çok haklısın canım işin en başı sağlık bu arada çok zor şeyler yaşamışsın canım hem bedenen hem ruhen Allah şifa versin canım.öncelikle SELVA2009 ve DEMMİ sizleri tebrik ediyorum hayırlı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz inş.
ÇİÇEKÇİĞİM senin haberinide yeni okudum tatlım çok geçmiş olsun şu anda seni benden daha iyi kimse anlayamaz emek ver sonuç 00000000...ve zamanla bu dahada fazla koyuyor insana malesef ama vardır bundada bir hayır diyorum,çünkü transferin yapıldığı ilk gün ölümden döndüm diyebilirim o anda ne çoçuk ne başka birşey sadece sağlığımı geri vermesini istedim RABBİMDEN inş.zamanlada düzeleçeğim,isterseniz baştan anlatayım biraz uzun olaçak ama...iş yerimde çok büyük problemler yaşadım ve 20 gün yıllık izne ayrılıp ortamdan biraz uzaklaşmak istedim o sırada birkaçgün sonra adet oldum hasteneyi bir arayayım ne diyecekler bakalım dedim orayla görüştük ve gelebilirseniz tedaviye başlarız dediler.belki rabbim yüzümü güldürecektir her karanlıktan sonra bir aydınlık doğarmış dedik ve apar topar izmire ege üniv.geldik sonra iğnler jeller falan derken yumurta toplandı 3 gün sonra taranser yapıldım toplam 8 embiryo oluştu 2 tanesi öldü 6 ya düştü 1 tanesi tarnsfer edildi 5 e düştü kalan beş embiryo 1 yıllığına donduruldu neyse transferin yapıldığı gün ve ertesi gün bende çok şiddetli ağrı ve kabızlık başladı hayatımda kabızlık nedir bilmeyn bir insandım 2 gün boyunca remen ölümden döndüm diyebilirim enson artık tamam dedim ben ne bebek ne başka birşey ben sağlığımı istiyorum rabbim dedim beni gurbet ellerde yanlız bırakma beni ne olur rahatlat diye dualar ettim çok zorlu sancılardan sonra ihtiyacımı görebildim ve sanki dünyaya yeniden geldim ve şimdi TEKRAR DENEMEYİ BİLE DÜŞÜNMÜYORUM DİYEBİLİRİM.şu anda adet olmam gerektiği halde olmuyorum hala ağrılarım devam ediyor içimde yeteri kadar yumurta almışlar kalanlar hala içimde geziniyor ve beni çok ahatsız ediyor...SİZLERE NACİNAZE TAVSİYEM LÜTFEN BU KONU ÜZERİNDE ÇOK DURMAYIM ÖNCELİKLE KENDİ SAĞLIĞINIZ VE EŞİNİZİN SAĞLIĞI BUNU UNUTMAYIN.artık biz eşimle karar aldık bu konuyu uzunca bir süre rafa kaldıracağız.lütfen lütfen sağlığınıza dikkat edin giden geri gelmiyor...sizleri ALLAHA EMNET EDİYORUM.HERZAMAN DUALARIMDA OLACAKSINIZ.HERŞEYİ OLURUNA BIRAKIN NASİP OLMAYINCA OLMUYOR.
sana da iyi hafta sonları canımiyi akşamlar kızlar pazartesi görüşürüz.hepinizi öpüyorum... iyi haftasonları....
iyi aksamlar kizlar nerdesiniz...kizlar bugun esimin yumurtaliklari sismis durduk yere daha once hic boyle olmadiydi tedavideyiz acaba esimin kullandigi igneden olabilirmi kac aydir kullaniyor hic bir yan etkisi olmadiydi ama bugun cok fazla sismis doktora gonderemedim gitmedi koktum biraz kizlar sizlerin basina geldimi boyle bir sey yardim lutfen
iyi aksamlar kizlar nerdesiniz...kizlar bugun esimin yumurtaliklari sismis durduk yere daha once hic boyle olmadiydi tedavideyiz acaba esimin kullandigi igneden olabilirmi kac aydir kullaniyor hic bir yan etkisi olmadiydi ama bugun cok fazla sismis doktora gonderemedim gitmedi koktum biraz kizlar sizlerin basina geldimi boyle bir sey yardim lutfen
canim doktora gitsin anlatirdi durumunu bisey derdi oda..kaan hocaya sorsana yan etkisi oluyormu diye
bi doktorunuzu arasanıza?
gitse iyi olurdu canim doktora icin rahatlardi ama cekiniyordur oda
evet canim rahatlardim ama gonderemedim evlengimizden beri ilk defa basimiza geliyor rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin. kaan hocaya yeni mesaj yazdim insallah en kisa zamanda yanitlar
maile de hemen cevap yazmiyorki canim insallah hemen yazar bizde cevap bekliyoruz bugun esim konustu sonucu bilmiyorum ogrenince mail atarim demis
sizin patoloji raporu bugun beli olacakdi demi canim, bence kaan hoca telefonla konusunca cikaramiyor herkesi hastasi cok oldugundan bende 1 kere aramisdim daha sorumu bitirmeden bana emaille cevap verecem demisdi insallah sonucunuz iyi cikar. canim rabbim buyukdur allahim korktugumuza ugratmasin cevaplarimiz hemen gelir insallah
evet canim allahim kimseyi korktuguna ugratmasin..mail atmis esim sonra birde arayim demis anlatmis kendini tamam hatirladim demis..karistirdigida olyor canim bazen cokta hastasi var normal yani..insallah umut verici birseyler soyler canim korkuyorum
başka bişey demedi canım bide bayanlara soğan kürü dedi duymuşsundur bide keçiboynuzu erkeklere.aaayy ne kafasızım burada özellikle duyuru yaptım kızlar kaçırmayın cuma günü foxu diye ben kaçırdım iyimi
evde nohutta yok iyimihemen aldırıyım bari..tedavimide çok az kaldı Allahın izniyle ama olsun deniycem..
başka neler dedi belgin? işimize yarar bunun dışında neler var?
sanada canım görüşürüz..iyi akşamlar kızlar pazartesi görüşürüz.hepinizi öpüyorum... iyi haftasonları....
canım geçmiş olsun bi dr gitse iyi olur benceeeiyi aksamlar kizlar nerdesiniz...kizlar bugun esimin yumurtaliklari sismis durduk yere daha once hic boyle olmadiydi tedavideyiz acaba esimin kullandigi igneden olabilirmi kac aydir kullaniyor hic bir yan etkisi olmadiydi ama bugun cok fazla sismis doktora gonderemedim gitmedi koktum biraz kizlar sizlerin basina geldimi boyle bir sey yardim lutfen
maile de hemen cevap yazmiyorki canim insallah hemen yazar bizde cevap bekliyoruz bugun esim konustu sonucu bilmiyorum ogrenince mail atarim demis
iyi geceler çiçekciğim nasılsın canım inşallah patoloji raporunun sonucu güzel gelir ben inanıyorum olumlu olcak inşallah sende inan canım
başka bişey demedi canım bide bayanlara soğan kürü dedi duymuşsundur bide keçiboynuzu erkeklere.
sanada canım görüşürüz..
canım geçmiş olsun bi dr gitse iyi olur benceee
nasılsın çiçekciğim dr mail atmadımı dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?