sağol canım şükür çabuk atlattım
canım allahım yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur..
geçmiş olsun canım içini ferah tut ınsallah temız cıkar bıyopsı sonuçların
:
GUNAYDIN UMARIM guzel bır hsonu gecrrrsnz bacılar,SAYES kuzum endıselenme bu yaslarda oluyr ve allhın ıznıyle temız cıkıyr .kardeslerımın 2 de de cıkmıstı ama sonuc temızdı sukurler olsun allahım ıcını ferahlatsın kardesım.CICEK KUZUM ne olur bırakma rabbımıze sıgınmaktan sabretmekten sukretmekten baska caremız yok.ama ben emınım senı 3 yıldr tanıdıgm kadaryla kalbının temızlgını rabbım baska guzellıklerle mukafatlandıracak tatlım...SELVA KUZUM cok nete gırme ,yat dınlen, dr bana oyle demıstı dalgalardan uzak dur demıstı.ADAK CIM senınle aynı donemde baslamıstık tup tedavısnıe hemen hemen aynı seylerı yasamıstık rabbım bu kes yuznude gulucukler actrsn .cok sıkıntı cektın ınsaaalh karsılıgını cıfter cıfter alırsın canım arkadasım yolun acık olsun,tedavını su gıbı gecsın.BELGIN kuzum adacayı ıc cok ıyı gelır,sıcak bıtkı caylarıda ıyı gelır.sıfa versın rabbım.KANAYAN YARA canım zaten burada neden varız tabbıkı de umut aramak baska baska denenmıs mutluklara sahıt olmak ve kendımıze de ornek almaık ıcın varı.dedgn gıbı umutsuz yasanmazkı ınsaaalh rabbbım senınde yuzunu guldrsn topıktekı herkesınde benımdeee......KIMSEYI EVLATSIZ DALSIZ BUDAKSIZ BIRAKMASIN AMIN AMIN AMIN
gecmis olsun arkadasim!!!
icini ferah tut ;allahin izniyle kötü birsey yoktur!
ya bu öyle birsey ki bu basimizdaki illet azo insan üzülüyor icine atiyor bagzen esinle bile konusamiyorsun üzgünlügünü !!
kizlar hic birseyinizi icinize atmayin ,konusun rahatlayin derim ben..............
canım sıkma canını kötü düşünme kötü birşey yoktur inşallah.
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler, her zaman dualarımdasınız... tedavideki arkadaşlarım inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz... Bu ara ben kendi derdime düştüm mamografi, ultrason,emar, 4 doktor gezdik... Neyseki bugün emar sonucunu alıp yarın hocaya göstericez, herhalde biyopsi de yarın olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. İnşallah iyi sonuçlar almak nasip olur, çok güzel rüyalar gördüm temiz çıkıcak inşallah rahatladım biraz ama yine de canım çok sıkkın öyle bir ihtimalin zikredilmesi bile beni çok sarstı,tam tedavi düşüneceğimiz sırada bunun çıkması beni daha çok yıktı. Neler düşündüm neler, ama her zaman ki allahın takdirine boynumuz kıldan ince, rabbime güveniyorum, hiç birimizi korktuğumuz yerlere uğratmasın, rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
herhalde bu gidişle bizim işimiz yaza kalacak, zaten o kadar sıkıldım ki, bunu atmak bile üstümüzden en az 2 ayımızı alır, madden de zaten tam ucuna ucuna gittiğimiz bi dönemdi eh bu kist olayında da özeldi şuydu buydu derken yine masraf, hele bi yaz gelsin dicez herhalde :)
tedavin su gibi aksın hayırlısı olsun allah yüzünüzü güldürsün inşallah eşindede sperm bulunurda kavuşursun bebişlerine.........bebeklerime demişsin çoğul düşünüyorsun galiba rabbim çifter çifter versin eeee bu kadar bekledik beklediğimize değsin demi
inşallah canım normal yolla sperm çıkışı olur da teseye gerek kalmaz.
Canım allahın takdiri napalım elimizden dua etmekten derdimizin dermanını aramaktan başka ne gelebilir ki bizim durumumuzda olmayan evlat hasreti çekmeden evladına kavuşanlar bizi anlayamaz ben de çoğu zaman bebeğimin olduğunu onu emzirdiğimi görüyorum rüyamda ve bu rüyayken bile nasıl mutluluk veriyo insana rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizlere de güzel ahlaklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.hergün dua ediyorum hepimiz için.
Hayırlı olsun canım tedavin inşallah ameliyatta da inşallah bol bol spermcikler bulunur.
cnm mrb nş hep güzel haberler almanız dileğiyle..ya bize dr önce tese yaptı,eğer çıkarsa ozaman tedaviye başlarız demişti.sizce dondurulmasının bi zararı oluyo mudur?bildiğim kadarıyla embriyonun dondurulmasında ihtimal azalıyor..doğru mu acaba..??:26:
slm belgin..benimde en son (geçen ay) 4.26 çıkmıştı..senin troidin kaç çıkıyor..benimde tedaviye başvurduğumdan beri yüksek çıkıyor.geçen ayda biraz düşmüş hali işte ondan önceki ay daha yüksekti inşallah bu ay düşmüş olur..ve ilacını kaç mg kullanıyorsun??
canlarım geldim ben troit yine yüksek çıktı fakat t3 t4 felan diye bişeyler varya onların normal olduğunu bunun için korkulacak bişey olmadığını ilacıma devam etmemi söyledi dr işte böyle sizler nasılsınız
canlarım geldim ben troit yine yüksek çıktı fakat t3 t4 felan diye bişeyler varya onların normal olduğunu bunun için korkulacak bişey olmadığını ilacıma devam etmemi söyledi dr işte böyle sizler nasılsınız
canım geçmiş olsun en azından korkulacak birşey yokmuş Rabbim tez vakitte şifa versin.hep bunlar stresten oluyor.rahat ol kafayı herşeye takma diycem ama hangimiz rahatızki ,bu azo bizi mahvetti.
canim korkma gecen yil benim sag gogusumdede kucuk bir sey cikdi ben cok kotu gunler gecirmisdim biyopsi sonucunu bekleyene kadar 1 hafta cok kotuydu ama sukurler olsunki kotu bir sey cikmadi hepsi temiz cikdi tahlillerimin tukiyeye gittigimde ordada doktora agittim ordada temiz cikdi korkma canim seninkide kotu bir sey degildir
canım inşAllah yarın güzel haberler dönersin Allah şifa versin.az önce Belginede yazdım bu azo bizi mahvetti.herşeyi kafayı taka taka sağlımızdan olucaz ne yapalım bunada şükür Allah beterinden korusun. bebek tedavisinide yaza ertelemişsiniz canım en hayırlı zamanda olsun Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun.:26:sağol canım şükür çabuk atlattım
:
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler, her zaman dualarımdasınız... tedavideki arkadaşlarım inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz... Bu ara ben kendi derdime düştüm mamografi, ultrason,emar, 4 doktor gezdik... Neyseki bugün emar sonucunu alıp yarın hocaya göstericez, herhalde biyopsi de yarın olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. İnşallah iyi sonuçlar almak nasip olur, çok güzel rüyalar gördüm temiz çıkıcak inşallah rahatladım biraz ama yine de canım çok sıkkın öyle bir ihtimalin zikredilmesi bile beni çok sarstı,tam tedavi düşüneceğimiz sırada bunun çıkması beni daha çok yıktı. Neler düşündüm neler, ama her zaman ki allahın takdirine boynumuz kıldan ince, rabbime güveniyorum, hiç birimizi korktuğumuz yerlere uğratmasın, rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
herhalde bu gidişle bizim işimiz yaza kalacak, zaten o kadar sıkıldım ki, bunu atmak bile üstümüzden en az 2 ayımızı alır, madden de zaten tam ucuna ucuna gittiğimiz bi dönemdi eh bu kist olayında da özeldi şuydu buydu derken yine masraf, hele bi yaz gelsin dicez herhalde :)
geçmiş olsun belginim sevindim normal çıkmasına ilaçlarını aksatma yine de
canim korkma gecen yil benim sag gogusumdede kucuk bir sey cikdi ben cok kotu gunler gecirmisdim biyopsi sonucunu bekleyene kadar 1 hafta cok kotuydu ama sukurler olsunki kotu bir sey cikmadi hepsi temiz cikdi tahlillerimin tukiyeye gittigimde ordada doktora agittim ordada temiz cikdi korkma canim seninkide kotu bir sey degildir
sağol canım şükür çabuk atlattım
:
canım 7.38 çıkmış bugün geçen sefer yaptırdığımda 4 küsürdü geçen 50mg kullanıyodu bir aydır 25 kullandım ama yine 50 kullanıcam keşke normale dönse neden oluyo yada oldu bilmiyorum..
nerdeeeee tedavi felan ilaçlarla kürlerle idare ediyoruz.şu proxeed plus iki ay kullanalım bir test yaptırcaz.yani ölme eşşeğim ölme durumu bekliyoruz bakalım .valla bizden korkulur çoçuk diye adamları patlatcaz bugün eşimi gönderdim markete havyar aldırdım .dedimki bundan hergün bir kaşık yenecek napsın yiyiyor artık. sabah öğlen akşam isırgan salatası yapıyorum.da ha neler neler .birde diyorum bir dr. gitsek eşimin karaciğer fonkiyonlarına baktırsak bu yemeye göre korkuyorum valla birşey olacak diye....zaten hep ondan oluyo karnımın ağrısı filan hep sıkıntıdan napalım takmıyoruz desekte artık içimize işlemiş çıkmıyooo ilk denemede yoktu bu troit bende şimdi çıktı tüpbebektede düşüğe neden olabiliyomuş inşallah düşerr bakalım.sen neler yapıyorsun tedavi filan varmı bu ara
nerelerdesiniz kızlar ZCU nasılsın
melda sizin doktorunuz kimdi,hangi hastaneydi? demiştin ama unuttum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?