazdım bu azo bizi mahvetti.herşeyi kafayı taka taka sağlımızdan olucaz ne yapalım bunada şükür Allah beterinden korusun. bebek tedavisinide yaza ertelemişsiniz canım en hayırlı zamanda olsun Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun.:26:

canım inşallah biyopsin temiz çıkar allah yardımcın olsun

canım 7.38 çıkmış bugün geçen sefer yaptırdığımda 4 küsürdü geçen 50mg kullanıyodu bir aydır 25 kullandım ama yine 50 kullanıcam keşke normale dönse neden oluyo yada oldu bilmiyorum..

canım geçmiş olsun baya yüksek çıkmış..75lik verseymiş daha iyimiş ya neyse..

nerdeeeee tedavi felan ilaçlarla kürlerle idare ediyoruz.şu proxeed plus iki ay kullanalım bir test yaptırcaz.yani ölme eşşeğim ölme durumu bekliyoruz bakalım .valla bizden korkulur çoçuk diye adamları patlatcaz bugün eşimi gönderdim markete havyar aldırdım .dedimki bundan hergün bir kaşık yenecek napsın yiyiyor artık. sabah öğlen akşam isırgan salatası yapıyorum.da ha neler neler .birde diyorum bir dr. gitsek eşimin karaciğer fonkiyonlarına baktırsak bu yemeye göre korkuyorum valla birşey olacak diye....neyse ben çok kanuştum sizin tedavi ne zaman yazamı umutta yaptıracaksınız diymi.

arkadaşlar uzun zamandır yoktun 11 şubat itibariyle tedavi başladı transfer yapıldı 8 embiryomuz oluştu 1 tane transfer yapıldım 15 gün yatak istiraat sunuç olumsuz.Allah yar ve yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir biraz toparlanayım dönerim...

canım geçmiş olsun tekrar sevindim iyi olmasına tedaviye devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…