Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah büyüktür umudunuzu kesmeyin..geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar nasılsınız..ben iyiyim şükür 14 martta keseyi görmek için gideceğiz,mide bulantısı felan yok ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor oda normalmiş..arkadaşlar hepinize dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun..sizde bana dua edin rabbim yavrumu bana bağışlasın..

DURUDENIZDERYA canım benım rabbım sabr ve guc versın.ınsaalh dondurulmus embrıyoların varsa rabbım onlarla senın yuzunu guldrsn .senın ıcın sımdı nasıl yanyrdr......rabbım yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun üzüldüm bayadır sen gelmeyince umutlanmıştım açıkcası inşallah tez zamanda toparlanda dön aramıza

canım sen tedaviye ne zaman başladında ne zaman bitirdin olumsuzlukla ,bende neden girmiyor diyorum topiğe hani tedavin ertelenmişti .canım ne diyeyim çok geçmiş olsun Allahım daha güzel kapılar açsın rabbim büyüktür umudunu kesme .:26:

canım benim senin adını okuyunca aşağıda sevinmiştim bayağıdır girmiyodun topiğe çok üzüldüm canım benim inşallah bir dahaki sefere olur canım sanıyorum bu ilk transferindi Allahım sabır versin canım dualarımdasın canım sen de kendin ve bizler için dualrını eksik etme canım.
canım inşallah keseyi de görmek nasip olur sonunda da inşallah yavrunu kucağına almak nasip olur canım çok dua et bizler için öncelerde hadisten birşeyler yazmıştım bir kadın hamile olduğunda gündüzleri oruçlu,geceleri namazlı,Rabbine gönülden teslim olmuş mücahit kimsenin sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur diye...devamı da vardı,bu yüzden canım dualarızın inşallah kabul olmasını diliyorum Allahtan.

HARZEM öncelikle şuan içinde bulunduğun ruh hali gerçekten çok üzücü. yazının genelinde şu anki evliliğinle ilgii çocuk dışında bir problaminin olmadığı gözüküyor. daha ne olsun diyebilirsin başlıbaşına berbat bir durum aynı dertten müzdaribiz o konuda yerden göğe hak veriyorum....
ama yazının içinde bir cümle dikkatimi çekti "geçmişte yani ilk evliliğimin yıllarındaki yaşadığım problemler şimdilerde ağır basıyor"...
şimdiki kocanı bukadar severken o da seni severken ona karşı haksızlık değilmi bu durum
lütfen silkelen kendni iyice dinleyip iyi hissedene kadar eşine bu konuları açma bence. içinde bulunduğun durum iyice içinden çıkılmaz bı hal alabilir. senin ona olan sevginden büyük olsılık şüphe duyucaktır.bi bayanı bir erkeğin anlaması imkansızken birde kendini ona anlatmaya uğraşıcaksın.
son bir kez daha kendine de eşine de bu hakkı tanı. o küçücük varlığı içinde hissettiğide bu düşücelerini aklına dahi getirmiyeceksin eminim. kaldıki keşke olsa ama küçükbir ihtimal bu.
belkide başrısız bir tedavi olucak.
burdaki herkez bu yaşadığın duyguların o yada bu halini muhakkak yaşıyor. hepimiz. ben bu olayı ılk duydugumda (şimdi utanarak yazıyorum) eşimi okadar sevmeme rağmen allahım onca erkek içinde %1lık grubun içindekini mi buldum diye düşündüm..olayın ılk sokuyla. öğreneli daha 2 ay oldu gerçi yaşadıklarım seninkilerin yaında devede kulak sayılır belki ama yazın beni çok etkiledi ve nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim. ani depresyon halindeyen verilen kararların acısını coğu kez agır oduyoruz umarım öyle olmaz seninki.
umarm hersey normal ınsanlarınki gıbı bızımde yoluna gırer.
kal sağlıcakla...

HARZEM arkadaşım,

diyelim ki şu anda hamile kaldın normal yolla adetini bekledin gelmedi baktın ki hamilesin o zaman diyebilecek msin "ama Rabbim ben artık bebek istemiyodum" :S bence o an yaşadığın sevinç tarifsiz olucaktır. bunu düşn gerçekten ne hissettiğine böyle karar verebilirsin diye düşünüyorum. ne kadar güzel inançlı birbirlerini seven eşlersiniz. eşine bu düşünceni açtığında ciddi yara alacktır evliliğinz de eskisi olmayabilir belki Rabbim korusun... dışarıdan bi gözle bakıldığında pek hayra alamet olamayabilir diye görüyorum karar senin tabi ki.. Allah yardımcın olsun...

canim gecmis olsun allahim sabir versin yasadiklarin zor biliyorum insallah diyerleri tutar birdahaki seferde kavusursun sende...ben senin kadar yol kat edemedim bulamadan kaybettim senin durumun dahada zordur ama biliyorum nasil bir aci oldugunu üzülme senin gine umudun var benim oda yok allahim sabir versin hepimize

canım geçmiş olsun baya yüksek çıkmış..75lik verseymiş daha iyimiş ya neyse..
canım 100mg verdi dr şimdi daha önce 50 mg dı ilacın adı leveitron sendemi bunu kullanıyosun.
canım evet umutta düşünüyoruz bu yaz başı filan işte hayırlısı bakalım kısmette varsa olacak.
nire gittin yaaaaa..........
burdayımmmm
çok üzüldüm arkadaşım allah sabır versin üzülme inşallah birsonraki tedavinde kavuşursun yavruna buna şükür en azından azosperminden kurtuldunuz..

allah yardımcın olsun canım

canım 100mg verdi dr şimdi daha önce 50 mg dı ilacın adı leveitron sendemi bunu kullanıyosun.

aa yok canım genellikle troid tedavisinde "euthyrox" kullanılır ben onu kullanıyorsun diye gerek duymamıştım bile sormaya..ben euthyrox 50 mg kullanıyorum...senin ilacını ilk kez duydum ama 100 mg çok iyi bu ay kesin sınırlar içine girersin inşallah...

duruderya deniz bacım Rabbim sabır versin ama çokda üzülme maşallah embriyonuz var inşallah onlar tutar
belgin bacım geçmiş olsun dikkat et kendine aslında hep üzüntüden sıkıntıdan biryerimizden çıkıyor işte

zamancım özelden sana mesaj atmıştım aldın mı canım? merak ettimde, bu arada nasılsın?

nasıl duygulandım anlatamam aslında özelden yazcaktım ama 10 dk dolması gerekiyormuş çok teşekkürederim siz dua ediyorsunuz ya ben daha ne yapayım inşallah giditmek kısmet olursa salı günü uçuyoruz önce medineye cennet bahçesindede sonra kabede de çok dua editmek istiyorum kısmet olursa isimlerinize tek tek ne istediyseniz inşallah dua edicem emanetlerinizi inşallah yerine ulaştırıcam
buarada regli olmam gerekiyordu dün olmadın bugünde olmadım inşallah yarın olurum aslında ilaç bile kullandım ama hala yok kızlar dua edinde umreye sarkmasın inşallah bu gece olurumda temiz temiz giderim

zamancım özelden sana mesaj atmıştım aldın mı canım? merak ettimde, bu arada nasılsın?

aldım bende sana attım iyim işte heyecan başladı azcık gün kaldı ama geçmek bilmiyor tek sıkıntı regli olmadım sen nasılsın

aldım bende sana attım iyim işte heyecan başladı azcık gün kaldı ama geçmek bilmiyor tek sıkıntı regli olmadım sen nasılsın

saol canım bende iyim, bana msjın gelmedi ama inş hasta olursunda temizce gidersin canım, Rabbim bizede nasip eder inş birgün görmeyi, ne güzel yaaa..git şöyle arın, herşeyden kurtul gel canım, Rabbim inş gönlüne göre verir..dualarını bekliyoruz inşAllah..

ne demek bacım inşallah gidince dua edicem ne isterseniz söyleyin dua defteri yaptım tek tek yazıyorum unuttuğum karıştordığım olmasın diye inşallah gercek manasıyla arınma olur

ne demek bacım inşallah gidince dua edicem ne isterseniz söyleyin dua defteri yaptım tek tek yazıyorum unuttuğum karıştordığım olmasın diye inşallah gercek manasıyla arınma olur

Allah şimdiden razı olsun senden canım, sen çok hisli bir bayansın eminimki ve bir o kadarda düşüncelisin, çok ama çok teşekkürler, bizimde dualarımız seninle..Allah'a emanet olun eşinde sende, sağ sağlim gidip gelin inşAllah..çok öpüyorum seni, iyi akşamlar..

gule gule git canim az kalmis yolun acik olsun rabbim dualari kabul etsin

çok üzüldüm arkadaşım inşallah bir an evvel toparlanırsın..hem bak embriyolarınız var dondurulmuş inşallah bir dahaki tedavinde kavuşursun meleğine allah sabır versin..

güle güle git gel arkadaşım yolunuz açık olsun allah tüm dualarını kabul eylesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…