canım zaten şöyle bi etrafımıza baktığımızda her yer Rabbimizin mucizeleriyle dolu;sonbaharda dökülen yapraklar,kuruyan ağaçlar ilkbahar geldiğinde yeşilleniyo,rengarenk çiçekler açıyo;Rabbimiz için hiçbir şey güç değil.Şöyle ki;Allahın herşeye gücü yeter.O'nun aciz olduğu,gücünün yetmediği,yetmeyeceği hiçbir şey yoktur.Hiç kimse ve hiçbir şey O'nu aciz bırakamaz.Herşey Rabbimizin elinde ne güzel akrabanız bu mutluluğu yaşamış;Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah.kızlar size bir şey söylemek istiyorum şimdi öğrendiğim bir haber bu gerçekten inanması zor ama bizim bir akrabamızın da azodan dolayı çocuğu olmuyordu ve gittiği bütün doktorlar tedavi olsanız bile çocuğunuz olmaz demişti zannedersem genetik sebepli azoydu kendiliğinden hamile kalmış üstelik kadında da yumurtlama sorunu varmış.bu bence çok büyük bir mucize çiçekciğim sanada bizede ve bütün arkadaşlarada umut olsun inşallah darısı başımıza.
NOT:BEN HALEN ŞOKTAYIM TEDAVİYLE BİLE ŞANSIMIZ YOKKEN ALLAH'IN SONSUZ KUDRETİNE BİRKEZ DAHA ŞAHİT OLDUM
iyi haftasonları kızlar nasılsınız eşim nöbette bugün misafirde gelecek bende hazırlık yapıyorum.
sağol belgincim sana da nasılsın kolay gelsin bu arada güzel güzel yemekler mi yapıyon bakiimm
sağol canım yemek değil pasta ,börek, kek filan yapıyorum sende gel beraber olsun canım...
sağol canım insan pişerken doyuyo vallahii
kızlar ıyı aksamlar bırsey soracagım sıze ''Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed '' adetlıyken okunur mu?
.
kızlar size bir şey söylemek istiyorum şimdi öğrendiğim bir haber bu gerçekten inanması zor ama bizim bir akrabamızın da azodan dolayı çocuğu olmuyordu ve gittiği bütün doktorlar tedavi olsanız bile çocuğunuz olmaz demişti zannedersem genetik sebepli azoydu kendiliğinden hamile kalmış üstelik kadında da yumurtlama sorunu varmış.bu bence çok büyük bir mucize çiçekciğim sanada bizede ve bütün arkadaşlarada umut olsun inşallah darısı başımıza.
NOT:BEN HALEN ŞOKTAYIM TEDAVİYLE BİLE ŞANSIMIZ YOKKEN ALLAH'IN SONSUZ KUDRETİNE BİRKEZ DAHA ŞAHİT OLDUM
canım zaten şöyle bi etrafımıza baktığımızda her yer Rabbimizin mucizeleriyle dolu;sonbaharda dökülen yapraklar,kuruyan ağaçlar ilkbahar geldiğinde yeşilleniyo,rengarenk çiçekler açıyo;Rabbimiz için hiçbir şey güç değil.Şöyle ki;Allahın herşeye gücü yeter.O'nun aciz olduğu,gücünün yetmediği,yetmeyeceği hiçbir şey yoktur.Hiç kimse ve hiçbir şey O'nu aciz bırakamaz.Herşey Rabbimizin elinde ne güzel akrabanız bu mutluluğu yaşamış;Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
kızlar hayırlı cumalar.ibrahim saraçoglu fox tvde azospermine nohutun iyi geldiğini söyledinohutu haşlayıp üzerinede kimyon döküp yedirecekmişiz eşlerimize bunu bir buçuk ay yiyecekmiş...
Başta, zaman, harzem ve belgin bacılarım olmak üzere Allah'ım kimseyi daha fazla evlat hasretiyle yandırmasın. Bana yaşattığın mucizeyi tüm isteyen kullarından; sana avuç açıp gece gündüz yakaran arkadaşlarımdan da esirgeme eyy olmazları olduran Allah'ım.
Kızlar. Bilirim ki Rabbim bizi duyar ve yalvarışlarımızı sonuçlandırır. İnşallah sizlerin de dualarını kabul edecektir. hiç şüphem yok ki O bizimledir.
Ben hep duacınız olacağım sizde önce kendiniz ve ben de dahil diğer arkadaşlarımız için duacı olalım.
Selam arkadaşlar,
Sizlere iyi bir haber vermek istiyorum. Umarım umut veririm sizlere. Çünkü yaklaşık 1 sene önce ben de bu sayfalarda dolaşırken hep iyi haberler okumayı isterdim. Umutsuzca okurdum ne olmuş ne bitmiş diye. Mteseden başka çaremiz yoktu ve ameliyatı uzun bir süre ertelemiştik. En sonunda eşim mtese oldu ve sperm bulundu ve ben şu anda hamileyimAmeliyatı Dr. Emre Bakırcıoğlu yaptı Umut Tüp Bebek Merkezinde. Emre Bey'in adını da burdaki sayfalardan görmüştüm. Daha hamileliğin ilk üç ayı içerisindeyim süreç inşallah iyi ilerler ancak bundan 1 sene önce bu durumu hayal bile edemezdim. Allahtan ümit kesilmiyor. Hayatımızda ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Gerçekten çok şükrediyorum ve hepinizin için aynısını diliyorum.
ne güzel bir haber allahım tamamına erdirsin inşallah rabbim böyle mucizeleri bizede yaşatır o çok büyük onun için zor imkansız yok yeterki ol desin bizim içinde aminkızlar size bir şey söylemek istiyorum şimdi öğrendiğim bir haber bu gerçekten inanması zor ama bizim bir akrabamızın da azodan dolayı çocuğu olmuyordu ve gittiği bütün doktorlar tedavi olsanız bile çocuğunuz olmaz demişti zannedersem genetik sebepli azoydu kendiliğinden hamile kalmış üstelik kadında da yumurtlama sorunu varmış.bu bence çok büyük bir mucize çiçekciğim sanada bizede ve bütün arkadaşlarada umut olsun inşallah darısı başımıza.
NURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar
nasılsınız bacılar ben bugün bir iki ufak eksiklerim vardı onalrı aldım ve şok şok şok hala regli olmadım ilaç kullanmama rağmen eczaneden ilaç aldım olmamak için 15 gün günde 1 tane aynı saate alcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?