Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman canım ümreye gidiyomuşsun ne kadar güzel işallah Rabbim bizlere de nasip eder...Allah dualarını kabul etsin bizim için de dua et sağlıcakla git gel işallah

ıyı geceler canlarım.ZAMANCIM rabbımın bıldgı var kı gecıktı senın adet dur bakalım sabah ola hayr ola bacım.olmassa gecıktırıcı al .hanı denıze falan gıdenler alıyrlr ya orad resıl olmayalım dıye:))) umarım hersey ıstedgn gıbı olur ...DEMMI canım sen ne ara tedavıye grdn cıktın ya bız mı kacrdık yoksa senın hamıle olayını.....rabbım devamında gtrsn ınsaalh gercı dun dıleklerımı ıletmıstım sana....umarım hayırlarla gelsın melegın sana tatlım...

öncelikle SELVA2009 ve DEMMİ sizleri tebrik ediyorum hayırlı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz inş.
ÇİÇEKÇİĞİM senin haberinide yeni okudum tatlım çok geçmiş olsun şu anda seni benden daha iyi kimse anlayamaz emek ver sonuç 00000000...ve zamanla bu dahada fazla koyuyor insana malesef ama vardır bundada bir hayır diyorum,çünkü transferin yapıldığı ilk gün ölümden döndüm diyebilirim o anda ne çoçuk ne başka birşey sadece sağlığımı geri vermesini istedim RABBİMDEN inş.zamanlada düzeleçeğim,isterseniz baştan anlatayım biraz uzun olaçak ama...iş yerimde çok büyük problemler yaşadım ve 20 gün yıllık izne ayrılıp ortamdan biraz uzaklaşmak istedim o sırada birkaçgün sonra adet oldum hasteneyi bir arayayım ne diyecekler bakalım dedim orayla görüştük ve gelebilirseniz tedaviye başlarız dediler.belki rabbim yüzümü güldürecektir her karanlıktan sonra bir aydınlık doğarmış dedik ve apar topar izmire ege üniv.geldik sonra iğnler jeller falan derken yumurta toplandı 3 gün sonra taranser yapıldım toplam 8 embiryo oluştu 2 tanesi öldü 6 ya düştü 1 tanesi tarnsfer edildi 5 e düştü kalan beş embiryo 1 yıllığına donduruldu neyse transferin yapıldığı gün ve ertesi gün bende çok şiddetli ağrı ve kabızlık başladı hayatımda kabızlık nedir bilmeyn bir insandım 2 gün boyunca remen ölümden döndüm diyebilirim enson artık tamam dedim ben ne bebek ne başka birşey ben sağlığımı istiyorum rabbim dedim beni gurbet ellerde yanlız bırakma beni ne olur rahatlat diye dualar ettim çok zorlu sancılardan sonra ihtiyacımı görebildim ve sanki dünyaya yeniden geldim ve şimdi TEKRAR DENEMEYİ BİLE DÜŞÜNMÜYORUM DİYEBİLİRİM.şu anda adet olmam gerektiği halde olmuyorum hala ağrılarım devam ediyor içimde yeteri kadar yumurta almışlar kalanlar hala içimde geziniyor ve beni çok ahatsız ediyor...SİZLERE NACİNAZE TAVSİYEM LÜTFEN BU KONU ÜZERİNDE ÇOK DURMAYIM ÖNCELİKLE KENDİ SAĞLIĞINIZ VE EŞİNİZİN SAĞLIĞI BUNU UNUTMAYIN.artık biz eşimle karar aldık bu konuyu uzunca bir süre rafa kaldıracağız.lütfen lütfen sağlığınıza dikkat edin giden geri gelmiyor...sizleri ALLAHA EMNET EDİYORUM.HERZAMAN DUALARIMDA OLACAKSINIZ.HERŞEYİ OLURUNA BIRAKIN NASİP OLMAYINCA OLMUYOR.

canını sıkma,inş bir daha ki sefere herşey istediğiniz gibi olur.Rabbim olmayan herkese nasip etsin ,tabi içinde de bizlere..

cnm inş herşey yolunda gider de bebişinizi alırsınız kucağınıza..

benim adım yok3 yıllık evliyim eşim tese oldu(hem hormonları yüksekti hem de genetik problemimiz vardı)çok şükür drların hiç ilaç bile vermemesine rağmen(ümitsiz oldukları için) sperm bulundu.birinci tüp bebek denememiz malesef negatif ama az daha dondurulmuş spermimiz var tekrar deneyeceğiz.hatta yarın gidip drla konuşucam ne zaman başlayalım diye.belki yarın başlarız bilemiyorum,çünkü aradan sadece 2 ay geçti ama eşim bi an önce başlayalım diyo.herkesten dua istiyorum..rabbim herkesin yardımcısı olsun..

dondurulmuşlardan mı deniyeksiniz? hayırlısı olsun..inşallah rabbim kimseyi çocuk özlemiyle sınamasın.. çok zor..

DURUDENİZDERYA sende çok kötü günler geçirmişsin.denemek istememekte haklısın aslında çok şükür sağlığına kavuşmuşsun Allah yardımcın olsun..

hayırlı cumalar rabbbım cumanızı mubarek guzel eylesın kızlar ...DURUDENIZDERYA canım senın duygularına benzer duyguları yasadım cıdden benımde zor gecmıstı tedavım aynı kabızlık stres derken embrıyo tasıma nedır bılemedım ..bır de transferım zor gecmıstı benım oldum oldum dırıldım,kanamam oldu durduamadılar falan fılan.ama sonra bende artık denemeyecegım demıstım....oysakı zaman herseyın ılacı...aynı zmanda en korkunc faktor cunku zmanda ılerlıyr yas da gdyr....bız yıne aynı yıl ıcınde basllayalım tekrar dedık esımle bakalım hayırlısı bu yaza ınsaalah dyrz..yanı bu durum ıcınden cıkılmaz bır kordugum gıbı ama rabbım nasıp kıset ederse olur..gercekten de cok da zorlamamk ama sunu da yapsaydık keske dememek ıcın yola devam rabbıme tevekkul demek en dogrusu dedık.rabbım senın de sıkıntılarının gunahlarına keffaret etsın ınsaalh tatlım,rabbım en uygun zamanda senı ve ısteyen tum anne adaylarını anne yabsın ınsaalh ...aeo TROUBLED canım ben sana yazdım ama gormedın sızın genetık faktor dedın hastalık ne ?hangı merkezde denedınız?sımdı nerde tedavı olacaksınız?rabbım senınde tedavını su gıbı ılerletıp bebegını kucagına almak nasıp etsın ınsaalh.ADAKCIM RABBIM SENIN DE AYUZUNU GULDRSN INSAALH SORUNSUZ BIR ISLEM gecırrısın .HERSEY ISTEDGN Z GIBI OLSUN KARDESIM

kızlar hayırlı cumalar.ibrahim saraçoglu fox tvde azospermine nohutun iyi geldiğini söyledi
nohutu haşlayıp üzerinede kimyon döküp yedirecekmişiz eşlerimize bunu bir buçuk ay yiyecekmiş...​

kızlar hayırlı cumalar.ibrahim saraçoglu fox tvde azospermine nohutun iyi geldiğini söyledi
nohutu haşlayıp üzerinede kimyon döküp yedirecekmişiz eşlerimize bunu bir buçuk ay yiyecekmiş...​

aaayy ne kafasızım burada özellikle duyuru yaptım kızlar kaçırmayın cuma günü foxu diye ben kaçırdım iyimi
evde nohutta yok iyimi hemen aldırıyım bari..tedavimide çok az kaldı Allahın izniyle ama olsun deniycem..
başka neler dedi belgin? işimize yarar bunun dışında neler var?​

evet dondurulmuş spermle tekrar deneceyeceğiz.:26sabah gittim doktora diğer ay başlayalım dedi tedaviye,ama eğer emriyo iyi kalitede olmazsa transfer yapmayalım dedi.lütfen dua edin herşey yolunda gitsin..:26:

zamancım çokk sevindim bizlere de dua et o güzel yerlerde allah bizlere gitmeyi nasip eder inşallah durudeniz çokk geçmişolsun canım demmmi çokk sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah adakçım inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

evet dondurulmuş spermle tekrar deneceyeceğiz.:26sabah gittim doktora diğer ay başlayalım dedi tedaviye,ama eğer emriyo iyi kalitede olmazsa transfer yapmayalım dedi.lütfen dua edin herşey yolunda gitsin..:26:

troubled acele etme canım geç olsun güç olmasın..bak ben 3 aydır bekliyorum doktor öbür ay öbür ay deyip duruyor.vardır bi bildikleri..
nereye gidiyorsun doktorun kim? sanırım eski tedavindeki yer diymi?

hayırlısı olsun canım.Allah gönül muradınızı versin,inşAllah herşey yolunda gider.......:97:

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerine sende bizlerde en yakın zamanda kavuşuruz...Aramızdan bi kişinin daha bu durumdan kurtulması hepimizi okadar çok sevindiriyor ve bize umut oluyor ki ...Rabbim tedavide olan bütün arkadaşalarımızın yardımcısı olsun ve dileeklerimizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…