Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım zaten şöyle bi etrafımıza baktığımızda her yer Rabbimizin mucizeleriyle dolu;sonbaharda dökülen yapraklar,kuruyan ağaçlar ilkbahar geldiğinde yeşilleniyo,rengarenk çiçekler açıyo;Rabbimiz için hiçbir şey güç değil.Şöyle ki;Allahın herşeye gücü yeter.O'nun aciz olduğu,gücünün yetmediği,yetmeyeceği hiçbir şey yoktur.Hiç kimse ve hiçbir şey O'nu aciz bırakamaz.Herşey Rabbimizin elinde ne güzel akrabanız bu mutluluğu yaşamış;Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

iyi haftasonları kızlar nasılsınız eşim nöbette bugün misafirde gelecek bende hazırlık yapıyorum.

kızlar ıyı aksamlar bırsey soracagım sıze ''Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed '' adetlıyken okunur mu?
.

kızlar ıyı aksamlar bırsey soracagım sıze ''Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed '' adetlıyken okunur mu?
.

iyi akşamlar canım tabiki okunur salavat,kelime-i şehadet,kelime-i tevhid,salaten tüncina,tevbe istiğfar vs...bu yazdığın da salavar zaten

yazını okurken bende içimden Allahın kudreti işte diye geçiyorum yazının devamında sende buna değinmişsin zaten.çok haklısın Allahın hikmeti duaların gücünün kanıtı işte..doktorlar ilaçlar bilem neler hepsi sebep araç Allah istedikten sonra herşey oluyor..

çok gzel yazmışsın yüreğine sağlık

JKLM nur.sen cvp vermiş zaten evet okunabilir..

kızlar hayırlı cumalar.ibrahim saraçoglu fox tvde azospermine nohutun iyi geldiğini söyledi
nohutu haşlayıp üzerinede kimyon döküp yedirecekmişiz eşlerimize bunu bir buçuk ay yiyecekmiş...​

tam olarak nasıl yapacağız yazarsan sevinirim​

sağol allah tüm dualarını kabul etsin ve allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

ne güzel bir haber allahım tamamına erdirsin inşallah rabbim böyle mucizeleri bizede yaşatır o çok büyük onun için zor imkansız yok yeterki ol desin bizim içinde amin

NURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar

NURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar

aynen öyle canım kur'an okuma niyetiyle değilde dua niyetinle okuyabilirsin ayetleri.ayrıca tüm dualar caizdir..tesbih çekebilirsin,dua edebilirsin,zikir çekebilirsin,salavat getirebilirsin...Allah kabul etsin..

nasılsınız bacılar ben bugün bir iki ufak eksiklerim vardı onalrı aldım ve şok şok şok hala regli olmadım ilaç kullanmama rağmen eczaneden ilaç aldım olmamak için 15 gün günde 1 tane aynı saate alcam artık

canım belki olmazları olduran rabbim senin içinde sonsuz hazinesinden bir nur bir ruh üflemiştir sana belkide öğlen yazdığım mucize senin içinde gerçekleşmiştir(inşallah)rabbim belkide sen daha umreye gidip dua etmeden gönlünün muradını vermiştir.mevlam en yakın zamanda sanada bizede ve isteyen ümmeti MUHAMMED'e nasip etsin inşallah hayırlı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…