Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşürüz.hepinizi öpüyorum...iyi haftasonları....

çok haklısın canım işin en başı sağlık bu arada çok zor şeyler yaşamışsın canım hem bedenen hem ruhen Allah şifa versin canım.
iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşürüz.hepinizi öpüyorum...iyi haftasonları....
sana da iyi hafta sonları canım
Zamancım çok etkili oluyo çörekotu o gün içinde sökülüyo adetin sen bilirsin canım ister geciktirici al ister de bu dediğimi dene ama zamanın da az kaldı 3 günün var sen bilirsin tatlım.:26:

iyi aksamlar kizlar nerdesiniz...kizlar bugun esimin yumurtaliklari sismis durduk yere daha once hic boyle olmadiydi tedavideyiz acaba esimin kullandigi igneden olabilirmi kac aydir kullaniyor hic bir yan etkisi olmadiydi ama bugun cok fazla sismis doktora gonderemedim gitmedi koktum biraz kizlar sizlerin basina geldimi boyle bir sey yardim lutfen

canim doktora gitsin anlatirdi durumunu bisey derdi oda..kaan hocaya sorsana yan etkisi oluyormu diye

bi doktorunuzu arasanıza?

gitse iyi olurdu canim doktora icin rahatlardi ama cekiniyordur oda

evet canim rahatlardim ama gonderemedim evlengimizden beri ilk defa basimiza geliyor rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin. kaan hocaya yeni mesaj yazdim insallah en kisa zamanda yanitlar

maile de hemen cevap yazmiyorki canim insallah hemen yazar bizde cevap bekliyoruz bugun esim konustu sonucu bilmiyorum ogrenince mail atarim demis

maile de hemen cevap yazmiyorki canim insallah hemen yazar bizde cevap bekliyoruz bugun esim konustu sonucu bilmiyorum ogrenince mail atarim demis

sizin patoloji raporu bugun beli olacakdi demi canim, bence kaan hoca telefonla konusunca cikaramiyor herkesi hastasi cok oldugundan bende 1 kere aramisdim daha sorumu bitirmeden bana emaille cevap verecem demisdi insallah sonucunuz iyi cikar. canim rabbim buyukdur allahim korktugumuza ugratmasin cevaplarimiz hemen gelir insallah

evet canim allahim kimseyi korktuguna ugratmasin..mail atmis esim sonra birde arayim demis anlatmis kendini tamam hatirladim demis..karistirdigida olyor canim bazen cokta hastasi var normal yani..insallah umut verici birseyler soyler canim korkuyorum

evet canim allahim kimseyi korktuguna ugratmasin..mail atmis esim sonra birde arayim demis anlatmis kendini tamam hatirladim demis..karistirdigida olyor canim bazen cokta hastasi var normal yani..insallah umut verici birseyler soyler canim korkuyorum

korkma canim icini ferah tut insallah onda iyi haber gelirde rahatlarsin

başka bişey demedi canım bide bayanlara soğan kürü dedi duymuşsundur bide keçiboynuzu erkeklere.
sanada canım görüşürüz..
canım geçmiş olsun bi dr gitse iyi olur benceee

nasılsın çiçekciğim dr mail atmadımı dahaaa

iyi geceler çiçekciğim nasılsın canım inşallah patoloji raporunun sonucu güzel gelir ben inanıyorum olumlu olcak inşallah sende inan canım

iyi geceler çiçekciğim nasılsın canım inşallah patoloji raporunun sonucu güzel gelir ben inanıyorum olumlu olcak inşallah sende inan canım

sagol canim iyiyim sen nasilsin? insllah iyi gelir bir umut dogar canim sagol
allahim kimseyi umutsuz birakmasin

kızlar size bir şey söylemek istiyorum şimdi öğrendiğim bir haber bu gerçekten inanması zor ama bizim bir akrabamızın da azodan dolayı çocuğu olmuyordu ve gittiği bütün doktorlar tedavi olsanız bile çocuğunuz olmaz demişti zannedersem genetik sebepli azoydu kendiliğinden hamile kalmış üstelik kadında da yumurtlama sorunu varmış.bu bence çok büyük bir mucize çiçekciğim sanada bizede ve bütün arkadaşlarada umut olsun inşallah darısı başımıza.
NOT:BEN HALEN ŞOKTAYIM TEDAVİYLE BİLE ŞANSIMIZ YOKKEN ALLAH'IN SONSUZ KUDRETİNE BİRKEZ DAHA ŞAHİT OLDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…